Máte taky mizerné zkušenosti s DPD?

Občas si nechávám posílat nakoupené zboží přepravní službou. Zvláště při nákupech v e-shopu. Možnost volby mezi pomalou a nespolehlivou Českou poštou (taky se vám stává, že jste doma a večer najdete ve schránce lísteček, že vám nedoručili balík, protože doma nikdo nebyl?) a přepravní službou je jasná. Rozdíl je finančně nulový nebo dokonce ve prospěch přepravní služby a komfort zcela jinde. Ráno zavolají, že vezou zásilku, někdy jsou schopni i upřesnit čas, kdy přijedou.

Navíc jsou oproti České poště neuvěřitelně flexibilní. Mám týden starou zkušenost, kdy jsem v sobotní objednávce jasně uváděl, ať mně před expedicí prodejce kontaktuje. Samozřejmě se na to vykašlali a zboží poslali bez varování, takže mi na krásném rodinném výletě zvoní v sobotu odpoledne mobil, že mi kurýr (Messenger) stojí před domem a má pro mně balíček. Zde se opět projevila perfektní flexibilita, kterou znám třeba i od PPL. Domluvil jsem se, že mi zboží zavezou k rodičům, asi 2km od mého bydliště. Prostě když mohou, pomohou.

Protože uvedený příklad není zdaleka jediná pozitivní zkušenost, kterou s těmito firmami mám, velice nemile mně dnes překvapila přepravní služba DPD, která mi vezla zimní pneumatiky. Nemohl jsem jako dodací adresu uvést garáž, protože ta není označena a například ani v mapových podkladech na Mapy.cz (které najdou i adresy, o kterých se autonavigacím může nechat zdát) není. Proto jsem zadal adresu bytu – ten je ani ne sto metrů vzdušnou čarou daleko.

Gumy přivezli, když byla doma pouze manželka s rok a půl starou dcerkou. Když pána od DPD požádala, aby popojel těch pár metrů ke garáži, byla razantně odmítnuta, že si jinou adresu měla domluvit předem. Pneumatiky (těžké krávy, 235/60 R16 balené navíc po dvou kusech) jí nechal ve výtahu a ženská, starej se sama, pomoci musel až soused.

Po této zkušenosti jsem si udělal jediný závěr – až zase budu někdy něco objednávat, nebude mi stačit pouhá informace „doručení přepravní službou“, ale velmi se budu zajímat také o to, jaká přepravní služba to je. A narazím-li na jedinou možnost – DPD, tak prostě půjdu o e-shop dál a nakoupím jinde. O problémy opravdu nestojím. Jak jste na tom vy?

294 komentářů u „Máte taky mizerné zkušenosti s DPD?

  1. No ja to nechavam pres ceskou postu. A vzdy chodim na postu, protoze nikdy nejsem doma. A dokonce jsem zjistil, ze obcas tam ani nezajedou.. protoze na postu je to bliz… Taky mam dobrou zkusenost s PPL, ktera me to vetsinou vozi do firmy v pracovni dobe, v horsim pripade pokud to neni dobirkou necha na recepci firmy..

    1. Dpd je totalny otras!!! Urcite si hodinu a cas …vyseru sa na vas …a urcia si to po svojom… Dokonca kurier vss vysmeje ze mozno to stihne mozno nie…vyhovorky ze neuplna adresa…total na smiech….. A to vkuse!

      1. Plna pravda, balik mel dojit 30.12.2015 dle jejich navrhu. Ani jsem nemel zajem o jiny cas. Byl to cas dany od DPD. Dva duchodci (rodice) cekaji u okna, zadne auto neprojelo kolem okna bez pozornosti. Vecer zjistim z vypisu firmy DPD. Nikdo nebyl doma. Nereagovano na zvoneni. A to je samostatne stojici dum, zadny bytovy. Tak asi maji tak rychle kuryry, ze nejsou ani videt natoz slyset v nase koncove uličce. Odpad stejný jako PPL. Nezajem….
        Ppl už neberu tak je tam další firma v seznamu

        1. S PPL mám naopak dobré zkušenosti, jsou přesní na čas a dá se s nimi domluvit, ovšem DPD je moje první zkušenost a hned mizerná. Na jejich tf linku se nedá dovolat, mluvíte s automatem, který vás neustále vrací na začátek, pokud vás rovnou nevyhodí z linky. To i ta proklínaná Česká pošta je spolehlivější.

          1. je o rok více, DPD první a asi i poslední zkušenost – a podle předešlého asi už odhadnete že mizerná…
            PPL nám balíky do práce vozí a když né úplně občas na čas, vědí že tam máme stálou službu a balíky nevyžadující platbu to snesou i v pozdějších hodinách. Případně zavolají a já službě nechám penízky na převzetí a je to.

      2. Potvrzuji, že kurýrní služba DPD „doručujemeradost.cz“ je nespolehlivá a neseriozní firma. 4.1.2016 jsem obdržel SMS, že mi 5.1. 2016 bude doručen balíček a tento den budu informován o upřesnění času doručení….. Do současné doby mne již nikdo nekontaktoval, přestože jsem firmě zaslal dva emaili a oznámil to i telefonicky…. Při pohledu do jejich internetových stránek jsem zjistil, že zásilka je vrácena na depo, neboť byly provedeny dva pokusy o doručení a to : v 22.30 hodin a ve 23.00 hodin dne 5.1. 2016……??????? v tu dobu jsem byl stále doma. Jinak se mi nikdo neozval ani telefonicky, ani SMS zprávou…. Ten záznam o marném doručení je tedy lživý.

        1. Casto nakupuji pres internet, ale tak otresnou dorucovaci spolecnost jsem nezazila. Naprosto nic nefunguje!! Lezi mi neuveritelne v zaludku!! Ani nemaji na svych strankach reakce zakazniku, asi vedi proc!!

          1. Dpd stoji za hovno,měla jsem dnes dostat baliček,kuryrni sluzba mi poslala sms ze doruci balíček 2,5.2018 a hodinu ještě upřesni,poštovne u teto firmy 180kc a cekam stale nic,dovolat se nemůžete nikam všude samy automat,kdyz jsem se prokousala abych si ověřila kde je muj balik,autimat odepsal zasilka doručena,ale komu?ja nic nemám,je bordel!

          2. Nejhorší dopravní služba. Nedoručí balík na zvolené výdejní místo, nechají na depu Č.Budějovicích a po 5 dnech dohadování rada od nich. Dojeďte si pro balík na depo v Č.B..Je to tam a zpět jenom 140 km. HUMUS.

        1. Velice špatné zkušenosti,jsou to šmejdi,já takhle pracovat,tak letím na hodinu.Vedení té firmy také šmejdi,proto že s tím nic nedělají.

      3. DPD které jezdí v Třinci je totální katastrofa.
        Je třeba se zamyslet nad neschopnými zaměstnanci, a něco pro
        to udělat, protože s takovým přístupem nebudete mít už žádnou klientelu.!!

      4. Priserna kurierna spolocnost!!! Mam s nimi hroznu skusenost, kvoli nim som v uplne zufalej situacii, oni drzia moju zasielku, ktoru urgentne pracovne potrebujem, smeju sam mi do oci, su neochotni a nakoniec zo seba vysypu, ze ked este doplatim 50 kc, tak mi tovar dorucia rano! Inak nie!!!!! Vrchol neserioznosti a mafianske postupy…

      5. Domnívám se, že DPD může být jedna s podvodných fiktivních firem, na kterou není ani fungující telefonní kontakt, ani fungující e-mail, na který nereaguje. Nikomu bych nedoporučoval, aby s touto firmou měl co kdy společného. Nedomluvíte se s nikým a na ničem. Chovají se jako neexistující firma. UTÍKEJTE RYCHLE PRYČ !!!!
        Jirka

    2. Jo jo. Depo jsem hledala asi tři čtvrtě hodiny – a nenašla jsem ho. V ‚ustredi‘ mi nebyli schopni dát telefon do inkriminovaneho skladu – prý tam žádný nemají… No, mám dojem, že „stačilo“.

    3. Je to hruza,volali,kdy budu doma tak rikam zitra ve 14:00,nasledujici den mi vola tupec ve 12,ze stoji pred domem a bla bla…povidam,ze jsme spolu vcera mluvili a dohodli se na 2.hodinu…omluvil se,uznal chybu a rekl,ze az pojede zpatky,ze mi zasilku zaveze…jako idiot cekam doma az do vecera a nic,mrknu na stav zasilky a tam 2x nezastizen…nechapu toto jednani,byl u mne pouze jedenkrat a to jeste v blby cas…hlavne ze si udelal poznamku a nic z toho,je to maximalne zasrajdovni spolecnost,kterou bych hned zrusil,take si od nich uz nic nenecham dorucit,je to naprosto otresne,zadny rad,nic.Zasilku samozrejme jeste nemam a uz to je 5dni…

    4. Já koukám.. 11 let starý příspěvek a stále to platí…hrůza. Objednal jsem z eshopu přes DPD , že to bude lepší než ČP. No to teda je.. hodně zábavy… již 4.den čekám na doručení (Pošta by to měla už na poště, na oblíbené cílové destinaci pro balík do ruky, ale měla )

      To jsem ještě neměl příležitost se setkat s kurýrem…

      1. Od 17.4.2018 čekám na dodání zboží od DPD.Je 19.4.2018 odpoledne, provoláno přes padesát korun na automat, který opakuje jako kolovrátek jak jsou flexibilní a dobří a posléze zavěsí, a odesláno pět e-mailů bez odpovědi. Prohlašuji, že DPD je obskurní služba, bez vztahu ke svému zákazníkovy, a co je nejhorší neprosto neschopná. Ode dneška neobjednám od žádného e-shopu zboží, který bude mít jako doručovatele DPD.

    5. Většinou, co jde, beru přes poštu. Jinak jsem moc spokojená s PPL. Pošlou nejen SMS s informací, který den a v kolik hodin zásilku doručí, ale i řidič vždy v den doručení předem zavolá, že se blíží a v pohodě se domluvíme. Zato DPD hrůza. Dnes mi měli doručit zásilku a i přes to, že jsme byli všichni doma, tak v moment, kdy jsem byla s malým synkem na WC, slyším klapnout schránku a odjíždějící auto. Ve schránce hozené oznámení o nezastižení, ale před tím se nikdo neobtěžoval ani zavolat nebo zazvonit. A to jsem se ještě před tím dívala do aplikace, kolik kurýrovi zbývá balíků k doručení, než přijede k nám – měl ještě 3 a dle mapy jsem zjistila, že je minimálně 3,5 km od nás. Na oznámení poté uvedl čas nezastižení 12:19. Plánovaný čas doručení byl 11:18 – 12:18 a já se přitom do aplikace dívala ve 12:25. Po té jsem dost naštvaná volala na linku DPD. Docela dlouho trvalo, než to někdo zvedl. Nakonec jsem se, s ne zrovna moc ochotným pánem, domluvila na doručení na další den s tím, že nám kurýr zároveň zavolá a taktéž u domu zazvoní. Ale omluva žádná. Příště raději zvolím, pokud bude možno, jiného přepravce – tady ta možnost bohužel nebyla.

    6. DPD je jena velká katastrofa. Nelze dohledat balíček. Zákaznické linky nefungují !!! Nikde žádné dovolání. Balíček který proběhne celou Evropou za 4 dny,pak leží na depu DPD týden a nic se neděje. Nezbývá než doufat,že ho někdy shledáte. oTŘESNÉ !!!

    7. Nejhorší dopravní služba. Nedoručí balík na zvolené výdejní místo, nechají na depu Č.Budějovicích a po 5 dnech dohadování rada od nich. Dojeďte si pro balík na depo v Č.B..Je to tam a zpět jenom 140 km. NEJHORŠÍ……

    8. Naprosto stejná negativní zkušenost. A není to jen řidičem, zkuste si volat na některé z dep po republice. Varuji předem, je to pro silné povahy. Záměrně sestavené hlášky tak, že se nikdy k operátorovi nedostanete, vždy budete odkázáni
      na jejich (debilní) web a následně hovor skončen…. Nevěříte svým uším a svému rozumu, že je možno tak pokrytecky až arogantně odbýt jakýkoliv pokus o tele-fonický kontakt. Oni možná ani toho operátora nemají !!!

  2. Jsem řidič DPD a musím Vás politovat, neboť jste narazil na s prominutím nějakého blbce, s takovým jednáním bych toho asi moc nerozvezl a já mám doručenost 99,96 procent, což jinak řečeno, že z průměru 130-150 zásilek dovezu zpátky na depo cca 1 zásilku za dva měsíce, což by asi bez doručování na jiné adresy nebylo dost možné, takže vážený pane, nezatracujte společnost, je to o lidech stejně tak, jako na úřadech. Také si zkuste s někým sednout do auta a budete se tak divit, že ten neobjektivní názor hned změníte, protože někteří lidi jsou opravdu panovační a jednají s despektem. My nejsme otroci, ani sluhové, ale lidi, jako třeba právě vy. Navíc máme neustálý a nemalý stres z nedostatku času, já mám třeba 5 hodin na to, abych rozvezl 140 zásilek po 70-80 adresách, tak snad jsem vás uvedl do lepšího uvědomění, děkuju za pochopení a v případě zájmů se ptejte na icq 337-470-849.

    1. Zdravím,
      tak zrovna teď prožívám zklamání s dopravou DPD,
      místo mejlu poslali už jen info sms o dopravě na dnešek.
      A dnes druhou pozor – přišla po deváté ráno, s obsahem, že mi dopraví dnes balík mezi půl osmou a půl devátou ( 7,30 až 8,30 ) – dobré ne ? 🙁
      Na moji zpětnou sms stran hodin ? už bez reakce, tak jsem se pokusil napsat na mejly info, a dpd, ovšem dosud též bez reakce…….
      Příště už s touto dopravou rozhodně NE !!!!!
      J.

    2. Dobrý den,
      už třetí den čekám na zásilku, vždy mi dojde sms a email v kolik přijedete, a nikdo se ani neozve. Celý den čekám a nic.

    3. Dobrý den. Zajímalo by me proč je to v cz tak ze mi dopravce vždy zavola ze je někde mezi bytovkama a at si pro to prijdu. Kdyz jsem v Nemecku nebo v Rakousku tak mi vždy zazvoní u dveří a přinese mi to az ke dveřím a je to pro ne standart. V cz musi přít zákazník k dopravcovi..

      1. ..v Rakousku a v Německu nejezdí s 80-ti zastávkama, 250 km a 14 hodin v práci!! To by je jistě německý či rakouský úřad zvedl ze židlí. U nás je to norma, řidiči jezdí denně běžně 12 hodin, pro přepravní společnost není problém zajistit svoz třeba v 17 hodin večer, pokud to řidič neudělá následuje pokuta apod. Že rozvoz zásilek je tak otrocká práce, to vedení DPD,PPL,GLS GEIS,IN Time nevidí, jen sedřít řidiče na maximum. A pak přijde zákazník, že nemá drobný a problém je na světě. Řidič nepříjemný, stížnosti apod. Vím o čem mluvím a říkám na rovinu – nejhnusnější práce -, někdy není čas ani na oběd, tedy ne někdy,ale převážně.

        1. Včera mi dovezlo PPL bez problémů zidli, a dnes PPD – něco strašného, komunikace žádná, má mi dovést dnes a na jejich wedu ukazuje sledování zásilky , že už dopravili, na emaily a telefony neodpovídají,

          1. Představte si, že si objednáte něco v zahraničí u úplně jiné společnosti
            a v Česku vám to dodává DPD a nemáte šanci to při objednávce zjistit. Já jsem to zažil 2x a pokaždé hrůza hrůz.
            Mám pocit, že tam pracují v depech nesvéprávní jedinci. V obou dvou případech jsem přesměroval doručení do výdejního místa abych nemusel čekat doma, pokaždé to nevzali v úvahu a napsali,že balík nemohl být doručen. Tolik k Vaší nezasvěcené poznámce.

        2. Pokud jste u firmy vydržel do této doby, dejte výpověď a jděte jezdit do Dopravního podniku Praha. Nástupní plat 35 000,-, pět týdnů dovolené, a spousta dalších výhod.

    4. Souhlasím s Vámi. A chtěl bych říct, že všude je to o lidech. DPD mě že začátku taky pěkně nastalo, když balík za 10000 tsíc nechal řidič u sousedů v paneláku s tím že může když mě doma nezastihne. No byl jsem jiného názoru. Ale od té doby se velice zlepšili.

