Databáze policejně-buzeračních míst pro TTN6

Soubor obsahující oblíbená buzerační místa v ČR (radary stacionární, mobilní, úsekové, kamery fotící jízdu na červenou) apod. pro TomTom Navigator 6.

Má to 38kB a je zde . Instalace je jednoduchá – schováte si původní poi.dat a místo něj nahrajete stáhnutý. Pak si v TTN musíte zapnout jeho zobrazování (např. v Mapa-Možnosti-BZ). Taktéž je možno nastavit upozorňování na tato místa. Sice je upozorňování na radary u TTN6 podstatně horší než u i-Go 2006 Plus (neukazuje měřenou rychlost, neukazuje průměrnou rychlost v úseku a řada dalších nevýhod), ale je to lepší než drátem do oka.

Data pochází ze serveru poi.cz a jsou aktuální k dnešku (20.4.). Protože jde o zkompilovaný soubor POI.DAT, znamená to toto:

  • TTN nebude škubat kvůli vysokému počtu zobrazovaných bodů zájmu
  • protože nový soubor nahradil starý, bude obsahovat pouze radary a kamery, nic víc. Žádné restaurace, benzínky, divadla a další body, na které jste byli zvyklí. Pokud vám to vadí, buď si udělejte vlastí poi.dat se všemi body, co chcete, nebo používejte takový navigační software, který podobné neduhy nemá

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..