Zbláznil jsem se

Buď tedy já a nebo svět kolem. Během jednoho dne dvě podobné historky, to už nemůže být náhoda.

Ta první: děláme sprchový kout, objednal jsem baterii na čtyři výstupy Remer NT94. Přišla baterie, výstupů na vodu má pět, přepínač výstupů má taktéž pět poloh, ale na krabici je napsáno NT94, tzn. baterie se čtyřmi výstupy. Mají ještě NT95 s pěti výstupy, ale tu nepotřebujeme. Obrátil jsem se na dodavatele, že pravděpodobně nastala chyba a namísto čtyřcestné baterie mi dodali pěticestnou. Odpověď? To je v pořádku, ten pátý výstup se zavíčkuje, akorát jsme vám zapomněli poslat to víčko. Výrobce to takhle dělá. Mně to připadá jako nesmysl, už jen proto, že na přepínači funkcí bude jedno nevyužité místo. Prodejci to přijde naprosto normální.

Ta druhá: o půlnoci jsem dostal od Vodafounu SMS, že jsem vyčerpal svých 10GB dat a že mohu provést dokup a nebo automatický dokup. Trochu mě udivilo, že mi 10GB nestačí, ale stane se. Lezu do samoobsluhy a tam vidím pouze automatický dokup. Volám tedy na VIP infolinku a položím dotaz, že potřebuji provést jednorázový dokup dat. Pán mě navede – musíte do samoobsluhy, tam Data, tam Automatický dokup dat. Říkám mu, že mě asi špatně poslouchal, že jsem se jasně ptal na jednorázový dokup dat. No prý však je to ono, akorát se po skončení účetního období musím znovu do administrace přihlásit a automatický dokup si zase vypnout. Vysvětluji pánovi, že to, co mi radí, není jednorázový dokup dat, který mi doporučovali v SMS a na který jsem se ptal, nýbrž zapnutí a vypnutí automatického dokupu, což je něco jiného. A že prý ne, že přece teď zapnout a později vypnout znamená jednorázový dokup a to prý potřebuji, ne?

Tak si začínám připadat jako idiot, který se úplně zbláznil, když očekává, že čtyřcestná baterie bude mít čtyři výstupy a ne pět nebo že jednorázový dokup je jednorázovou akcí a nikoliv zapnutí automatiky, hlídání účetního období a včasného vypnutí automatiky. A nebo jsem už moc starý a nejsem ani cool, ani in. Není ještě ani poledne a tak jsem zvědav, co dalšího mě dnes čeká.

1 komentář u „Zbláznil jsem se

  1. Varování před špedicí DPD !!!
    Kromě toho že mi opakovaně zásilku nedoručili a údajně na mé přání !!!
    Tedy lžou !!! Nic takového jsem nikdy nepožadoval.
    Kromě toho, divný člověk na informační lince, se odvolával na Boha !!!
    Dále nepochopil, že já zákazník je platím. Tvrdil že je zákazník neplatí. No není to hlupák ???

    DPD nebrat !!!

    Slávek

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..