    5. Pokud by to bylo o lidech, tak jsou vsichni ridici DPD nehorazny odpad (zkusenost ze tri mestskych casti v Praze).
      Prichozi SMS o doruceni dnesniho dne. Vecer nic, tracking na webu oznamuje, adresat nezastizen. Dalsi den naprosto stejna situace.
      Stiznost na DPD (email, telefon) je absolutni ztrata casu. Bud nefunguje zpetna vazba k managementu DPD, nebo, a to se domnivam je daleko pravdepodobnejsi, si je vedeni DPD dobre vedomo situace, ale sere na to. Respektive drzi naklady na uzde, coz se odrazi v podminkach pro ridice, kteri nasledne nestihaji rozvazet a hledaji moznosti jak „prezit“.

      Pro mne osobne z toho plyne jedine. Pokud je v eshopu doprava DPD – NEBRAT! Dokonce me nasrani doslo az tak daleko, ze kdyby to byla jedina moznost dopravy, radeji zvolim jiny eshop.

      1. No já si nemohl vybrat, prodejce preferuje DPD a to je něštěstí. Náš barák neumí najít i když máme číslo popisné. Ale nemáme jmenovku na zvonku, nýbrž na dveřích. A ty dveře jsou hned vedle toho zvonku. V tom bude problém. Navíc navzdory proklamovanému pokrytí tel.signálem, alespoň operátoři to rádi tvrdí, a kurýři z DPD potřebují zřejmě navigovat k baráku. Jsou jediní, ostatní přepravní společnosti to ale zvládají.
        Poslední dva případy nedoručení jsem řešil hromadným rozesíláním stížností na :milosmalanik.GM@dpd.cz
        ondrejvahna.coo@dpd.cz
        tomastrejbal.sts@dpd.cz
        lenkamiess.HR@dpd.cz
        a většinou to vyšlo. Vždycky to našli, vždy to přivezl nějaký pučmidrát co si říkam manažér.
        Za tuto cenu DPD ne, celé odpoledne strávíte hledáním.

    6. Do je problém společnosti dpd že je váš málo nestihate. Lžete že dorucujete zásilky.clovek čeká jak pica doma a nic.poprve jsem nedobrovolně využil vaší službu a naposled.d pd nikdy více radši kulku do palice.jo a na zásilku stále jak pica čekám…

      1. Musim jen souhlasit, DPD nebrat!!!!! Zasilku jsem chtela dorucit 17.11. – svatek a byla jsem doma. Nedoslo mi nic, druhy den omluvna sms, ze byla chyba v nakladce a doruci mi jej 18.11. v 13.39-14.39h. Vtipne, nikdo uz nebude doma. Dalsi doruceni az v pondeli 21.11. opet nikdo nebude doma ( proc mi jej nedodali v sobotu??) Za priplatek 20Kc, zaplatit ihned na ucet, doruci i po 18h. Nasrat! Se zbozim uz od DPD nepocitam, objednala jsem znovu v jinem e-shopu a doprava Ceska posta, tak uvidim? Jinak DPD na maily a telefony nereaguje, dovolat se tam neda, automat stale dokola omyla, ze jste v poradi a pak vas to vrati zpet na menu a tak porad dokola. Nechapu jak tahle spolecnost s timhle pristupem jeste muze fungovat!!???

        1. Mám rovněž otřesnou zkušenost s DPD, zboží objednané 18.11.2016 do dnešního dne nedorazilo, termín přesunuli 3x,urgovala jsem u dodavatele a ten mi zasílá zboží opět přes jinou zásilkovou službu. V případě, že e-shop bude spolupracovat s DPD – koupím zboží jinde.

    7. Souhlasím, že je to o lidech, dokud jsem bydlela v Brně, tak mě DPD sice nenaštvalo, ale ani neuchvátilo. Za posledního dva a půl roku co bydlím v Ostrožské Lhotě mám s DPDčkem zkušenosti pouze dobré. A to objednávám přes eshopy pleny a kojeneckou výživu pro děti + další eshopy dárky k vánocům atd, takže k nám jezdí průměrně 2x do měsíce a někdy se stalo, že u nás byli 3 dny po sobě, kvůli objedání ze 3 různých e shopů a každý to poslal jiný den. A ani v této situaci řidič nebyl protivný. Nikdy se mi nestalo, že by čas doručení nedodržel. Já jsem maximálně spokojená a pokud eshop nabízí doručení DPD tak je to pro mě jasná volba. Naopak In Time…doručovali mi dvakrát a ani jednou to nezvládli, za mě by se měli přejmenovat na Lost In Time….

    8. Nemusíte vůbec nic dlouze vysvětlovat. Stačí si zkusit zavolat na vaši neexistující linku a nebo poslat něco na neodpovídající firemní e-mail. Vaše pohádka je dlouhá, ale je na vodě a neodpovídá otřesné skutečnosti, kterou popisuje většina vašich zákazníků. Musíte být na tom fakt špatně, když se držíte tak mizerné přepravní společnosti.
      Jirka

    9. Strašné.. dva krát som objednavala dva krát celé zle.. nemám číslo na kuriéra príde mi vždy iba email cez ktorý so mnou on komunikuje-ja sa s ním nemám ako dohodnúť.. napíše čas kedy príde, čakám nikto nič.. povie mi že nie je zvonček na dverách -pritom bývam na kolejich jasne že nie je zvonček stačilo by mi zavolať na tel číslo, ktoré ma v info o mne, načo tam potom zadávam to moje číslo jasne že človek zatratí spoločnosť keď ma takúto skúsenosť chápem isto toho máte veľa ako kuriéri – potom to je problém spoločnosti už si cez DPD nikdy neobjednam nič – navyše pri nakúpe píšu že balík doručia do jedného dňa a potom len “nezastihnutá na adrese” “chyba v adrese” “nie je zvonček na dverách” uplna hlúposť.. a balík mi príde na druhý týždeň – zavádzanie zákazníka človek keby vedel si to hneď dá do pick up store radšej to budem niesť cez celu Olomouc ako vkuse čakať na kuriéra a stresovať sa že balík zaplatený a nikde nič..

  3. pred par dny mi vezli teze dve pneu do prace, ridic zavolal kde se potkame, nasmeroval jsem si ho pred vstupni branu a dosel za nim. absolutne bez problemu. ps. objednavka pneu byla provedena v patek odpoledne a ja je mel ve dve odpoledne v pondeli v ruce…

  4. Tak nevím, co je to za službu DPD. Všechny od toho odrazuji. 3. prosince měl přijít balíček z Londýna – do dneška tu není. A to je 29.12.!! Slečna papouškuje pouze, že dovážejí od 8 – 17 hodin. To je informace! Údajně jsem nebyla doma – nicméně žádná zpráva, že tu byli. Po několika voláních paníČerné-vedoucí mi bylo slíbeno, že balíček dojde dnes. Je dvanáct hodin a ještě nevědí, kde balíček je. Stálo mi to volání do Londýna, několik stupidních hovorů se zaměstnanci, kteří nejsou schopni používat vlastní mozek a zjistit, kde mají balíček. Dokonce m bylo řečeno, že to je pouze pro firmy, a proto dovážejí od 8-17 hodin. To je servis, co?! Kdyby to bylo za peníze, které bych měla za balík zaplatit, tak tu stojí před barákem od rána do večera. Vzala jsem si volno, stojí mi to tisíc korun, telefony do Londýna a jim, no za letenku Praha-Lon-Pha bych to tu měla již 4.12. NEPOUŽÍVEJTE TETO AMATÉRSKÉ SLUŽBY ani náhodou. Bylo to poprvé a naposledy.Jak někdo může provozovat takovýhle servis s takovým amatérským přístupem!! Hrůza.

  5. Jsem take ridic DPD, cas od casu se mezi nas prida nejaky ridic, ktery neni uplne tak jak bysme chteli, mam podobnou kvalitu rozvozu jako kolega, ktery zde publikuje. Ma pravdu v tom, ze jsem v hroznym casovym stresu, a vsechno je jen o lidech a pristupu. jsem u firmy 5 let a za tu dobu prisla jedna smyslena stiznost, jinak same pochvaly. Na takovou kvalitu rozvozu jakou mame se musite sakra snazit a obvolavat zakazniky a prizpusobovat se jak je to jen mozne. Pani bych chtel ujistit, ze nejsme zadna amaterska firma, navic ji staci pouze cislo baliku a kazdy na firme ji presne rekne, kde se balik nachazi!!!! S tim ridicem,ktery vam nepomohl, stezoval bych si primo na nej, ale nezatracoval bych celou spolecnost….

    1. Dobry den mozna ridici se snazi ale organizace jako takova za mnoho nestoji,cekal jsem balicek o kterem lhal i ridic kdy ho prebral do dopravy takze v konecne podobe doruceni trvalo 4 dny a na stiznosti a emaily firma absolutne nereaguje

    2. A když se zákazníkovi nedovolají, protože je v oblasti kde signál je pouze úterý a duben tak je to v háji. Zásilku neumí doručit. Poslednímu kurýrovi jsem doporučil nechť jde řídit nákupní vozíky do Globusu.
      DPD nikdy.
      A že jste v časovém stresu? Vaše chyba. Špatná organizace nebo špatná firma

    3. Áno vždy sa dá zistiť iba to kde sa balík nachádza ale nikde sa nedá dovolať pokial nemáte číslo na kuriéra-všade je iba číslo na ten záznamník.. chápem že ste v strese ale stres mám aj ja keď viem že do určitého dátumu odídem a keď už sa nebudem nachádzať v meste balík si budem hľadať na lampárni.. som úplne sklamaná s DPD nepoviem ked sa mi to stalo prvý krát vravím si zlý kuriér ale teraz to už bolo druhý krát navyše keď fakt rýchlo potrebujem balík doručiť lebo odchádzam preč nepoteší to.. na Slovensku som zvyknutá na pracovitých kuriérov ktorí vkuse obvolávajú, dohodnú sa na cas prídu, predaju balík, idu ďalej bez problémov hneď nechajú na seba číslo aby sa im človek mohol dovolať a dohodnúť sa.. dokonca mi jeden trúbil pod oknom keď mi nefungoval zvonček.. snaživí ľudia.. toto DPD zatiaľ dve skúsenosti s dvomi kuriérmi a obaja úplne celé zle ani sa neuráčia zavolať aby ste nemali jeho tel číslo náhodou a neotravovali ho..

  6. Nezatracuji DPD jako firmu takovou, ale s některými řidiči je opravdu těžké vyjít. K nám do firmy chodí balíčky a pošta od různých přepravních služeb. Je pravda, že s PPL jsem nikdy neměla sebemenší problém.
    S DPD bohužel občas nastanou problémy – s řidičem. Ne všichni jsou stejní, ale poslední dobou padnu bohužel téměř vždy na "blbce". Opravdu nechápu, proč tu práci dělají. Přijedou nepříjemní, drzí a takový Petr Kleiner si nestoudně řekne o dýško.
    Chápu, že jsou ve stresu, ale proč jsou nepříjemní na ostatní.
    Já jsem asistentka ředitele větší společnosti a když příjdu do práce v osm hodin, tak se zastavím ve čtyři. Mám velkou zodpovědnost, jelikož nadřízený je neustále v zahraničí a vše za něj s klienty vyřizuji já. Také jsem hodně ve stresu. Kdo ale v dnešní době není. Kdybych byla nepříjemná, jako některý z řidičů DPD, tak bych byla už dávno bez práce.
    Vše je jen o lidech a jejich přístupu.

  7. DPD je snad ta nejhorší služba v našem státě ,když operátoři DPD ani neví co nabízejí jejich internetové stránky za služby a budou Vám tvrdit, že to není pravda a že to nelze (garantovaný čas doručení u garantované přepravy)

  8. [8] A dopadlo by to jako minulý týden, kdy mi přišel balíček z Koreje a Česká pošta, namísto aby ho doručila (za to dostala zaplaceno!) mi hodí do schránky oznámení, že doručení nebylo provedeno, protože balíček by se nevešel do schránky. A já jak debil buď pro něj půjdu na poštu a nebo tam v pracovních hodinách (což bude asi až druhý den) zavolám, aby se laskavě obtěžovali a balíček mi doručili. Takže ho dostanu ho následující pracovní den, čili minimálně 2 dny zdržení. Fakt skvělé.

    Už se těším na zítřejší balík, co mi veze PPL. Vsadím se, že jako obvykle ráno kolem půl osmé zavolají, že mi vezou balík a že tu budou po jedné hodině a v půl druhé odpoledne ho budu mít doma. PPL v mém regionu je neskutečně spolehlivá služba.

  9. Tak vážení dnes jsem čekala zásilku, byla jsem docela v pohodě nez jsem naraqzila na tyto stránky, ale všem co tu pisete negativní zkušenosti musim dat za pravdu, protoze zasilka bala vracena na depo a to i presto ze celý den jsem kvuli tomu doma, byla to dost dulezita zasilka, ale to nikoho nezajima, kdyby u fimy, u niz jsem jej objednavala, byla jiná moznost vybrala bych si ji, ale bohuzel tam bylo jen dpd, a ze by mi tu nechal oznamení ze tu byl také ne, zajimave, zvonek je oznacen, mobil je tam uveden, adresa je spravne, ale ridici jsou kokoti, mozná ne vsichni, to zase urcite ne, ale ten co jel dnes trasu 149, ten ano. Leona

    1. Já mám také s DPD velmi negativní zkušenost. Zásilku mi „dovážejí“ už týden, údajně nejsme doma ( vždy byl někdo doma), prý nás informují o doručení, ale to není pravda. Neustále jim volám, píšu emaily, oni tvrdí, že druhý den bude doručeno a zase nic. Zásilku mám předem zaplacenou a už nevím, co mám udělat, aby ji doručili. Dle mého je to nejhorší přepravní společnost, na kterou jsem natrefila, ale nemohla jsem si vybrat.

  10. Nechal jsem si doručit přes DPD balík z CZC a musím pochválit rychlost,od vyzvednutí po doručení cca několik hodin a znám lidi z okolí co mají úplně stejnou zkušenost. Ale k čemu to,když řidiči toho evidentně mají plný brejle,jsou znechucení a vylévají si vztek na balících…:-(

  11. Bohužel tato zkušenost s DPD není ojedinělá. Já osobně pracuji v internetovém obchodě a musím říct, že vybrat si jako přepravní službu DPD, byla naše největší chyba. Této službě nedělá problém nechat zasílku hnít na depu klidně týden, i když si jako odesílatel platíme službu dodání do 24 hodin a po tom když se člověk dovolá na jejich linku, kde je čekací doba pomale jak za komunistů na auto, tak jsou ještě rozhořčeni, že si čloěk, jejich zákazník, na něco stěžuje. Stejně tak nám byly věšeny bulíky na nos, že řidiči budou před doručením volat, což samozřejmě nedělají. Každopádně chci všem poradit. Pokud si chcete něco objednat a spadáte pod depo DPD v Říčanech u Prahy, tak rychle o dům dál, protože tohle depo je snad výběr ze všech ichtylů co kde posbírali.

  12. A to ještě nevíte, že balík, co vám v DPD ztratí nebo rozkradou a vy anebo odesílatel anebo oba na to nepřijdete, tak že po 30 dnech to propadá a DPD se vám vysměje, sto tisíc v řiti !!!

    U PPL je doba na reklamaci 6 mesíců, u pošty české 12 měsíců, u DPD jen 30 dnů !!! Proč asi…

    1. To jako že mi česká pošta dodá balík, který nebude kompletní a já jim ztrátu nebo poškození obsahu půjdu reklamovat po několika měsících a oni mi to uznají :-DD.
      To asi žijete někde jinde a ne v ČR. Jakmile zásilku převezmete a převzetí podepíšete, bude problém s reklamací neúplné nebo poškozené zásilku a všech doručovacích služeb. To by pak hlásil neúplný obsah každý třetí a to jsem ještě optimista.

  13. Osobní zkušenost s DPD – řidičem Most.
    Máj balík (komponenty na bike) cestuje půl světa – přeprava po USA – FedEx – 1 den – USA – Německo USPS 2 dny. Německo ČR – ráno odesláno a čeká celej den v depu, druhej den dorazí do ČR, třetí den čumim furt na telefon – nikdo nezvoní nevolá – adresát nezastižen. Volám na infolinku a čekám 40minut!!!!!!!!!! paní říkne to co sám vidím na tracking stránce a přepojí mě na řidiče, tomu to vyzvání asi 5 min, ale kašle na to. Je vidět jak spolehlive DPD funguje. Ale to není vše!!!!!
    Člověk si myslí, že poskytujou infolinku v rámci svých služeb pro zákazníky zdarma, když je takovej problém se dostat přes automat, kde jedinou možností jak se dostat k operátorovy je zádávat číslo zásilky na který se operátor stejně ještě zeptá. A pak to příe…. Kredit ze jedno zavolaní na DPD: – 300Kč!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    A zítra mě to čeká znova!
    DPD UŽ nikdy, jak uvidim že eshop nabízí DPD du prič

  14. 20.10.11 jsem si u zásilkové služby Kasa.cz objednal zboží.Zboží a jeho dodání jsem si objednal u DPD.I když mě upozornily na to že ho dostanu dnes mezi 9 a 10h dnes 24.10.Zatím zboží nedošlo a asi nedojde.Můžu toto zboží odmítnout a poslat zpět?

