Stojánek na mobil Siemens ME45

Dostal jsem kutilkou náladu a udělal jsem si stojánek na Siemens ME45. Vyšel mě skoro zadarmo a zárověň je to vrcholné umělecké dílo. Článek obsahuje fotky a popis výroby.

Novinky:

Svůj mobilní telefon jsem si vždy opíral o monitor. Mělo to dvě nevýhody – jednak se mi při komunikaci se sítí vlnil monitor a druhak mi každou chvíli padal (díky gumové záslepce konektoru vespod telefonu). Jal jsem se tedy zhotoviti si vlastní stojánek, protože nějaká „lehátka“ apod. se mi nelíbí. Výsledek vidíte zde:
Stojánek na mobilStojánek na mobilStojánek na mobil

Potřebné díly:

  • rolička z toaletního papíru (0,- Kč)
  • nepotřebné/zničené CD (0,- Kč)
  • několik kapek vteřinového lepidla (cca 2,- Kč)
  • variace – kus izolepy nebo lepenky

Hranu roličky toaletního stačí potřít několika kapkami vteřinového lepidla, přilepit roličku na CD a je hotovo! Nemáme-li k dispozici lepidlo, s úspěchem lze použít izolepu (viz Martinův model). Když to zvládnul i takový kolben, jako já, zvládne to úplně každý. Kdo je trochu větší estét než já, může si roličku polepit nějakou tapetou. Vzhledem k tomu, jak krásně telefon ve stojánku drží, mám pocit, že designéři Siemense mají úzké kontakty na Harmanecké Papierne, a.s.

Martinův stojánek
Dnes (7.4.) mi kolega přinesl ukázat stojánek, který vyrobil dle mého průmyslového vzoru, avšak bez použití vteřinového lepidla (to jsem totiž celé vypatlal já na svůj model). Ač je to pro mně ostudné, připadá mi, že je na tom esteticky o něco lépe. Protože však jeho výrobce toaletního papíru zvolil větší průměr roličky, ze stojánku na Siemens ME45 se vyklubal stojánek na Ericsson R520 šéfa, jemuž udělal velikou radost
Martinův stojánekStojánek na Erisccon R520

Petrova inovace
Petr mi poslal inovovaný stojánek, vypadá výborně. Bohužel standardní srapíry mají příliš úzké role, než aby se tam vešel Alcatel:
Petrův stojánekPetrův stojánek

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..