Musíme vylepšit eurohujerskou výchovu, a to nejpozději ihned!

Dnes jsem si na DVTV pustil rozhovor s člověkem, kterého si velice vážím a to s proferosem Tomášem Halíkem. Velice mě z tohoto rozhovoru zamrazilo a zároveň mi to nečekaně pomohlo pochopit Hitlera i Gottwalda.

Pan Halík se vyjadřuje ke žhavému tématu dneška a to je k brexitu. Když jsem ho tak poslouchal, v tu ránu mi došlo, že historie má skutečně tendenci se opakovat. Poslechněte si to sami – tak polovina rozhovoru se týká toho, že

  • britové jsou tak hloupí, že nevědí, co je pro ně dobré
  • to, že většině britů přijdou výhody EU menší než nevýhody z členství v EU plynoucí, je irelevantní, lidé by o takových věcech vůbec neměli rozhodovat
  • za vysokou podporu brexitu může slabá propaganda, pardon, výchova k evropanství a toto je třeba urychleně napravit

Dosaďte si za EU např. komunismus a hned budete mít dojem, že místo profesora Halíka posloucháte zločince Gottwalda: lidé si možná neuvědomují, jaké je v komunismu čekají světlé zítřky. Vůbec by se k tomu neměli vyjadřovat, od toho tu máme naše stranické odborníky, kteří ví nejlépe, co je pro vás, hloupý plebs, nejlepší. A že se ve společnosti ozývají hlasy proti komunismu? To je naše chyba, málo jsme naše občany vychovávali ke správnému komunistickému uvědomění, málo jsme komunikovali (sic!), jaké výhody jim komunismus přinese.

Nebo si za EU dosaďte národní socialismus, domyslete si gestikulaci, přidejte trochu toho štěkání a hle – namísto prof. Halíka sedí před Danielou Drtinovou Fleischmurder Hitler jak vyšitý:

Co si to ti untermesch v Británii myslí? Že se bez naší Felkoněmecké (pardon, Velkoevropské) říše odejdou? Kdo je bude chránit? Kdo jim bude dáfat peníse na výzkumy? Kdyby se chtěla od Felkoněmecké říše odtrhnout ta česká banda, tak úplně skončila, bez nás se neobejdou! Nevděčníci! To si neuvědomovala, že budoucnost je f národním socialismu? Však oni budou litovat, jen počkejte! Ale tšeba dostanou rosum a budou to svoje hlasování opakovat, dokud jim nedojde, že bez Felkoněmecké říše nemají sebemenší šanci!

Profesor Halík je zřejmě tak zaslepen eurohujerstvím, že mu ani nedochází, jaké věci vůbec v rozhovoru říkal. Ať již to, jak bude brity hrozně odchod z EU mrzet, protože – a tento příklad skutečně dal – nebudou moci čeští studenti zadarmo jezdit na britské university dělat experimenty placené z evropských peněz. Nebo jak chudáci britové či češi vůbec neocení, co všechno se z peněz EU vybudovalo. Přitom skutečnost je taková, že EU od vás vybere milion, z něho vám 600 tisíc pošle jako příspěvek na stavbu a vy tam pak jak idiot musíte mít propagandistickou ceduli „Vybudováno za peníze Evropské unie“.

Nyní si skutečně velice dobře dokážu představit, že s pocitem „my víme, co je pro lidi nejlepší a prosadíme to i proti jejich vůli“ prosazovali své dobře míněné změny oba výše zmiňovaní vrazi.

Kdyby tento rozhovor byl s nějakou nulou, kterou ani neznám, moc bych se nad tím nepozastavil. Ale u člověka, kterého si vážím, je tomu jinak – není pro mne lepšího důkazu, že EU je akorát cestou do pekel, než když z úst vzdělaného a moudrého člověka slyším takovou fanatickou propagandu.

Gratuluji britům k jejich rozhodnutí a pevně doufám, že tím započne rozklad totalitního Svazu evropských socialistických republik a zároveň návrat k hluboké hospodářské spolupráci, která tu byla za dob EHS.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..