  15. Zkušenosti s DPD mám dvě. Jednou mi řidič volal, že přijde mezi 8 – 10h a ve 12.30h jsem mu volala, kde je, protože jsem potřebovala odjet. Ve 13h přijel řidič, ze kterého táhnul na několik metrů neskutečný smrad z cigaret a potu. To jsem si myslela, že je podle PPL děsivá skutečnost, kde jsem narazila na velmi slušné řidiče, kteří se ještě ke všemu vlezli do určené doby příjezdu. Minulý týden jsem objednala další věc z e-shopu a z DPD nikdo nezavolal, na dveřích dvakrát lístek o nedoručení. Chápu, že jsou řidiči ve stresu, ale ti z PPL taky.A určitě to není chyba řidiče, ale celkově firmy, která vytváří takové podmínky zaměstnancům a ani se nekontroluje jejich vzhled.

  16. Nedá mi abych nereagovala na váš příspěvek. Sama využívám přepravní služby na dovoz objednaného zboží. Většinou PPL ale i DPD. Popravdě mám jen nejlepší zkušenosti. Přijede vždy ochotný člověk a většinou mi předem zavolá kdy u nás bude. No a vaši práci vám tedy nezávidím. Co si budeme povídat, sto lidí, sto povah. Určitě si musíte vyslechnout svoje od určitých zákazníků a to ježdění z místa na místo také nezávidím. Tak přeju hodně trpělivosti a spokojené zákazníky.

  17. I já se tedy po dnešku přidám a to s negativem. Objednal jsem si zboží z eshopu o víkendu a těšil jsem se na to jak budu mít v pohodě zboží do pátku doma. Z eshopu šlo zboží raz dva a z DPD kupodivu taky. V úterý ho vezly. Jenže!! jsem pracovně mimo vždy do čtvrtka večer tak to říkám řidiči kterej bohužel stojí marně před barákem. Říkám mu budu doma až ve čtvrtek kolem 19h, on na to tak to necháme na pátek já si to tu poznamenám. Výborně. Ješte v ten samý den tedy 22.11. jsem přes email změnil datum dodání na 25.11. Přišel mi potvrzovací email že to tedy tak bude. Paráda. Je pátek, pro zajímavost koukám na stránky DPD – sledování zásilky – zásilka je v depu. Říkám si to je asi omyl nebo vtip, tak tam zavolám. Operátorka mi to bohužel potvrdila, balíček je v depu a není žádný záznam o tom že mi má být dnes doručen. Prý je jí to líto. Je půl druhý odpoledne a balíčku se dnes nedočkám a přitom jsem ho už teď o víkendu potřeboval. Takže jsem pěkně nas*** a nevím co s tím udělám. Asi nic, ale jedno vím, DPD už nikdy i kdyby tam byly písmena v jiným pořadí. Není to jen o řidičích ale o celé firmě, bohužel.

  18. Ahoj. Ma zkusenost s DPD je take strasna. Balicek jsou ochotni privest jen pres den, kdy samozrejme nikdo neni doma. Presmerovani na jinou adresu neni mozne, jelikoz se pracovne pohynuji pres den mimo mesto. Vecerni doruceni pry nejde ani priplatit (byl jsem ochoten jim venovat stovku kdyz balicek privezou v jinou domu vecer).
    Takze zaver byl, ze balicek byl pro me nedorucitelny a vraci se na eShop. Objednam si zbozi jinde, kde vyuzivaji napr. PPL se kterou mam zatim jen ty nejlepsi zkusenosti.

  19. Ahoj, chtěl bych se jako řidič DPD také podělit. Každý si stěžije, že jev práci od 8 do 15:00 a že nemá kdy převzít balík. Já pracuji u dpd 6 let, pracovní doba od 5:30 do 18:00 pracovní dobu si spočítejte sami. Snažím se s každým vyjít, počkat, přivézt do práce…ale když někoho dvakrát nezastihnete doma i přes to, že Vám každé ráno do telefonu řekne, ano budu doma, je s ním potom těžké pořízení. Jestli že si balík někdo objedná je třeba si zajistit někoho, kdo bude schopen ten balík převzít, jestliže nemůže člověk, co si ho objednal. Řidiči DPD jsou pouze zaměstnanci, a jestliže někdo není doma v daný čas, a já jako řidič mám dalších 70 zákazníků, nemůžu si dovolit čekat na adrese 2 hodiny. Jak říkám, pokud to jde zavezu do práce, nebo někde poblíž. Ale někdy si říkám, že kdyby si lidé, kteří si stěžují zkusili práci řidiče zásilkové služby nejspíš by po týdnu trochu změnili přístup k těm, co jim balíky vozí. Není to tak, že se nahážou balíky do auta a rozváží se. Když si já objednám balík, mám připraveny peníze přesně + dýško pro řidiče, ale to samozřejmě dělám od té doby, co u DPD pracuji, předtím jsem byl taky nespokojen se službami když jsem jen seděl na prdeli a u internetu hromadil objednávky! Takže vzkaz pro všechny rejpaly atd..je to o člověku, ale dobrým chováním by mněl vystupovat nejen řidič, ale i člověk, co si balík objedná.

  20. Jinak jsem si všiml, že někteří chtějí doručit balíky extra ve stylu večer atd….jestliže jedu z depa v Ostravě do Opavy, zkuste si zpočítat, kolik výjde cesta, jet kvůli jednomu balíku z Ostravy do Opavy když průměrná spotřeba je například 10L/100km, navíc ti lidé mají svoji pracovní dobu, vy snad taky nepůjdete na noční když ji nebudete mít zaplacenou…

  21. Mám s DPD velmi špatné zkušenosti při přepravování zásilez z Francie. Balíky se tam posílají hlavně prostřednictvním Colissimo a partnerem Colissima je bohužel DPD. Při cestě je balík přečislován, takže jej nelze sledovat. Mám vchod z 2. strany domu než jsou zvonky, sice asi 15 cm od zvonků mám berevnou ceduli velikosti A4, kde jsem, ale pro tuto služku je to opakovaně nepřekonatelný problém. Navíc za 5 dnů zboží vracejí odesílateli jako nedoručutelné(a často rozbité), zatím ztráty asi 200 EUR. Snad zlepšením by mohlo být přimět odesílatele aby na adresu napsal také číslo na mobil. Ostatní slučby: pošta, TNT, DHL, Fedex UPS jsou přitom OK. Tedy raději DPD nebrat!

  22. Mám ohledně DPD velmí špatne zkušenosti

    objednal jsme zboží ve Středu a ve Čtvrtek (asi tak v 16:00) mi eshop poslál email že zboží předaly spalečností DPD. natož jsme sledovál balík a myslel jsem si, že ho budu mit u sebe do 24 hod . jak je uvedeno na oficialnich strankach DPD … bohužel tato společnost zaměsnava lidí, ktere si dokažou splest Prahu s Hradcem Kralove ..Když jsem se díval na cestu zasilky tak jsem překvapivě zjistil, že potom co zboži bylo poslano do Řidčan( asi 10 km od Prahy možna i min) tak odtamtud se odvezlo do Hradce z nepochopitelnych dubodu.. potom co jsem kotaktoval zakaznicke centrum dopisy tipu( mohly by jste mi prosim vysvětlit duvod proč nedostanu zasilku včas ?) jsem dostaval pouze informačni dopisy, ktere neobsahovaly žadne duležite informace … OPRAVDU VAM NEDOPORUČUJI VYUŽIVAT SLUŽBY SPOLEČNOSTI DPD A RADŠI SI POSLAT BALIK PŘES PPL s nima mam jen pozitivni zkušenosti ..

  23. Mám také špatné zkušenosti s DPD přivezli mi balík ,který mi měli přivézt mezi 13 00-16 00hodin přijeli o půl páté zboží na které jsem čekal měsíc v něm bylo rozbité,tak s tím mám akorát problémy focení vyřizování telefonem,a.t.d. Je to v lidech jak se ke všemu chovají,z cizího krev neteče vezme balík ,hodí ho z rampy na silnici a je jim to jedno,je třeba tyto lidi postihovat,a ne že tu škodu zaplatí pojišťovna.Nedoporučuji DPD.

  24. Takže se přidávám taktéž. Dávala jsem na reklamaci notebook. Nikdy jsem se nesetkala s těmito přepravními službami, takže jsem tak nějak čekala, že se alespoň ozvou, kdy si zásilku vyzvednou. A ano, zavolali. Rozčilený pán v telefonu mi vynadal, kde jako jsem, že jsem uvedla adresu pro x bloků. Tak jsem mu řekla, že jsem ve škole, ale že jsem schopná do 15 minut přijet, pán se na mě obořil, že si to mám tedy zařídit na jindy. Nakonec tedy ustoupil a řekl, ať balíček nechám na vrátnici, že si ho přebere. Tak jsem si oddychla a byl klid, ale kdybych věděla, co mě ještě čeká, tak si snad pro notebook přijedu sama. V listopadu jsem ho měla dostat zpátky z reklamace, opravený. Byla jsem v Praze ve škole, naši doma, tím pádem to měl kdo přebrat. Nikdo ZASE nevolal a když se naši vrátili domu, našli utržený papírek se vzkazem: NOTEBOOK MÁTE POD SCHODY, DĚKUJI. Nejenom, že byla zima a řidič DPD asi neví, že by se ta zásilka mohla třeba poškodit, ale docela by mě zajímalo, co by se stalo, kdybych zásilku ani pod schody nenašla?
    Dávám notebook podruhé do reklamace, včera do 17:00 jsem učinila objednávku vyzvednutí, stále čekám a doufám, že se vůbec dočkám.. 🙂 zatím ZASE žádný telefonat.
    Kdybych mohla, tak to udělám jinou cestou, ale posílat to do mironetu poštou a ta by teprve vyřizovala reklamaci, na to nemám čas.

  25. Zajímavé,že tu jsou samé rozhořčené komentáře a naprosté minimum spokojených…že by to bylo tím,že takovéto články vyhledávají právě lidé se špatnými zkušenostmi? :-). Napíši svůj zcela OBJEKTIVNÍ pohled na věc. Jsme celkem početná rodina a vlastně neustále od nás někdo objednává,takže nás už řidiči od DPD i PPL znají a trefili by k nám, i kdyby na balíku nebyla adresa :).
    Za těch pár set balíku od DPD a PPL za poslední roky mohu jednoznačně říci,že PPL je o něco spolehlivější. Řidiči DPD i PPL byly vždy vstřícní-dokonce jim nedělalo problémy nechat balík v nedaleké samoobsluze,s kterou jsme byly už samozřejmě domluvení. V tomto ohledu je to tedy o jednolivých zaměstnancích, kteří jak už tu někdo psal mají celkem málo času a tunu zásilek. Pokud PDP nepošlete stížnost na daného zaměstnance, tak nezjistí, že neplní své povinnosti, jak by měl (tuším,že tu je komentář někde, že řidič nechal balík pod schody a ani o tom neinformoval klienta) a těžko ho tedy za to napomenou nebo jinak potrestají.
    Osobně mi na DPD vadí jen 1 jediná věc. Ve své databázi si vedou 1 telefonní číslo pro 1 adresu a pokud ste doma třeba 4 a vy si něco objednáte přes DPD, tak řidič dostane na papíru telefon,který mají v registru a ne ten,co je uvedený na balíku. Můžete jim tam volat, jak chcete,ale maximálně Vám změní to jedno číslo,co tam mají na nové. Nemusím asi říkat, že tenhle stupidní systém vytváří velice nepříjemné situace. U PPL se mi tohle nikdy nestalo. Osobně doporučuji PPL (po republice – nevím,jak spolehlivě rozváží do zahraničí). PPL Bývávalo o dvacku dražší,ale myslim,že DPD už ceny srovnalo,takže když je volba DPD nebo PPL, tak volit jednoznačně PPL.

  26. Zdar dnes jsem dostal balík dopravce DPD depo Říčany řidič p.Šimůnek a vše bylo v pohodě,řidič předem zavolal já ho požádal o doručení do zaměstnání a bylo mi vyhověno vše je o lidech.

  27. Přátelé, diskuse se mi taktéž zdá poněkud nevyvážená 🙂 S čím souhlasím na 100% je to, že řidičem u balíkové přepravky bych rozhodně být nechtěl.Já sám mám osobní zkušenost s oběma společnostmi malou (celkem jen 3 přepravy), ale milou – všechno fungovalo a luxusní je možnost dohody po telefonu s řidičem, na kterého vám dají na centrále číslo.O tom si Pošta může nechat zdát.Neumím posoudit jestli DPD nebo PPL – asi jde o cenu..

  28. Bohužel i já se přidám s negativním hodnocením DPD. Objednala jsem zboží z Německa. Bylo posláno 3.9. Čekala jsem na telefonát, kdy balíček přivezou, ale marně. Když už se po 10 dnech i z Německa ptalí, jestli vše dorazilo v pořádku, zavolala jsem na zákaznickou linku. Tam mi bylo řečeno, že balík asi nebylo možné doručit, neb chyběla adresa!! (jak to tedy přišlo z Německa, nevím…) Po týdnu že ho zřejmě poslali zpátky pro nedoručitelnost. Ani mi nebyli schopní říct, jestli balík u nich vůbec kdy byl, jestli ho tedy poslali zpátky nebo se ještě u nich někde válí na skladě. Vzhledem k tomu, že zboží, co jsem chtěla, prodává pouze jedna firma právě v Německu, jsem po dohodě s nimi udělala objednávku znova. Takže opět čekám na dodání. A je to již 5 dní od poslání. Takže mne asi opět čekají problémy. A jen tak pro dodání: je to depo v Praze Říčanech.

  29. také mám špatné zkušenosti s DPD, ráno přišla sms a email že dnes mi doručí zásilku, poté volají že nemůžou najít adresu v navigaci, takže prej 2. den. Ráno zas SMS zboží bude doručeno mezi 15-18. hodinou, fajn člověk si udělá volno a zas nic, kouknu na netu do toho jejich systému a vidím že řidič ji vrátil. Opravdu se mi chce zvracet… A doufám že tu zase napíše další řidič že to je jen o lidech..

  30. Teď jsem si chtěl objednat tričko přes internet a zjistila jsem, že je ho možné doručit jen službou DPD. Vůbec jsem o ní neměla žádné informace natož zkušenost a když tady čtu ty vaše negativní komentáře, tak přemýšlím, že se na celý tričko z vysoka vys.ru….:D

  31. Vážení šéfové DPD,
    budete brzy muset prodat ty Vaše drahý káry, protože takhle se továrna na peníze nedělá. Na to je potřeba mít něco v hlavě. Zvažuji, že rozjedu proti Vám negativní kampaň prostřednictvím všech dostupných médií. Jednu cennou zásilku jste nám vrátili poškozenou a poštovné jste nevrátili, další zásilku jste doručili až po několikanásobné urgenci s Vaší papouškující operátorkou, přičemž peníze (dobírka) nedorazili ani po šesti dnech od doručení, zatímco na stránkách garantujete odeslání dobírky do tří dnů od doručení.
    S vámi už NIKDY NIKAM!
    Využiji veškerou moc sociálních sítí k tomu, aby už pokud možno nikdo nikdy Vaše služby nevyužil.
    J.Kuna

    1. Je zajímavé že u PPL jde vše výborně a u DPD ne. Při tom dělají stejnou práci. PPL-nejlepší dopravce na trhu.

  32. Dobrý večer,od DPD si už nikdy nič neobjednám keďže mi prišla sms v pondelok okolo 16:00,že bude zásielka doručená nasledujúci deň a už je odvtedy deň č.4 a stále nič!Nikto nevolá a nevolá.Nakoniec ma napadlo sa pozrieť na stav doručenia môjho zboží podla čísla balíku a neveril som vlastným očiam!!!Prvý deň ako mi mali doručiť balík tak,že vraj ma 2x nezastihli doma(zvonek nemám)Nikto nevolal a to som do objednávky jasne uvádzal môj mobil.Nedalo mi to a zavolal som operátorovi do DPD a tam mi povedal,že ma viackrá nezastihli:-))) a dorazilo ma to,že operátor mi zdelil,že niesú povinný volať zákazníkom o doručení zásielky.Neskutočné!!!Aby sa v dnešnej dobe prepravná spoločnosť vopred nevolala o čase doručení zásielky.V živote som sa tak nenaštval a úprimne môžem povedať,že ak by som vedel aké budú z DPD problémy tak by som to radšej dal PPL.Keďže mám veľmi zlú skúsenosť z DPD tak z touto firmou končím raz a navždy.A odkaz tým slušným ridičom – treba sa na vašej firme ozvať,že tam máte jedincov ktorý vám kazia zlé meno inak to pojde od desiatim k piatim.To je moj názor.Naschle.

