Posílám pozdravy z pravěku

Dnešní večer jsem potřeboval dát do trouby sušit maso. Protože jsme byli v cirkusu, nedostal jsem se k tomu dřív než po večeři a bohužel zrovna ve chvíli, kdy si můj babinec pustil ve stejné místnosti StarDance. Příšerný pořad o ničem, jehož nuda a trapnost může soutěžit snad jen se sportovními přenosy.

Nemohl jsem samozřejmě neslyšet ty duchaplné rady kecalů ani trapné pokusy o vtip kdysi skvělého Marka Ebena. Vzrůšo nastalo, když tam nějaká aktérka popisovala, jak jí taneční partner pochválil, že to skvěle natajmovala. Okomentoval jsem to, že ten její taneční partner musí být ultra idiot, když si potřebuje připadat jako světák a namísto přirozeného a pěkného českého načasovala musí používat takové nesmyslné patlaniny. Z místnosti se ozval hurónský smích. Než skončil, stihl jsem vyskládat maso na půl plechu. To už se má prostřední dcera uklidnila a mohl jsem se tedy zeptat, co ji tak neskutečně pobavilo. No prý to, jaký jsem retro-tatínek.

Mohl jsem to čekat. Nedávno jsem byl totiž svědkem podobného smíchu, když se dcery dozvěděly, že jsem se narodil v Československu. O tom, že to bylo ČSSR, jsem se ani nestihl zmínit, a už místností znělo povykování „jééé, my máme tátu z pravěku!!!!„. Tož vás tímto zdravím!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..