  33. mne DPD taky balicek dorucila, ale nikdo mi nezavolal, a nedali ho mne, ale do obchodu pred domem, kde je zavreno az do 2.1. a maji otevreno jen v dobe kdy jsem v praci, tak to nevim jak ho vyzvednu, hlavne mel byt balik davno doruceny, jine zasilky pres jine prepravni spolecnosti davno dorazily, takze DPD nejpomalejsi co jsem zazil a jeste to nechat nekde v obchode kam se nedostanu, mam tedy zazadat DPD at si to vyzvednou znovu a dovezou mi to pak treba do prace? jak to muze ridic nechat bez meho svoleni jinde?

  34. S doručením zásilky prostřednictvím DPD jsem byla velmi nespokojena! Chybou DPD byla zásilka doručena cizí osobě na úplně jinou adresu. Neochota, hloupost a drzost zaměstnanců DPD mě dovedla k názoru, že s DPD nikdy více!!!

  35. Dnes jsem zjistil, že mi DPD kdesi mezi Itálií a Českou Republikou ztratilo balík o rozměrech 50 x 50 x 50 (cm), váze cca 8Kg a ceně 15000Kč!! Musím však ocenit rychlost jednání lidí v depu, kam měla být zásilka doručena.Bohužel dosud nic nenašli. Stále je ve mě kapka naděje, že balík bude nalezen, popř. že alespoň uvidím své peníze… Zatím jsem tuhle společnost úplně nezatratil, ale nemám k tomu daleko:-(

  36. DPD nikdy! Prave prochazim nejhorsi dorucovaci zkusenosti v zivote.
    Nemecky e-shop, ktery jeste pred par mesici vyuzival sluzeb bezproblemove DHL, presel k DPD. Duvod nechapu, je to ale tragedie.
    Zasilka z Nemecka odeslana 24.1., behem 1 dne jiz byla na depu v CR. Jojo, Nemci, tam to funguje. Ovsem ne tak v českem bordelu.
    Do koncoveho depa v Ceskych Budejovicich se zasilka dostala 28.1., kdy mela byt dorucena na uvedenou adresu. Ovsem omyl – nikdo nezavolal, nikdo nedal vedet. Na netu ten den v trackingu: neuspesne doruceni, vraceno na depo. Nasledovaly 2 na sobe nezavisle telefonaty na jejich posranou drahou zakaznickou linku, kde se 2x opakovalo tel.cislo a zadost o avizo na druhy den, kdy ridic prijede. Ano, jiste, ridic da vedet. Hovno! Dnes tedy druhy pokus o doruceni. Opet ticho, zadna sms, zadne oznameni, prestoze se to dohodlo. Na netovem trackingu opet "neuspesne doruceni". Takze zase zakaznicka linka. Zmena adresy doruceni na adresu do prace, protoze chtit po kokotech z DPD, aby zavolali (tak, jak to delaji vsechny slusne prepravni spolecnosti), to bychom chteli prilis. Cekam, jestli tedy zitra, na TRETI pokus, budou schopni zasilku dorucit. Az se tak stane, budu si pisemne stezovat jak na DPD, tak u nemeckeho e-shopu, aby vedel, ze spolehat na čechiše bordel se nevyplaci. At vidi, s kym maji tu cest. Perfektne pracujici Nemci versus ceskej neschopnej ksindl.
    DPD v CR JE ABSOLUTNE TA NEJHORSI PREPRAVNI SPOLECNOST, KTERA ZREJME ZAMESTNAVA JEN DEBILY!

  37. "jestliže někdo není doma v daný čas, a já jako řidič mám dalších 70 zákazníků, nemůžu si dovolit čekat na adrese 2 hodiny."
    Vite co Jiri? Az se vasi kolegove ridici zacnou obtezovat zavolat ci poslat sms, ze prijednou tehdy a tedy, tak myslim, ze nikdo nebude mit problem zustat na dane adrese v tu dobu!
    Uz 2x se na me vas neschopny kolega idiot vyflaknul. Jako firma a zamestnanci stojite jednoduse za hovno.

  38. Jen pro doplnění, v DPD se opravdu můj balík ztratil…Nikdo neví kde je… Měl jít z Itálie do Německa a pak do ČR. Bohužel do ČR pravděpodobně nedorazil. Četl jsem příspěvek od Bobika. Mohu jen dodat, že nejen u nás je nepořádek (slušně řečeno:-) )Naštěstí prodejce z Itálie převzal iniciativu a poslal zboží znova s tím, že škodu bude vymáhat na DPD. Bohužel i nový balík bude doručovat opět ta samá již zmíněná přepravní společnost… Tak jsem zvědavý, jak to dopadne…

  39. S DPD mám tři zkušenosti. Vždy se jednalo o balík Francie, který předtím vždy doručovala Česká pošta. Poprvé jsem věděl, že má balík přijít, sledoval jsem ho na stránkách francouzské pošty. Když se objevilo, že byl učiněn pokus o doručení, začal jsem být nervozní. Nikde žádné oznámení nic. Jen další informace o druhém pokusu o doručení. Dva týdny jsem běhal po všech poštách v Praze netuše, že se mám balíku domáhat u DPD. Poslali ho zpět do Francie. Druhá zkušenost je trochu lepší. Poslali mi ten samý balík znovu. Náhodou jsem byl v 10.30 dopoledne doma a tudíž jsem ho dostal. Třetí a doufám, že poslední zkušenost prožívám teď. Opět balík z Francie. Oznámení o prvním pokusu o doručení bylo na vstupních dveřích do domu, soused mi ho hodil do schránky. Volám na uvedenou linku, jestli by ho druhý den mohli doručit někdy k večeru, až budu doma. Nemohli, u nás jezdí v 10.30. Tak jsem si ho nechal poslat do práce. Když tam ani v 15.30 nebyl, volal jsem opět do DPD: "Všechno je tady zaznamené, adresa souhlasí, já se ještě podívam,…. nevím proč, ale řidič vám ho opět dovezl domů". Tak doufám, že snad alespoň zítra se dostanu ke svému balíku a budu si ho moct odtáhnout MHD přes celou Prahu domů. Česká pošta sice taky doručovala dopoledne, ale nebyl problém domluvit si náhradní doručení i v jinou dobu. V nejhorším balík nechali na poště, kam to mám 200 metrů. Teď můj balík leží o kousek (28 kilometrů) dál ve skladu DPD v Modleticích.

    1. Známí z Francie mi opět poslali balíček, tak mi to nedalo a vyhledal jsem svůj pár let starý komentář. Proč zase můj balík dosatala do rukou firma DPD? Jak je možné, že ještě nezkrachovala? Dnes jsem se na stránkách francouzské pošty dočetl, že včera byl učiněn pokus o doručení a nebyl jsem doma. Další prý bude učiněn následující den, tedy dnes. Nikde žádné oznámení. Dovolat se nedá, ač se holebdají tím, že telefony zvedají. Stále jen automat. Najít informaci o balíku na stránkách DPD nejde, protože se vždycky objeví zpráva, že číslo je chybné. Aby ne, když balíky vždycky přečíslují a nikomu nedají nic vědět. Tak jsem vyplnil nějaký formulář. Snad se ke svému balíčku tentokrát dostanu. A doufám, že tentokrát v něm DPD nic nerozbije. Posledně jsem vyhodil střepy a to bylo všechno, co jsem z dárku měl. Nevím, jak je možné, že to nefunguje, když při odesílání je uváděno mé telefonní číslo i mail. Doufám, že existuje nějaké poštovní peklo a DPD se v něm bude jednou smažit hodně dlouho.

  40. bjednala jsem si tv a ve středu mi to má doručit DPD.Byla jsem v klidu,než jsem narazila na tyto stránky.Tak doufám,že mi to řidič doručí tak jak má a zásilka nebude nijak poničena.

  41. pro Hanka: neee, nachystej si přesně peníze a nedávej mu ani korunu navíc!! 😀 Když už ti to přinese až ke dveřím …

    1. Proč dysko? 22. 10. Jsem obdržel od DPD kurýra zprávu že zboží balíček číslo 1385502536122 (2ks) za 4725kc jsme vyzvedli u odesílatele. Napíšeme vám, až bude připravený ve výdejním místě pickup. Platba hotově. Do dnešního dne zásilku nemám. Doobjednaval jsem jednu zásilku tu už mám, navíc mi ve výdejním místě pickup vydali část zásilky na kterou čekám aniž bych něco zaplatil. Teď řeší reklamaci, doufám že v pondělí zbytek zásilky doručí, jsou to dva díly střední a zadní díl výfuku. Potřebuji to v pondělí abych to mohl vyměnit a jet na technickou. Mimochodem díky DPD musím jet na podvalu. Technická mi končí 10.11.2018.

  42. pro bobika.ty debílku jeden tak jim dej na telefon!ty si myslíš že mají na to aby těm 80lidem co dovezou balik každému zavolali?čuráku jeden já pracoval na dpd jako řidič a není to med debile!já taky na to sral někomu volat.nikdo mi na telefon nepřispěl a služebák jsem neměl.čuráku si volej každýmu a denně.lidi mi říkali proč jim nedám avízo a já normálně mi dejte na kredit!nedate mi žádný diško a já vám mam volat jo-tak si to vyzkoušej čuráku

  43. Původně jsem chtěl vysoce vulgární příspěvek od maraka smazat právě pro jeho vulgaritu a napadání ostatních, ale nakonec ho ponechávám v původním znění, aspoň bude lépe vidět úroveň řidičů od DPD…

  44. Koukam,ze lidi jsou jak prasteny.Jsem ridic u Dpd.A kdybych mel popsat,jaky je muj pracovni den,myslim si ze by vetsina z Vas negativcu asi poradne valila oci.do prace jezdime pred 6 a koncime kolikrat i v 10 vecer.na rozvoz mame i 130 zastavek na 300km.Stihnout vse v dany cas je kolkrat sebevrazda.A kdyz si lidi co si objednaji zbozi z internetu a neudaj v 50 procentech kontakt na sebe tak si to zkuste dorucit kdyz vas za kazdou vracenou zasilku firma pokutuje.a verte ze to nejsou male penize.A kdyz uz tam lidi ten telefon udaj,tak ho vetsinou nezvedaj,protoze spi atd.Neni to med a lidi jsou dneska ze 70 procent pekny idioti,kteri si mysli ze jsme sluhove atd.Takze kdo chce,muze se se mnou jeden den projet a zkusit si to sam.Dik.

    1. Tak tu praci nedelejte, kdyz je podle vas tak strasne narocna!
      A zvlastni, ze to spise nezveda nikdo na strane DPD. Cim by si zakaznik pomohl, kdyby to nezvedal?
      Ze by zase dalsi lzi?

      1. Přesně tak.Děsné-otřesné .Dnes mi podruhé vezli balík a opět došel jen mejl o tom ,že adresát nebyl zastižen doma.Celou dobu jak v pátek ,tak dnes jsem doma a čekám.Domovní zvonek zvoní.Zajímavé že od pošty a ppl mi chodí balíky bez problémů.Navíc mi ppl i volá jestli jsem doma.

  45. DPD – 4x balík, 3x nespokojenost. Z toho 2x byl řidič na profackování. Je hezké, že zavolají, nicméně když nahlásí 7-10 a přijedou v 12.30h…nechť odkráčí do prdele. Nezajímají mne kecy, že kolik toho mají, většina lidí v práci dře a nemůžou si dovolit takový diletantismus jako DPD. Platit 120 Kč za to, abyste se museli dohadovat s nějakým oslem… Děkuji, nechci. Největší bomba cca 1,5 roku zpět, kdy mi balík odmítli doručit, protože jsem nebyl doma. Po hlase jistě inteligent na telefonu mi řekl, ať si přijdu do depa, že po druhé ke mně nejede. Měl štěstí, že ho asi někdo odposlouchával či se v něm něco hnulo, poněvadž za chvíli volal jiný týpek a že mi to hodí do práce. Jinak by se asi v depu strhla mela.
    Nicméně jestliže máte kousek poštu, mohu doporučit. Své služby zkvalitnili, upozorňují přes sms. Já mam poštu cca 30m od baráku, "balík na poštu" je tam druhý až třetí den, pošlou sms, že tam je, já si ho cestou z práce v klidu vyzvednu. Např. Alza má balík na poštu za 70 Kč, což je o 50 levněji než DPD a jen o 40 dražší než doručení na pobočku. DPD vřele nedoporučuji. Radši zítra s českou poštou, než dnes s DPD.

  46. Dobrý den,tak jsem poprvé ve svém poměrně už dlouhém životě objednala zboží které mělo být doručené firmou DPD.Objednala jsem tlumiče na auto na které jsem čekala abych mohla opět jezdit,naivně jsem se těšila že do druhého dne budu mít zásilku doma.Po více jak týdnu čekání na balík kdy jsem seděla u telefonu až mi budou volat,moje trpělivost došla a kontaktovala jsem prodejce proč mi stále zásilku neposlal.Jaké bylo moje rozčarování když mi oznámil že od něho zásilka odešla již druhý den.Tak jsem zavolala na depo firmy DPD,kde mi bylo řečeno že se můj balík ASI ztratil že ho nemůžou dohledat.Po dalších dvou dnech mi operátorka zdělila že vedou mojí zásilku jako pohřešovanou a že tlumiče nejsou.Píšete tady o těžké práci řidičů,já jsem se bohužel ani řidiče nedočkala.To znamená že u firmy DPD nejsou jenom nespolehlivý řidiči ale celý personál,celé vedení atd.Nevím jak bych dopadla kdybych je omlouvala že toho mají hodně a že mi to však dovezou asi by mi vypršela lhůta pro reklamaci a měla bych smůlu a jak tady čtu ty komentáře tak já bych na tom vlastně byla úplně dobře,,Přišla bych jenom o 800,-"

  47. To je úplně normální věc. Platíte číšníkovi dýško když vám donese "žrádlo pod rypák"? Platíte…. Proč ne řidiči. Někteří lidé by si nechali pro korunu vrtat koleno. Dělám řidiče na poště, někteří lidé jsou opravdu skrblíci a nechají si to vysázet do poslední kačky. Pro zajímavost není žádná sranda doručit 140 zásilek + poštu 😉 a RR poštu. Zkuste si to, pak bude ty dýška dávat ještě ráda.

  48. Chci se připojit k okruhu postižených, kteří se setkali se službami DPD. Objednala jsem si zboží, e-shop mi sdělil, že bylo předáno DPD a bude mi doručeno následující pracovní den. Po celém dnu čekání bez jakéhokoli avíza ze strany dopravce mi večer v půl sedmé zavolala slečna z e-shopu a ověřovala si mou adresu. Řidič prý zásilku nemohl doručit, neboť udanou adresu (v éře GPS a mobilů!) nenašel. Adresa i telefonický kontakt byly pochopitelně udány správně. Dnes jsem se pokoušela něco zjistit v systému sledování zásilek DPD, tam bylo uvedeno: neúspěšné doručení(špatná adresa), vráceno řidičem na depo. Můj další pokus směřoval na zákaznickou linku, která příhodně začíná číslem 841. Automat mi sdělil, že má zásilka byla vrácena do depa Modletice. Plna naděje jsem si našla seznam dep firmy DPD v domnění, že tam najdu kontakt na toto pracoviště. A skutečně našla, hádejte jaký? Nebudu vás napínat, je to kontakt na zákaznickou linku, která začíná číslem 841. Takže shrnuji:

    1)Internetová prezentace firmy DPD ohledně kvality služeb – podle mé zkušenosti – absolutně neodpovídá realitě
    2)Operativní komunikace zákazníka s relevantním pracovištěm firmy je prakticky nemožná
    3)Pokud můžete,vyhněte se službám této firmy, ušetříte si mnoho času a rozčilování

  49. Chci se připojit k okruhu postižených, kteří se setkali se službami DPD. Objednala jsem si zboží, e-shop mi sdělil, že bylo předáno DPD a bude mi doručeno následující pracovní den. Po celém dnu čekání bez jakéhokoli avíza ze strany dopravce mi večer v půl sedmé zavolala slečna z e-shopu a ověřovala si mou adresu. Řidič prý zásilku nemohl doručit, neboť udanou adresu (v éře GPS a mobilů!) nenašel. Adresa i telefonický kontakt byly pochopitelně udány správně. Dnes jsem se pokoušela něco zjistit v systému sledování zásilek DPD, tam bylo uvedeno: neúspěšné doručení (špatná adresa), vráceno řidičem na depo. Můj další pokus směřoval na zákaznickou linku, která příhodně začíná číslem 841. Automat mi sdělil, že má zásilka byla vrácena do depa Modletice. Plna naděje jsem si našla seznam dep firmy DPD v domnění, že tam najdu kontakt na toto pracoviště. A skutečně našla, hádejte jaký? Nebudu vás napínat, je to kontakt na zákaznickou linku, která začíná číslem 841. Takže shrnuji:

    1)Internetová prezentace firmy DPD ohledně kvality služeb – podle mé zkušenosti – absolutně neodpovídá realitě
    2)Operativní komunikace zákazníka s relevantním pracovištěm firmy je prakticky nemožná
    3)Pokud můžete,vyhněte se službám této firmy, ušetříte si mnoho času a rozčilování

  50. Proboha, co tady píšete za blbosti – podle chování jednoho řidiče nelze hodnotit celou firmu.
    Jsem majitelem eshopu a mohu porovnat.
    Služby DPD,PPL a Intime jsou absolutně vyrovnané a spolehlivé, jen u PPL mi chodí zboží v poškozených krabicích, protože řidič to má v autě naházený jak slámu. Ale jinak je vše v pořádku, na stovky zásilek jen jedna ztracena při povodních – ukradena hnědočechy řidiči přímo z auta.
    Chválíte Č.Poštu – víc než 50% zásilek jednoduše nedoručí vůbec. Do firem zpravidla doručuje v rámci odpoledního doručování, tedy v době, kdy tam nikdo není atd…
    Podle mých letitých zkušeností je DPD jednoznačně nejlepší z uvedených dopravců.
    A pokud vezmu řidiče – koho z Vás by bavilo makat od 5.30 někdy až do 20 hodin, kdy předávají zásilky? Byli by jste na okolí příjemní? Oni být musí.

    ZAmysůete se nad tím!

  51. Hodně zákazníků uvádí špatnou adresu, ale řidič si zavolá. Komunikace je na profesionální úrovni, na rozdíl od pošty. Měla jste vyčkat na lince, ta by Vás spojila na operátora a ten by ochotně zajistil vše potřebné a zavolal zpět.
    To je moje letitá zkušenost.
    Jen mimochodem, centrála DPD je přímo v Modleticích.

  52. Já mohu jen souhlasit, opravdu se ukazuje úrověň některých zaměstnanců DPD. Jinak mám špatnou zkušenost s doručením zásilky od DPD. Upozorňovací SMS na doručení 9 – 13 hod. a v 16 hod. ještě nikde nic.

  53. No včera to naložili do špatnýho auta (údajně) a dnes má pan řidič údajnou poruchu na autě a prý se o pár hodin zpozdí ( mě by spíš zajímalo zda vůbec dorazí)

  54. Mám také špatnou zkušenost s DPD. Na jejich stránkách jsem si ověřovala zda můžu dobírku zaplatit kartou u řidiče. Touto službou se bezostyšně chlubí. Bohužel v praxi Vám řeknou, že toto jde pouze pokud to povolí odesílatel. Zajímavé, že u PPL je platba kartou běžnou věcí aniž bych to u odesílatele nějak specifikovala. Při ceně 150 kč za dobírku – nechápu.

  55. Tak vam takhle v patek 29.11. cekam cele odpoledne na balik dorucovany z e-shopu spolecnosti DPD a, no nic 🙁 Kouknu na sledovani zasilky a koulim ocima.
    Zbozi bylo doruceno zakaznikovi.A kde to jako mam? To musi byt pekne blbej vtip. DPD dokonce poslalo do e-shopu ofocenou dodejku s nejakym silenym podpisem,jako ze jsem si to prevzal. Delaji si snad srandu? Nekontroluje snad ridic, nejaky prukaz totoznosti? DPD jiz nikdy vice, snad se me podari dostat z nich ty blbe dva tisice zpet.

  56. ahoj, omlouvám se za první větu, ale po přečtení všech příspěvků se musím pozastavit u pár věcí… Strašně mě pobavili ty pasáže s "dýšky". Jak si může frajer říci natrvdo o peníze, které pokud si je neumí přirozeným způsobem zasloužit, tak na ně absolutně nemá nárok? Chápu že tuto práci asi nebudou dělat inženýři.. ale stejně mě to pobavilo:-) Pracoval jsem před pár lety jako řidič u PPL 4 roky a pokud si někdo ztěžuje na pracovní dobu… gratuluji pánovi z DPD který má pracovní dobu od 6 hod. Mě začínala v 5 a končila, když to dobře vyšlo ve 20. Ne proto že musela, ale proto že jsem chtěl!!! ( tzn. Přibíral jsme si práci navíc). A kupodivu po pár letech mě potkávají lidé dnes a hlásí se ke mě jako bych byl jejich známí.. Nechci dělat chytrého, ale dá se to dělat s úsměvem a v pohodě, není to práce pro každého, ale pokud se to správně využije, pak nebyl problém vydělat si na dýžkách i 700,- korun českých a více denně. Samo ne vždy bylo všechno ideální a spoustu lidí nepříjemných, ale pokud si člověk zachová nadhled, pak z toho může více získat než ztratit. A dnešní době konkurenčního boje, když Vám někdo není příjemný, není přece problém přejít k jiné přepravní službě. A jedna rada na závěr, kterou málo lidí používá… Nenechte se odbýt od operátorek a řidičů tvrzením, že neví co je s Vaší zásilkou.. je to jejich práce….

  57. Moje první zkušenost s touhle přepravní společností byla dobrá-přišla sms,že zboží bude doručeno mezi 11-15 hod,ve 12.30 řidič volal,že zásilku veze.Teď očekávám zásilku druhou a zatím tiše zuřím,protože už druhý den mi balíček doručují a já furt nic nemám.Pokaždé byl vrácen zpět na depo jako nedoručený,přitom rodiče jsou celý den doma,takže prokazatelně k nám nikdo nic nedovezl.zřejmě teď před vánoci nestíhají,já to i chápu,ale proč mi každý den posílají sms,že balík posílají,když stejně nic nedojde,to fakt nechápu..a slečna na té jejich lince mi není schopná říct nic konkrétního,jenom to,co si sama zjistím ze sledování zásilky.

  58. Dnes mi byl doručen balík službou DPD. Přijel velice slušný pán pořád se usmíval nebyl pro něho problém zásilku ochotně doručit na jiné místo i když na balíku byla adresa jiná. A ještě se mi ochotně nabídl že mi balík (37 kg) donese do auta.
    Pro mě je tato společnost daleko lepší jak nespolehlivá česká pošta.
    Po této zkušenosti jsem se opět přesvědčila, že věřit komentářům na internetu se nevyplácí. Za ty nervy zda balík dorazí v pořádku to nestojí.

  59. Dnes nám měl být zaslán opětovně balíček přes PPL Plzeň, paní řidička nám den předtím napsala, že nás nezastihla a další den, když jsme jí volali, kde je ? v kolik hodin k nám přijede, byla kousek od nás, když ani po 2 hodinách nepřijela , volala jsme ji a ona mi vulgárně sdělila, že nemá GPS a že nás po tmě hledat nebude, prý se nám nedovolala ( zase lež), když jsem se ptala na kontakt, kde si mohu stěžovat, tak mi 2x položila telefon. Tak jsem poslala reklamaci, ale stejně se asi nic nestane. Vulgarita a dost nevhodné chování a ještě lži, tak zítra si raději sami dojedeme na DEPO.
    Od pošty i v tomto čase, balíček odeslán jako obyč. zásilka, dodán následující den. Děkuji poště za včasné DODÁNÍ

    Krásné vánoce všem

  60. DPD je přepravní služba ,která vůbec verbálně nekomunikuje,nezavolají těsně před příjezdem do místa předání jako PPL, ČP nebo Toptrans. Jediné co posílají jsou SMS generované automatem, s kterými nic nelze domluvit.
    Řidiči dělají jen svou nelehkou práci v systému , který je otřesně nastaven. Nedoporučuji…

  61. Dobrý den, mám také negativní zkušenost s DPD. Zboží mělo být přivezeno 17.12. Čekám doma jako blbec, celý den nic. V noci jsem se podívala na stránky DPD, prý pro nedostatek času nebylo doručeno. Zkrátím to – nebylo doručeno ani 18., 19., 20.12. Ve stanovený čas jsem seděla doma a čekala. I když bylo neustále uvolňováno každý den k rozvozu. A to za poštovné 150Kč! Ani jednou mě řidič nebo DPD nekontaktovalo, ani se neomluvilo. Od České pošty mi do Vánoc přišly všechny objednané balíčky bez problému – dokonce jsem je viděla rozvážet na sídlišti i několikrát za den. A to za poloviční poštovné než u DPD! Dne 19.12. jsem volala na dispečink. Arogantní dispečer mi na dotaz, proč stále nebyla zásilka dovezena, odpověděl, že asi kvůli nedostatku času… Na moji žádost, že nutně potřebuji zboží dovést dne 19.12. dopoledne, pak již odjíždíme pryč na svátky, mi odcekl, že to nemůže zařídit – jen nechat poznámku, aby se mi řidič ozval. Řidič se neozval. Za 150Kč za dopravu abych já ještě telefonovala za svoje peníze a sháněla si svoji zásilku. Promiňte, ale už nikdy více!!!

  62. Stejny problém jako Jana i ve stejny den. Dorucili az dnes 30.12.2013… na vánoční darek docela pozde. Objednáno 12.12. na Mall.cz. Chyba byla ale na strane DPD. A co mě nejvíc zvedlo ze židle, že zase nechali svévolně u sousedu se kterýma řekněme zrovna „ nekamarádím“. Nikdo nezavolá, prostě to tam nechají a hotovo. Pak se nedivím ze se chlubí doručenosti 99,96 % (bo kolik). Dneska se mě ptali majlem jestli vše v pořádku přišlo, odpověděl jsem že v pořadku to není, a jestli mi ještě něco nekdy nechají u sousedů, tak to považuji za nedoručené. Stejně tak jsem informoval i Mall.cz že jestli budou ignorovat můj požadavek na poslaní poštou na poštu, a nejaky DPD mi to jestě jednou necha u sousedů, tak u nich přestávam nakupovat. Dobrý zkušenosti mam jinak s PPL a Top Transem. Českou poštu taky zrovna kvůli frontám a cenám nemiluju, ale asi lepší než DPD.

  63. S DPD mám jen tu nejhorší zkušenost.
    Kurýr volá, že je před barákem, i když bylo datum změněno na následující den. Nicméně jsme to nechali na následující den a nic. žádný hovor, žádná smska, nic. V internetovém sledování bylo uvedeno, že jsem zásilku nepřevzala.
    Infolinku bych nejraději v tu chvíli rozkopla, nejsou schopni přepojit na DEPO (nikdo tam prý telefon nemá) a na kurýry nemají mobil. Když jsem se zeptala, jestli teda vážně neví, kdo pro DPD pracuje a nemá na něj žádný kontakt, odvětila, že nemají. Na konec se ukázalo, že kurýr zásilku nejen nedoručil, ale ani nevyzvedl…a přitom jsem tam byla uvedená, že jsem zásilku nepřevzala. Doteď nevím, kde je balíček a už jsem se nim rozloučila…poslední sbohem jsem mu dala, když paní odvětila: My vás kontaktujeme. DPD nedoporučuji.

  64. Posledni dobou odbjednavam zbozi o 106… Zkusenosti s DPD si ted nevybavuju, nejspis neutralni.

    U PPLka me prekvapilo ze mi slo platit i kartou (musi se oznamit pry dopredu) – casto volaji tez dopredu – asi zatim nejlepsi zkusenosti.

    Ale posledni zhavou zkusenost mam s Geis Logistic – prebiral jsem v praci revizni dvirka /poslane jako pozor krehke/ – samozrejem, ze byly obouchane rohy (zcela zohnute), ale ja si to pri prevzeti nevsim – respektive to neslo poznat (ale to jsem mohl udelat az po zaplaceni a podpisu prebiraciho protokolu). Vysledkem byla reklamace, ktera nebyla uznana – musel ji vyvolat odesilajici (paradoxni, ze jako prijemce nemam zadnou smlouvu s dopravni spolecnosti a presto bych mel znat vsechny pravidla co udelat – ze by me nekdo imformoval to ne…) ale ja uz nejsem tolik hloupy a samozrejme jsem se ridice ptal – co delat pokud po rozbaleni bude zasilka poskozena… samozrejme sladka slova – reklamujte to.. kdepak. jedine reseni je zaplatit / prevzit balik.. radne rozbalit (i kdyz vam to nevyhovuje, jste v praci.. apod… a zcela zkontrolovat – bez ohledu na to jak dlouho to bude trvat a jestli ridic nahodou "nespecha"…a pak podepsat predavaci protokol idealne s vyhradou na cokoliv… ) jine reseni neni..

    Dalsi fintu co jsem se naucil je psat kolonky jmena objednavky navic text "Volat 60 minut pred prijezem" apod.. zatim to vypada vcelku efektivne. Ovsem nevim jak u tech co by toto meli i na fakture pro firmu 🙂

  65. Víte co lidi, zvedněte ty svoje líný zadky a zajděte si do obchodu.Vůbec nevíte jak to uvnitř firmy funguje a plivete jen na řidiče.Jste chudáci.A nadávají tady jen ti co by měli začít u sebe.Nejsou schopni si zařídit převzetí,tak řidič je hned idiot.Jak už tu někdo psal zkuste si to všichni sami,pak se můžeme pobavit.Rypáci urýpaní.
    Čísla na barákách skoro nejsou,zvonky u dveří, to je přepych,hlavně,že máte cedule jak vrata POZOR PES.Kolikrát na balíku ani tel. není,protože odesílatel ho neuvede.Tomu je jedno,jak si řidič poradí.Hlavně,že on má prachy v kapse.Je to marné,marné,marné…

  66. Dnes my došla zásilka přes dpd jsem velmi spokojená řidič tu byl na čas a den před dovezením přišla SMS jestli to chci druhý den nebo výběr dalších 3 dnů perfektní služba nejsem od firmy jsem jen obyčejný zákazník více takových služeb .Děkuji přepravci a jsem s pozdravem Loesslová 11.3.2014

  67. Nevím proč tady házíte špínu na DPD, stěžujte si na řidiče. Využívám jejich služby několik let, 99,9% zásilek doručí druhý den po expedici. Pokud platíte 150 Kč za zásilku, tak to platíte eshopu který Vás okrádá, ne DPD. Na dispečinku DPD jsou velmi příjemní lidé, na rozdíl ad arogantních u PPL, GLS atd.. Poškození zásilek nulové. Řidiči příjemní, uhonění, ale vždy se s nimi nechá prohodit pár slov. Nestačím se divit kolik lží a nenávisti z této diskuse čiší. Každý z nás občas nemá náladu a je nepříjemný. Ale i řidiči DPD jsou jen lidi. Já je mohu jen chválit. Na rozdíl od Č.Pošty která je neskutečně drahá a neschopna doručit druhý den ani zásilky určené na poštu.

    Zamyslete se občas nad tím proč kritizujete a proč jste tak nechutní.

    1. Pravda,prvni pravda co tu kdo napsal.fnukaji a ani neví že jim zvonky nejdou nebo je nemají a dávají vám povinnost jim volat ale mobil nezvednou,a kurýr nemá čas čekat na to až to vocas zvedne a když jo tak maji zmeškaný hovor po dvou hodinách kdy měli jednani nebo „jsem v praci!“-a ja na dovolené.mysli si že si mohou svým povýšeným chovanim dovolit vše nebo pak“si budu stěžovat“když na ně koukáte proč nemají peníze na zasilku ,chování hovada a z vás dělají otroka pritom před domem si nezametou když vyjde frajer jen ve slipech a s mastnou hubou od koryta.český člověk je prase protože to zvíře se chová lip než ten jakoby člověk

  68. NEVÍM NA CO SI ŘIDIČI STĚŽUJI NA PROTI BARAKU JEZDI ASI VAŠ KOLEGA JE TU BĚHEM SMĚNY DVAKRAT DĚLA SI FUŠKY S NABYTKEM A RUZNE PŘEVOZY PARKUJE PŘED BARAKEM TO SE MATE.

  69. Co se týče DPD, tak zatím zkušenosti nemám, ale podle mnoha ostatních negativních zkušeností to určitě doporučit nejde. PPL s těmi mám bohaté zkušenosti, bohužel většinou negativní a co se týče Geis, taktéž mám jen špatné zkušenosti. Takže pokud to jde, všem doporučuji se těmto přepravním společnostem vyhnout. V současné době považuji za nejlepšího přepravce Uloženku, což je ovšem trochu jiný typ dopravce a člověk si musí pro balíček dojít sám. Osobně ho mám po cestě z práce, takže se tam jen stavím a vyzvednu. Když není možnost Uloženky, tak pak nejraději využívám balík na poštu (ne balík do ruky, to je úplná katastrofa), kde si ho taky podle časových možností vyzvednu, ale tam je docela problém s dlouhým čekáním. Pokud člověk potřebuje něco velkého nebo těžkého dovézt domů, tak to se bohužel společnostem jako PPL, DPD, Geis, TopTrans… nevyhne :-(.

  70. Nojo, v česku to funguje tak, že ti spokojení drží hubu, ti nespokojení si stěžujou.
    Před týdnem mi došel přes DPD balík (iSTYLE), řidič zavolal 10 minut před, doručeno v pondělí, posláno v pátek… Dneska má zas dojet, tak doufám, že to bude opět OK. 🙂
    Depo Měnín

    1. Máte samozřejmě pravdu, nicméně spokojení většinou mlčí, protože když něco funguje, jak má, je to považováno za standard a nikoliv za něco hodného extra obdivu.

      1. Já se bohužel více ztotožnuji s těmi, co tu píší o negativní zkušenosti. 2x mi měl být doručen balík a 2x ten kurýr nepřijel. Ale ne proto, že bych nebyla doma ani proto, že by nenašel zvonek. Prostě se mu nechtělo. DPD má neuvěřitelný bordel v adresách a systému. A hlavně ta jejich komunikace je prakticky nulová. Poprvé mi bylo řečeno, že mnou uvedená adresa (na které už 20 let bydlím) je špatně. No všichni ostatní jí vždy našli jen oni ne. Řidič zavolal, že tu bude za 20 minut a nebyl. Ani za hodinu ani za 3 hodiny. Telefon samozřejmě nebral. Balík dovezl zpátky do depa. Adresa mi byla změněna na úplně jinou o pár km dál (jiná obec, jiné psč). Co na to říct? Druhý kurýr poté dovezl zásilku naprosto v pořádku. A ano dostal dýško. Akorát to trvalo o 4 dny déle. No a ted stále čekám na zásilku. Už od pátku. Zase je problém v adrese. Po dnešních telefonátech s různými lidmi od dpd je mi jich spíš líto. Evidentně na některých místech pracují lidé, kteří tam nemají co dělat. A ti ostatní se musejí dvojnásob snažit, aby se to nerozpadlo. Ale musela jsem vyloženě podat stížnost, aby se něco dělo. Přesto mě překvapila jejich reakce a to pozitivně. Ono když se dostanete přes jejich slavnou infolinku, kde občas opravdu sedí papoušek, tak zjistíte, že u DPD pracují i milí a vstřícní lidé. Tak jsem zvědavá, jestli ve čtvrtek zásilku doručí.

        1. Volejte sláva a 3 dny se radujte! Balíček dorazil, se 2 nálepkami o špatné adrese, odpovědmi z depa apod. Upřímně jsem se zasmála nad přilepenou mapou. Ale nakonec kurýr, kterého jsem si výslovně vyžádala, balíček doručil naprosto v pořádku, místo předání bylo nakonec úplně jinde. Ale zdařilo se.

  71. Zas tak hrozné to není, opravdu záleží na koho narazíte. Já jsem spokojen více s PPL, ale stalo se to, že eshop nebo operátorka nenapsali na balík mobil. Takže není chyba jen v přepravě.

  72. nedalo mi to abych také něco připsal…
    používám DPD téměř denně a nikdy se nestal žádný problém. Řidiči velice ochotní,
    dovezou v čase jimi určeném.
    nevím tedy jak je to v jiných lokalitách, ale Pardubice super. Vždy ochota a je to jen o domluvě dvou slušných lidí. Já bych DPD doporučil vždy. Tímto dík řidičům, kteří to taky nemají vždy lehké. Pavel.

  73. Moje zkušenost s DPD je otřes včera mi psal řidič,že přijede v daný čas a tak jsem se vcelku těšila ,ale cítila jsem,že něco nevyjde v tom balíčku je dárek pro mamču k narozkám samozřejmě pořád čekám a nejmenovaný řidič nebyl schopný nic napsat co se děje vlastně a já si vyvolala kredit bylo mi řečeno,že dnes ten balík určitě dostanu,dostala jsem prd samozřejmě,kredit v čudu a nervy na dranc a kdo ví jak všechno dopadne(

  74. 13.10.15 mi měl přijít balíček, nepřišel, volala jsem paní a nebyl ani na seznamu zásilek, řekla tedy, že přijde 14.10.15 mezi 17:57 a 18:57, nepřišel, posílala jsem kurýrovi SMS, neodepsal, bylo 21 hod, kdybych nezavolala zmiňovanému kurýrovi, tak bych na balíček čekala do aleluja, a když jsem se podívala na DPD kurýr, tak tam bylo napsáno, že mne nezastihli a nechali oznámení, což není pravda, protože jsem balíček celý den „vyhlížela“ a ani žádné oznámení nemám, tak doufám, že balíček dorazí alespoň 3. den. Zkušenost s DPD je tedy vážně hrozná!

  75. Dobrý den.
    Opravdu mám velmi špatné zkušenosti s DPD. Objednala a zaplatila jsem balík, který mi následně měla doručit firma DPD . Když mi oznámili,že balík mi doručí druhý den, tak jsem sedla k internetu a ihned jsem psala podle návodu kurýrovi, že pracuji v den doručení a následující den do 18 hodin. Na to nereagovali a ještě na dveře paneláku pověsili oznámenku tak aby celá ulice věděla,že u nás nikdo není doma a to máme schránky z venku. Tak jsem večer sedla a opět přes internet změnila datum na den kdy budu doma. Bohužel opět nic druhý den byla opět oznámenka o druhém pokusu o doručení na dveřích. Další pracovní den jsem vzala telefon a zavolala ihned v 7 hodin na číslo uvedené na oznámence (841 700 700). Údajně už v 7 hodin byli operátoři zaneprázdnění a trvalo to 10 minut než mě spojili.Je to nejhorší firma na doručování. Nejlepší je IN TIME nebo PPL

  76. Dne 19. 10. 2015 mi měl být doručen firmou DPD balíček, o tom jsem byl informován prostřednictvím SMS z tel. čísla +420736370115.
    Dne 19.10. mi žádná zásilka doručena nebyla. Adresa byla na mé pracoviště.
    Na Internetovém sledování zásilek jsem 20.10.2015 zjistil, že zásilka nemohla být doručena, neboť údajně nikdo neotvíral, provozovna byla zavřená. To není vůbec pravda, až do 16:30 byl vždy po celý den někdo v kancelářích přítomen ( i přes oběd) a já osobně jsem odcházel kolem 16:00 hod. Nikdo mě nekontaktoval, proto jsem 20. 10. volal dopoledne na zákaznickou linku, bylo mi řečeno, že zásilka je u kurýra a že bude doručena. Proč ve skutečnosti nebyla doručena dne 19. 10. mi nikdo nebyl schopen vysvětlit. Následně jsem dostal níže uvedený e-mail:
    Vážený zákazníku,
    píši Vám ohledně dotazu, kdy bude doručována zásilka
    Kurýr má dnes zásilku na rozvozu a pokud by nestíhal doručení do 16. hodiny, tak Vás bude kontaktovat.

    Když mě do 16: 00 hod. nikdo nekontaktoval, volal jsem kolem 16:15 hod. opět na zákaznickou linku, kde mi bylo řečeno, že zásilka byla předána na naší účtárně. Okamžitě jsem se dotazoval u všech administrativních pracovnic na pracovišti. Žádná zásilka doručena nebyla! Opět jsem volal zákaznickou linku, bylo mi slíbeno že učiní dotaz u kurýra. Následně mi telefonoval kurýr, že prý se spletl, můj balíček má stále u sebe, spletl si to prý s jinou zásilkou, kterou dával na jinou adresu, že prý nestíhal, atd. atd. Nakonec mi přislíbil že zásilka mi bude doručena ve středu! (Tak jsem zvědav na zítřek)
    Společnost DPD NEDOPORUČUJI!

  77. S firmou DPD mám velmi špatnou zkušenost a nedoporučoval bych Vám nikomu si nechat cokoliv přepravit s touto firmou,nebo se vám může stát to co se stalo mě,že jsem si chtěl nechat přepravit balík touto firmou,avšak jaké bylo mé překvapení,když mi balík na druhý den vrátili zpět ,že je špatně zabalen,ale peníze 721,-Kč které vybrali za přepravu kterou neuskutečnili nehodlají vrátit i když toto reklamuji již 4 týdny. Balík jsem hned, tak jak byl zabalen poslal českou poštou která mi balík přijala a přepravila ještě o polovinu levněji. Když to firma DPD udělá několika zákazníkům,tak si přijdou neoprávněně na pěkné peníze a něco na tom bude!!!!!, neboď nikdo s firmi se mnou nekomunikuje. Tato moje zkušenost s firmou DPD bude určítě vhodnou reportáží do televize do černých ovcí. František Huňař

  78. Včera nám mělDPD kurýr doručit balík na adresu s číslem evidenčním. Na tuhle adresu nám normálně s PPL vždy balík dorazí, ale DPD měli problém. Ráno mi psali, že mi doručí balík mezi 10:30 a 11:30, tak čekám čekám a pořád nic. Ani nikdo nevolal. Ve 14:00 už jsem začala obvolávat. Na čísle měli jen nějaký automat co mi strhl peníze, tak jsem jim psala email. Po nějaký době odpověděli, že balík nemohl být doručen z důvodu chybné adresy a že se mi pokoušeli celý den několikrát dovolat. Celý den sem měla zapnutý mobil a nikdo mi nevolal. Prostě se na to doručení vykašlali, nechtělo se jim sem zajíždět a ještě lžou že mi volali. Nakonec jsme si museli pro balík dojet do depa asi 15 km od nás. Tak na co pak platím poštovné?

  79. Takže já mám otřesnou zkušenost s dopraví společností IN-TIME ! Vyhrál jsem kuchyňský robot v jisté soutěži a už od minulého čvrtka mi ho nejsou schopni dovézt. Volal jsem tam už asi 8x a pokaždé mi bylo řečeno to samé – kurýr to zapoměl na depu a napíšu Vám sem poznámku – zaurguji to, aby jste to druhý den už měl doručené. A opět nic! Nakonec mi řekli, že tu zásilku vlasdtně nemůžou najít, takže po ni vyhlásí pátrání, NA JEHOŽ VÝSLEDEK PRÝ MUSÍM ČEKAT DALŠÍ TÝDEN.. No je tohle normální? Kdo to kdy viděl čekat na zásilku, běžně dodávanou do druhého dne (proto DPD), abych na ni čekal 14dní? Chtěl jsem tedy kontakt na vedení a bylo mi řečeno, že žádný kontakt na vedení prý neni..takže pani dispečerka, s kterou jsem mluvil po tel je zároveň asi i majitelka a jednatelka? UŽ V ŽIVOTĚ NIKDY NIC PŘES IN-TIME !!! Teď mi ale poraďte – kde všude si mám a můžu stěžovat..?????? Využiji všechny možnosti pro stížnost, ptž tohle už je moc a jen tak to nenechám!

  80. Dobrý den, podělím se s Vámi o moji zkušenost, když už jsem se tady probrodila Vašima názorama 🙂
    Včera večer mi DPD poslalo zprávu o doručování zásilky s výstižnou větou, že čas doručení upřesní v den doručení. Neprozíravě jsem otevřela adresy ve zprávě poslané, docela mě překvapilo, že mi to doveze právě tato společnost, měla jsem za to, že obchod, ve kterém jsem zboží objednávala, mi to pošle po ČP, kterou mám za rohem a nikdy jsem s ní neměla problém. Na stránce jsem nalezla čas doručení mezi 12.00 a 13.00. Jelikož mám v pátek volno, nijak jsem nebyla znepokojena.
    Kolem půl jedné mi přišlo divné, že pořád nic, ale vyčkala jsem. Ve čtvrt na dvě jsem se chtěla podívat na tu super mapku, kde jako je ten kurýr, ale nic jsem z ní nevyčetla. O půl druhé jsem začala googlit, jako co bych měla dělat a narazila tady na tu stránku. Při čtení komentářů jsem se začala děsit. Fakt hrozně. Než jsem stihla dočíst, tak mi kolem půl třetí volalo neznámé číslo, vzala jsem jej a ejhle, kurýr, že tu bude tak za 10 minut a jestli jsem doma. Říkám áno, prosím. Nestihla jsem se ani obout a seběhnout ze schodů a zvonil u vchodových dveří 😀 Takové ucho, btw 😛 Chtěl jeden podpis, liboval si, že mám doběrečné nachystané přesně, balíček byl v pořádku.
    I přes zpoždění cca 90 minut jsem docela spokojená. Příště si pohlídám aby mi to e-shop zaslal zase přes ČP, abych neměla nerva, ale ani na DPD si nemůžu stěžovat.

    1. Gratuluju, že to dobře dopadlo. Já jsem od dob napsání prvního příspěvku zažil s DPD podstatně zajímavější historky, třeba jak řidič zásilku nedoručil, ale v systému označil jako doručenou. Když jsme doručení rozporovali, tak řidič přesně popsal osobu, která měla balík údajně převzít (protože ji zná). Až když jsme pohrozili, že necháme udělat analýzu podpisu, tak se přiznal, že si to vymyslel. Kdyby se mi to nestalo, nevěřil bych, co je možné. Před nedávnem nás zase nezastihl a zásilka se vrátila na depo s tím, že „příjemce zásilku odmítl a odmítl se i podepsat“. Co takhle firma zaměstnává za hovada, nad tím přestává rozum stát.
      U jiných přepravů (PPL, GLS apod.) se taky občas stane problém, že něco zvořou. Ale aby takovýmhle způsobem lhali, to jsem za dlouhá léta zažil akorát u DPD.

  81. Dobrý den, 15.12 mi přišla smska s tím, že moje zásilka byla předána DPD kurýrovi a že ho mamé čekat mezi 19.42-20.42 jenomže adresa dodání byla na ZŠ a kdo bude ve škole v tento nepochopitelny cas?! Takze jsme zmenily adresu a napsalo nam to ,ze to doruci 16.12 to byli posledni informace od firmy DPD. Ale co se stalo ? 16.12 a balik nikde! Čekala jsem do 10ti hodin s nadějí,že to snad přijde, ale nic .17.12 mi to nedalo a tak jsem do DPD napsala asi 3 emaily a doufala, že to pokazde neskopiruji a poslou mi normalni odpoved, ale nic. Tak jsem tedy zavolala na info DPD a tam mi to paní zvedla a řekla , že dneska určitě přijde mezi 10.42-11.42 a momentálně je 17:00 . Takze jejich ,,PŘIVEZEME NA HODINU PŘESNĚ“ si můžou strčit za klobouk. Pokud máte někdo podobnou zkušenost budu ráda za každou odpověď a doufat že se v ní bude náchazet nepřišlo kdy mělo ,ale přišlo .

  82. Jsme prodejce nábytku a přes společnost DPD rozvážíme balíky po celé ČR. Neustále je nějaký problém, několikrát týdně nám ani neodvezou námi objednané zásilky, s tím, že v autě už nemá místo. Takže zákaznici svoje zboží včas nedostanou. O zacházení se zbožím ani nemluvě. Za ty peníze, které jim platíme neadekvátní služby. Jiná přepravní společnost brzy získá nového zákazníka.

  83. Jestli chcete děti trénovat v trpělivosti a vysvětlovat, že Ježíšek se nejspíš zasekl v dopravní zácpě, ale dárky doručí jistě následující pracovní den, tak si nechte hrdě dovážet zboží pomocí DPD. 😉

  84. Negativní zkušenosti s DPD mohu jen potvrdit, dnes mi měla být doručena zásilka, ráno přišla sms s potvrzením o doručování, během dne jsem průběžně kontroloval stav na webu DPD a zásilka ani nevyrazila z depa v Měníně a přitom po 17. hod mi přišel mail, že zásilku nebylo možné doručit, že mě údajně kurýr nezastihl a že zanechal upozornění. Hned jsem volal na linku DPD, kde mi operátor tvrdil, že mě kurýr nezastihl, když jsem mu řekl, že jsem byl celý den doma, nikdo mi nevolal a že zásilka dle jejich webu ani nevyrazila z depa, tak mu nějak došla slova a nabídl mi přesměrování, neboť odjíždím na jinou adresu. Po této zkušenosti jsem doručení přes DPD objednával naposled, tak diletantský přístup jsem ještě nezažil!

  85. Taky jsem si naposledy něco objednávali pře DPD včera mi měla být doručena zásilka ale zapomněla jsem změnit adresu tak jsem voala s ridicem ten balík potřebují objednavala jsem totiž to plenky a věci pro mimi a řidič mi řekl že mi to přiveze ale neví kdy čekala jsem celý den a když mi zavolal jaká je to adresa tak jsem znova čekala paráda a pak už mi ani telefon nebral! A dnes jsem myslela že když jsem to včera měnila tak mi to aspoň znova privezou na a světě div se ono je tam zas stejná adresa.Takže zase až zítra mám toho plný zuby tohle se mi nikdy nestalo v GSL takže už jenom pošta nebo GSL

  86. Dobrý den,
    potvrzuji špatné zkušenosti s DPD. Přišla mi jen úvodní SMS, že mi bude přiblížen čas doručení, které proběhne následující den. Několik dní ticho po pěšině, žádná zpráva. Operátorka se mi snažila namluvit, že SMS posílali a že je to chyba operátora. Kravina. Pry na místě kurýr byl v čase, který byl v té sms uveden. Ale proč tedy nenechal oznámenku, kterou tam nechat má, nebyla schopna vysvětlit. Výsledek? Dnes si jedu raději pro balík do depa. DPD nebrat !!!!!!!!!

  87. Objednal jsem si včera produkt, hned jak jsem se dozvěděl že mě to doveze společnost DPD, tak jsem si šel pročíst zkušenosti. Po přečtení jsem byl docela zděšen kdo mě to vlastně veze, ALE objednávka dorazila cca 20 hodin po objednání, komunikace byla velice příjemná a pán vypadal že je opravdu ve svém živlu. Dojel ještě o 10 minut dřív než jsme se domluvili a ještě k tomu se podělil o zkušenosti s objednaným produktem jelikož jsme zjistili že máme stejný. Za mě rozhodně DOPORUČUJI a uklidňuji čtenáře kteří byli/jsou v situaci jak já.

  88. Já nemám sebemenší problém. Depo HK. Přijel lehce po obědě. 5 minut než přijel dal vědět telefonicky. Informace o zásilce byly na webu. Řidič v pohodě :). Nemám si nač stěžovat.

    1. Tak to jste jeden z mála spokojených zákazníků. Já mám s DPD opakované problémy. Nyní to ale vyvrcholilo, čtyři dny je naháním, nikdo nekomunikuje a pak se zmůžou jen na to napsat mail, ať si balík vyzvednu na Depu, jinak bude vrácen odesílateli. Tak to už pohárek přetekl, na mail jsem odpověděla, že hned ráno volám na ČOIku a ejhle ráno první komunikace s kurýrem, že dnes balík přiveze a zavolá až se bude blížit. Tak se necháme překvapit.

      Neobjednávat ještě z eshopu, kde přepravuje naprosto dokonalá společnost PPL (vřele děkuji za tuto společnost), tak mi kočky chcípnou hlady.

  89. Největší tragedi v republice !!! DPD.
    Jen s nimi vždycky problémy, ovšem tentokrát excelovali.
    Objednali jsme luxusní kávu s jedné skvělé Děčínské pražírny za 2 tisíce kč !!!
    Ty prasata s DPD nám balík poleli nějakým fridexem nebo čím a balík obsah balíku přeházeli do nové, větší, čisté krabice a sami napsali jakýsi zápis o škodě který ukryli na krabici tak, že nebylo nic na první pohled vidět, nic neřekli, nechali zaplatit a řidič frnknul. To bylo v pátek. Reklamace ihned byla u nich k ničemu. Naprostá katastrofa. Museli jsme se obrátit na odesílatele, který jednal naprosto profesionálně.
    Balík vracíme a na cestě je nový, dnes to měli ti zmetci dodat, ale naprosto odmítají balík nepřivést dopoledne! Žádný jiný den taky. Prostě vemte si dovolenou.
    No nato jsme ale u pouze této bandy už zvykli, není to poprvé co nám takto dělají problémy. S DPD už nikdy více !!! Jediná problémová dopravní společnost co navíc PŘEBALUJE BALÍKY aby jste nic nepoznali v případě poškození!!!
    Jo a do zápisu napsali poléto neznámou tekutinou !!! Já bych zabíjel ještě dnes a to je úterý a balík nikde!!!

  90. Naprosto nejhorší přepravní společnost, nemám jinou než negativní zkušenost (3x). Bohužel u některých e-shopů není jiná možnost než přeprava s DPD, ale kdo si může vybrat, zvolte cokoli, jen ne tyhle amatéry !! Špatná komunikace, výmluvy, neexistující kontakt na příslušné depo a dlouhá čekací doba. Děs a hrůza.

  91. Nejhorsi prepravni spolecnost. Ponekolikate se stalo, ze balicek vubec nebyl dorucen s tim, ze adresa uvedena na balicku neni spravna. Od ceske posty, ppl, cokoliv vzdy vse probehlo v poradku. Bydlime v panelaku, dum neni treba nikde hledat. Kdyz chci toto resit po telefonu nemuzu se jim nikdy dovolat. Nedoporucuji!

  92. Jo jo. Depo jsem hledala asi tři čtvrtě hodiny – a nenašla ho. V ‚ustredi‘ mi nebyli schopni dát telefon do inkriminovaneho skladu – prý tam žádný nemají… No, mám dojem, že „stačilo“.

    1. Kdybych vedela co je to za pakaz, tak pres ne neobjednam.
      Balik meli vcera do 16:00 dovest.
      Kuryr cely den nikde, nezavolal a ani nikde jinde z DPD mi to nebrali. Naposledy.

  93. Ano, DPD je suverénně nejhorší přepravní společnost, co existuje. 4x jsem si přes ně nechal něco posílat (jiná možnost dopravy nebyla), nikdy nedoručili zboží v domluveném termínu, nikdy nevolali. Když jsem platil předem, zásilku předali tomu, kdo byl zrovna poblíž (naštěstí kolegové z práce). Když jsem měl platit na dobírku, zboží poslali zpět odesílateli, protože se jim prý nepodařilo zásilku doručit. Nejvyšší vrchol vyjebávání se zákazníky, co jsem kdy zažil.

  94. Mně DPD doručila balík včas, ale někomu úplně jinému. Prý nějaká paní Tichá, která v širokém dalekém okolí nebydlí. Uznali reklamaci a už týden slyším zítra, zítra, zítra. Přes půl světa šla zásilka v pohodě. Nechápu jak může taková ostudná společnost vůbec existovat. Horšího dopravce jsem zatím nazažil.

  95. Dobry den, jsem kuryrem DPD již nějakým rokem a nestacim se divit, co se zde lze dočíst. Mam pouze spokojeně zákazníky, samozřejmě az na minimum výjimek, protože každému se prostě zavděčit nejde. Přijde mi úsměvné číst, jak je pro nás problém to přivézt odpo nebo dopo, co na tom….mate určenou trasu, kdy mate na zastávku cca 1,5min, at je klidně 20baliku do patra s dobirkou nebo obálka do ruky…..firmy se musejí stíhat doručovat obvykle do 14hod, obchody na náměstích mívají někde poledni přestávky, rozvazim dvě menší města a věřte, ze vše naplánovat tak,aby byla trasa co možná nejkratší a nejefektivnejsi je někdy kouzlení….pak přicházi zimní období,letní uzavírky apod…vřele timto všechny zvu na den v autě s kuryrem, uděláme si den bez pauzy od 6hod do min 15-19hod, podle toho, kolik zásilek a kam přijde…..pocitejte cca 80-110zastavek…..případní zájemci listě na mail alfred@seznam.cz….depo Jihlava PS do tech 15hod je to obvykle jednou do mesice , a na to se musím hodně na modlit 😉

  96. Nesouhlasím s výše negativními články mám jen dobré zkušenosti.Třeba česká pošta hodí dodejku přímo do schránky,nedá se platit kartou,atd.Není to jednoduchá práce,protože někteří zákazníci se chovají jako hovádka .Sama jsem si to vyzkousela při jednodenním rozvozu a uvádím žejá bych tuto práci nedělala v žádném případě.Co se týká aut u baráku,je to výhoda protože někdy jezdí dlouho a mezi námi různí manažeři různých firem si jezdi služebními auty daleko víc a nejen oni,co se dýšek týká záleží na každém jestli dá či nikoliv.Zaměstnanci na úřadech,poštách jsou daleko horší a tam se to neřeší,takže jsme jen lidé a pokud se k sobě nebudeme chovat hezky a vážit si jeden druhého,tak budeme nadávat jeden na druhého,závidět si,atd což není řešení.Je lepší podat stížnost ,žádat vysvětlení a podle toho se zařídit,jsme jen lidé a chybujeme a každý si tuto práci může vyzkoušet.Mám s nimi jen dobré zkušenosti a nejen s touto firmou i s PPL ,GEIS,GLS.Přeji všem krásný den a řidičům mnoho kilometrů bez nehod .

  97. Já mam problém s GEIS. Ráno v 9 prý dodá. Čekám, čekám je dvanáct, a stále nic, odcházím do práce a budu nadělávat. Bezvadný

    1. pozor, na depu mi dali číslo na řidiče, zavolal jsem mu a domluvil se aby si mě nechal jako posledního, takže sem se utrhnu z práce dřív ale určitě to vyjde. Všechno je o domluvě.

  98. Já mám s DPD naopak dobrou zkušenost, kurýr co jezdí k nám je velice ochotný a snaží se maximálně vyjít vstříc, když jsem měla po operaci kolene a nemohla jsem chodit a došel mi balíček, který obchod poslal o týden později než měl, tak mi jej kurýr vynesl do 7. patra, protože nám nejezdil výtah a s berlema bych to nezvládla. Ale je to o lidech, kdo zrovna pro tu přepravní společnost jezdí. Jelikož dělám v eshopu, tak někdy musím řešit problém s doručením zásilek a někteří kurýři jsou strašní, ti by neměli tuto práci raději dělat.

  99. Dobrý den.
    Myslel jsem si,že na DPD je spoleh.Po zkušenosti z tohoto pátku a dneška,kdy mi také nic nedovezli i když jsem je čekal a nyní se se mnou ani nechtějí bavit říkám,že jsou úplně stejní jako Česká pošta.

  100. Velká škoda ,že jsem si dříve nepřečetla recenze na DPD.Ušetřila bych si nervy .Katastrofa!!! Jediné na co se zmůžou je to ,že mi napíšou email o tom jak (nevím z jakého důvodu) se kurýrovi nepodařilo předat zásilku.Druhý den po sobě.Nedoporučuji.Jsem zvědavá ,kdy a jestli mi balík vůbec doručí .

  101. Nechal jsem si dovést balíček od DPD a kurýr psal, že mezi 16:09 – 17:09 doveze balíček. Sedím doma dívám se hodinu z okna a po hodině a půl narazím na administraci DPD, že mě zmeškal a nebyl jsem doma. – Auto ani nedojelo! Když jsem psal kurýrovi co se stalo, tak na sms ani neodepsal a v administraci mi odepsal, že mě doma nezastihl. – Prý nechal oznámení, ale žádné jsem nenašel. Takže tuto společnost nebrat!

  102. Bohužel mám stejnou zkušenost – balíček za 11000 (placený předem). Doručení DPD ve večerním okně – tj. 17-20 h – z práce chodím obvykle kolem 17 h.
    V pátek 1. 7. přišla SMS že budou doručovat v pondělí. V pondělí nic – žádná SMS, žádné volání, doma jsem odpoledne byl už od 16 a nic. Říkám si O.K. budou svátky, pořádně nefunguje nic, nebudu řešit.
    Ve čtvrtek 7. 7. přišla SMS, že mi to doručí mezi 16:45-17:45 – sice jsem objednal večerní okno ale dobře. Ovšem v 15 mi volá kurýr že má pro mě balíček – tak mu říkám, že je bohužel mimo čas který mi psal a že nejsem doma. Omlouval se a vymlouval, že to zkazil kolega kterému se narodilo dítě… Nechtěl jsem to hrotit – obsah balíčku (foťák) jsem potřeboval až na víkend, tak jsme se domluvili, že to doveze v pátek.
    V pátek 8. 7. opět přišla SMS, doba doručení tentokrát 17:35-18:35 – říkám si výborně konečně to funguje jak má. V 16:30 jsem byl doma. Do 20:00 nic. Nikdo nezvonil, nevolal, nepsal. Neměl jsem už prostor to řešit, musel jsem jet – i tak jsem vyrážel později než jsem chtěl, z Prahy do Novohradských hor je dlouhá cesta.
    Víkend jsem strávil na horách, naštvaný, že nemůžu fotit.
    V pondělí nic – totálně ticho. Žádná SMS, mail, telefon – prostě nic.
    V úterý už jsem byl nervozní a kouknul do jejich systému a nestačil se divit – první doručování prý proběhlo 4.7., další 7.7. a třetí 8.7. a nyní je balíček vrácen odesílateli.
    Napsal jsem jim rozhořčenou reakci přes jejich systém s podobným popisem průběhu jako je výše – nulová reakce.
    Dnes jsem se raději domluvil s odesílatelem, že si to vyzvednu u nich na prodejně.

    Za mě tedy takto – minimálně na Praze 4 momentálně doručuje kurýr, který je naprosto nepoužitelný. Komunikace ze strany firmy a ochota řešit problémy je nulová. Pokud tedy budete mít možnost volby, zvolte libovolnou jinou společnost – popravdě to už je lepší i Česká pošta, byť i u Balíku Do ruky půjdete na 99% vyzvedávat na poštu.

    1. vy jenom sedite na p….i jo a jen objenáváte si zboží a honíte ty nebohé kurýry.nejsou tu jenom pro vás proboha!!!!!!!!!!!!.to si už laskavě uvědomte.víte co oni mají adres každej den…nevíte tak si to laskavě vyzkoušejte a ty kuryry tu nepomlouvejte!!!!!!

    2. Naprosto souhlasím. Absolutně nemají chuť stížnosti řešit. A to si na stránky DPD šéf depa ještě dá fotku a dovětek:
      Dohlížím na to, abychom váš balíček doručili správně.
      Depo i kurýry vedu tak, abyste z nás mohli mít radost.

      Tak tu radost si snad ani neumím představit.
      To už je opravdu lepší se vrátit k České poště, tak jak píšete.

  103. Nejhořší na světě. Doručení 19.7. na chalupu, je to ves, osada. Nic se nedělo, nedoručili. Volám a prý nedoručili – chybí č.p.. Žádný není, je to ves, je tady pár chalup a domů a vede tudy jedna silnice, navíc jsem uváděl mobil. Tak znovu s operátorkou přehozeno na 20.7. jako urgent s tím že č.p. není a že se má volat. 20.7. volám a to samý, nedáno na rozvoz, že chybí č.p. Děláte si pr*el? Tak prý zítra a to už sem byl fakt nasra*j. NIKDO nezavolá, nedá vědět, NIC. Přitom sem DPD normál jezdí.

  104. Moje nejhorší zkušenost je od firmy DPD! Nejsou schopni Vás kontaktovat v sms, voláním ani mailem, jestli je balíček na cestě nebo jestli ho vůbec přijali. Kurýr jednoduše zavolá třeba v 16h, jestli jste doma, a když ne, máte smůlu. Zlatá pošta! Už nikdy víc! Člověk musí celý den sedět na prdeli doma a čekat na hovor, jak na smilování. Kdo má na tohle v dnešní době čas?!

  105. Mám s DPD velmi špatnou zkušenost, v Třebíči a v Praze – Uhříněvsi. Prosím, nechci to takto nechat být. Myslíte, že se dá něco dělat? Například napsat nějakou stížnost vedení, ale to nevím, jestli je vůbec bude zajímat. Možná kdybychom vytvořili stránku na FB a všichni by přispěli svými „příběhy“. Nebo si stěžovat přes nějakou organizaci na ochranu spotřebitele…Co myslíte??? Děkuji

    1. Udělat můžete a to velmi snadno. Málo kdo si uvědomuje, jakou má sílu v možnosti hlasovat svou peněženkou. Prostě u obchodů, které nabízí pouze DPD, nenakupovat. A případně jim to i dát vědět: „kdybyste nabízeli spolehlivějšího přepravce než DPD, nakoupil bych u vás, ale protože nenabízíte, nakoupím jinde“. A nebo jsme jako zákazníci moc pohodlní to nějak řešit a pak máme smůlu, protože už tu není socialismus, aby se o nás někdo staral. Musíme se o sebe starat sami.

  106. Přidávám se k nespokojeným. Včera jsem dostala SMS s časem 14,58-15,58zásilku doručíme. Seděla jsem dokonce před domem do 18 hodin, nikdo se neobjevil, žádné sdělení, že mají problém a na netu se objevilo v 17,48 -Zásilku se nepodařilo doručit. Okamžitě jsem přes jejich kontakty reagovala, do rána žádná odpovědět, na netu u zásilky – v 01,58 Zásilka prochází překladištěm, úplně jinde než byla včera. Dnes další mail, „s radostí“ sdělili, že zprávu přijali a další ticho. Zkusila jsem další mail na překladiště, opět nic, rychlá odpověď na jejich „radostnou“ zprávu, zase ani ťuk. Takže 4 dotazy a odpověď žádná, zásilka taky nikde. Číslo telefonu mají, pokud by snad panelový dům nemohl najít, předpokládala bych, že zavolá….Hlavně, že odesílatel zaplatil, nebyla to moje objednávka, ale výhra v soutěži. Takže raději jinou službu!!!!

  107. Taky přidám nepokojený názor….
    Dnes mi měla být doručena zásilka na Doručenku v Brně. Když mi z Doručenky dlouho nešla žádná SMS, tak jsem se tam šel zeptat (mám to za rohem) jestli už tam dnes bylo DPD. Ano, bylo. Ochotná paní se mi podle čísla zásilky podívala na tracking a -světe div se – zásilka byla vrácena na depo, protože „Příjemce si změnil termín doručení.“ Totální hovadina, protože Doručenka si nic nemění a ani nemůže. Nezná předem čísla zásilek a co jí dovezou, (a z auta vyloží) to má. Ten můj balíček asi jaksi řidič vyložit zapomněl, dovezl ho zpátky na depo, a aby neměl průšvih, napsal tam takovouhle volovinu.
    Já to zboží potřeboval na dokončení zakázky pro zákazníka, před kterým teď ovšem za vola budu já… 🙁

  108. Příšerná kurýrní služba – už nikdy!!!
    Celý den jsem čekala na zásilku, protože mi stále nepřicházela žádná sms ohledně času dodání, tak jsem každou hodinu navštěvovala jejich stránky, které prý nabízí možnost sledování pohybu kurýra, ale tyto stránky jsou k ničemu, žádnou zprávu tam nenajdete.
    Po 16hod. jsem na jejich stránkách objevila info, že zásilka se vrátila na depo, protože se ji kurýrovi NEPODAŔILO DORUČIT A ZANECHAL OZNÁMENÍ! Toto je ale naprostá lež, nikdo u nás nebyl, nevolal, neposlal sms ani nezanechal ve schránce žádné oznámení.
    Na jejich lince můžete „viset“ celý den, ale nikdo to nebere, na e-mailovou stížnost nikdo neodpovídá, tzn. že stížnosti asi ani neřeší.
    Mohu jen doporučit – této naprosto nesolidní DPD službě se obloukem vyhněte!!!!

  109. DPD NIKDY !!!! Je asi zbytečné tu už cokoli doplňovat, ale kdyby náhodou ještě někdo potřeboval názor, tak fakt NIKDY VÍC! Doručujou minimálně týden, lžou, nevolaj, když nelžou, tak nikdo nic neví, trik s neúplnou adresou, kterou doplníte a týden nic nepřijde, na info lince vezmou telefon po 25 minutách a prý urgujou, podávaj stížnosti přímým nadřízeným řidičů a stejně to pak nedoručí… Nechápu, jak takováto společnost může v dnešní době přežívat. Snad už to dlouho nebude trvat.

  110. Má poslední zkušenost s dpd.v pátek poslali jsme že jsou balík dodržovat mezi 13 a 14 hod.manzelka byla doma celý den.nic,zadn telefon,zadna zpráva o nedoručení e stránce,nic.balik jsme nutné potřebovali pracovně na úterý. Pondělí už ani žádná sms nic.podivali jsme se na internetu na sledování zásilky,tam stalo že v pátek adresát nezastizen,dalsi pokus teda v pondělí.cely den čekáme,kdyz manželka z okna vidí auto dpd jak odjíždí.olali jsme na depo,asi po půl hodině jsme se dovolali,kde nám řekli,ze jsme neuvedli tel číslo a že jse nebyli doma,jinak by nám byl balík doručen.dali nám číslo na řidiče,za kterým jsme jeli asi 10 km a pak zpět.nastvany arogantní řidič nam dál balík .na balíku bylo samozřejmě nalepeno naše tel číslo.tak tak s DPD….

  111. I po letech stále stejní šašci.

    Dvě zásilky mi leží již týden v depu v Říčanech, aniž by vůbec šly na doručení. Na kontaktní formulář nikdo nereaguje a telefon ani po pěti minutách čekání nikdo nezvedá. Jejich DPD kurýr, kde je možné „změnit datum doručení“ je úplně na nic, protože se tím vůbec neřídí. Katastrofa.

    I Česká pošta je nesrovnatelně lepší.

  112. Taky mám zkušenost a to dost nemilou. Zaslali e-mail i sms, že doručí balíček v určený den a balíček nikde. Vedený je jako doručený, ale já ho nemám. Dá se to klasifikovat jako krádež i když byl na dobírku?

  113. mám sstejně špatnou zkušenot jako všichni tady. DPD je naprostá katatrofa a nikdy si přes ně už nebjednám. Objednala sem si zboží a napsali mi že doručeno to bude v násedujícím týdnu. Ve čtvrtek mi volal řidič že je před prací bez toho aniž mi by mi dopředu zavolal nebo napsal že ten den dodeje…jakože 2500kč u sebe nenosím denně na co máme karty že jo..tak mu říkám že nemám hotovost a jestli vydrží 10 minut pujdu si vybrat a nebo zaplatím kartou ale on nee že karty nebere a že nemá čas. Měal sem si zavolat na zkz linku kde si mám změnit den doručení tak ok vám ae nešo se tam dovolat..zkoušela sem to asi 5 krát a nic…nakonec se mi to pvedlo a změnia to al zboží mi nedošlo na zkz linku se nedovolám, na mail taky nikdo neodepisuje ta já nevím jako kde sme….

  114. Skoro žádná evropská nebo světová pobočka dpd nemá na své www strance kontaktní údaje. Některé státy ani email!!! Jen v Rumunsku mají telefony…
    No tak to svědčí o všem…
    Hledala jsem, kam poslat stížnost na fungování dpd.cz…
    Neuvěřitelné, jak nefungující firma funguje. Borci!

  115. DPD už NIKDY!!! Nejhorší firma. Balík doslova honím už přes týden a asi se ho nikdy nedočkám. Na změny dispozic ani na maily nikdo nereaguje, zasílají naprosto protichůdné informace a nakonec prý balík vracejí zpět. Na operátora není možné se dovolat a když se mi to náhodou povedlo, tak mi řekl úplně jiné info než zaslali mailem a SMS.

  116. Mně DPD „doručuje“ balík již 4 týdny. Ovšem jejich nedoručování mě dohání k šílenství. Opakovaně mi prý byl balík doručován, ale já nic nevěděla. Nikdo na mě nezvonil, nikdo mi neposlal sms, nezavolal mi, že se bude balík doručovat. Ve většině případů není člověk ve všední den dopoledne doma, když chodí do práce. Ale byla by slušnost alespoň oznámit, že se bude doručovat. Poté mi prý byl balík doručován opakovaně ve večerních hodinách.
    Vše jsem vlastně řešila s obchodem, ze kterého jsem si zboží objednávala. DPD neodpovídá na emaily, na tel. číslo se nemohu dovolat. Ještě mi pak bylo sděleno, že jsem si změnila datum doručení, což jsem neudělala.
    Toto jednání už překročilo všechny meze a hlavně mou trpělivost.
    Mrzí mě, že nejspíš už nikdy neuvidím zboží, které jsem si objednávala 26.10. Ještě štěstí, že jsem nic neplatila předem…

  117. Bohuzel tez nemam dobrou zkusenost obednavala jsem jsem dceri darek k vanocum darek prisel v cas ale vsak uz na obale bylo videt ze po darku bylo slapano obal celej spinavej zvalenej kdyz jsem to otevrela i krabicka byla totalne na srot kdyz jsem se vratila za kuryrem rekl no tak se podivejte dovnitr jestli jsou tam vsechny casti absolutni nezajem komunikace..:( casti sice byli ale jako darek uz to bylo nevhodne ..takze pristup i zbytek hnus jediny co bylo dobre byl presny cas dodani ….

  118. jsem velmi nespokojeni s ochotou a pristupem spolecnosti DPD.balicek ktery mel prijit v utery 15.11.16 i prisla sms o doruceny tak neprisla v patek 18.11.16 po telefonickem kontaktu mi rekli ze mi zasilku doruci mimoradne v sobotu19.11.16 a opet nic nechapu chod a neschopnost splecnosti DPD prijde mi jak kdyby si ze me delali srandu chtel bych poprosit zamestnance DPD aby zvedly sve zadky a zacali delat to co delat maji a jsou za to placeny takovy bordel jako je v DPD jsem jeste nezazil zlata konkurence PPL

    1. to jako hajite firmu,,,a co kdyby jsis ty vole objedna treba zradlo v hospode a proste jsi ho nedostal za 20 minut asi bys cumel zejo,,,zrejme by jses spokojil s tvrzenim cisnika,,,akorat kecate ,,,chtel bych videt vas v te kuchyni

  119. Nic tak otřesného jako dopravce DPD jsem nezažila. V určený den vůbec nedorazil a večer poslali sms, že to nestihli. Telefonní linku pro zákazníky raději nikdo nezvedá.
    Naštvali mě tak, že jsem objednávku u Alzy zrušila a objednala na Mall. CZ, kde mají jiného dopravce.
    Helča

  120. Musím jen souhlasit s negativním hodnocením. Pokud nebude v objednávce možnost jiného přepravce, tak objednám jinde. Už týden čekám na balíček. Přišla jediná sms, že dne….doručí. Nic nepřišlo. Ani omluva. Volala jsem, nikdo nezvedá. Na mail nikdo neodpovídá. Objednala jsem krmivo pro psa. No to už by chudák pošel hlady:)). Jak píšete, nic otřesnějšího jsem nezažila. Už nikdy více. Jana

  121. “Za mě také nikdy více. Přišla sms, že zásilka se bude doručovat následující den. Mezitím se další 3 dny válela na jiném depu. Když ji konečně dovezli na správné depo, řidič ji ten den nevzal na rozvážku a to jsem zásilku urgovala každý den. Paradox je, že zásilku by měli doručovat zítra, ale to už je pozdě. Chtěla jsem si tedy pro zásilku DNES dojet osobně na depo – smůůůůůůůla. Na depu sice lidi jsou, ale nemá mi to kdo předat. ….. bohužel nelze zadat v hodnocení 0 hvězd”

  122. Tak jak koukam tak jsem jeden z mnoha co naletl a nechal si poslat balik firmouDPD.minuly tyden 21.11. jsem si objednal u e-shopu baliček a zazadal o jeho zaslani tak aby mi dorazil az v patek 25.11. na dopredu urcenou adresu..v patek me firma DPD oznamila formou sms, ze balicek nedoda dnes a s omluvou dodali, ze ho doruci v sobotu 26.11. Bohuzel ani v sobotu balik nedorazil a neprisla uz ani dalsi omluva,,, proste se na me vysrali,,,dnes je pondeli,, zatim nemam zadne info od DPD , ze by snad chteli balik dodat aspon se 4 dennim zpozdenim… pokus o vyhledani zasilky jsem ucinil a dozvedel se, ze je chvily balik u kuryra a po nejake dobe, ze je zase na depu…..volam tedy na depo na zakaznicky servis kde me po minute zvaneni prepl automat na operatora ale v tu chvily se nic nerozezni a je jen sumne ticho,,,pokud se nechate prepnout na reklamace tak vam automat po dalsi minute zdeli ze si mate reklamovat pomoci internetu!!!! mailem nebo tak nejak NEUVERITELNE,,,balik tady lita uz skoro tyden u prepravce a vy nemate jakou koli moznost se dozvedet zda vam ho kdy vubec doruci. Myslim ze takovou sluzbu si muzou strcit nekam a keci o tom ze nestihaj me vubec nezajima,, pokud nemaj lidi tak at nepodnikaj,,,nestihaj ted a co teprv pred vanoci,,,DPD je ruska ruleta a ne solventni firma,,, chapu , ze se obcas neco nepovede ale ja jako zakaznik co cela na jejich sluzby chci byt informovan alespon o tom co se s mym balikem deje a kdy se laskave uraci ho doopravdy dodat,,,,a pokud si myslej ze jen tak po tydnu prijedou a reknou sorry, tak jsou na omylu,,,,necham je s balikem prijet a odmitnu ho prevzit,,,,at maji take nejakou zpetnou vazbu,,protoze pokud si ho za pardon jen prevezmu tak se nikdy nepoucej

    1. Právě prožívám podobnou zkušenost, první den přišel e-mail s informací, že to nedodají a od té doby je komunikace nula, na e-mail mi odpověděl automat, že toho mají moc a že se ozvou a od té doby nic. Jen pro info, jak jste dopadl?

      1. Mám také špatné zkušenosti s touto firmou. Jak již zmiňujete, nelze se jim dovolat, tel nikdo nezvedá atd. Včera dopoledne mi přišla sms, že mi bude mezi 13-14h doručen balík. Samozřejmě nikdo nepřijel a pak mi přišel email, že adresát nebyl zastižen a že dnes pokus o odeslání budou opakovat. Dnes mi balík přišel, ale opět v jiný čas než mi měl být podle jejich sms doručen. Je to bohužel již má druhá neblahá zkušenost a proto příště budu volit jinou zásilkovou službu.

    2. Já prožívám přesně ten samý scénář, jen o týden později! Také jsem byla domluvena s prodejce, že balíček pošle tak, abych ho měla nejpozději do víkendu. Poslal mi i zprávu, že ten den předal balíček dopravci, a že se mi ozvou s přesným časem. Pak se chvíli nedělo nic, až mi v pátek přišel e-mail, že mi ten den měli doručit zásilku, ale že to nestíhají, a že se budou snažit mi ji doručit v sobotu. V sobotu nepřijeli a od té doby nulová komunikace. Když jsem se před chvílí podívala na jejich stránky, tak podle čísla zásilky je balíček pořád v první fázi, a to že ho převzali a teď čeká na doručení na nějaké depo, odkud teprve bude doručován dál. Nechápu tedy, proč posílají nějaké maily s datem doručení, když je balíček pořád ještě nedorazil ani od odesílatele na první rozřaďovací depo. 🙁

      S DPD mám ještě jednu zkušenost, a také negativní. V červnu jsem si nechávala doručit balíček na Zásilkovnu. Nejprve mi přila SMS, že tam bude druhý den. Druhý den tam nebyl, v Zásilkovně mi říkali, že musím počkat ještě na potvrzovací SMS, že to tam už oprabdu doručili. Tak jsem čekala, po týdnu a půl jsem to už nevydržela a šla jsem se znovu zepotar, jestli tam balíček už není. A hle, měli ho tam už přes týden, ačkoliv mi žádná další SMS nepřišla. Ona SMS mi nakonec dorazila, a to o další týden později, kdy už jsem měla balíček dávno doma.

      1. A co má DPD společného se Zásilkovnou? To jsou dvě naprosto odlišné firmy. Zřejmě máte na mysli výdejní místa Pickup (dříve DPD Parcel Shop).

  123. DPD mi během tří let doručovala balíček potřetí a jak se říká, třikrát a dost! Za celé ty tři roky, žádná pozitivní změna. Přitom v sousedním Rakousku, či Německu (informoval jsem se) s touto kurýrní firmou žádné negativní zkušenosti nemají – naopak! Nebere mi rozum, že se s tímto přístupem uživí, že je stále někdo ochoten, jejich služeb „využívat“.
    Popíši poslední zkušenost (ty další dvě, jsou jak podle kopíráku). Manželka objednala nábytek. Firma která nábytek vyrábí, jej sama vlastní dopravou doručila tak, jak bylo dohodnuto. Ovšem chybička se vloudila a zapomněli dodat jeden kus nábytku. Ze strany dodavatele přišla velká omluva s tím, že ihned věc řeší. Přišlo jim zbytečné, vysílat k vůli jednomu kousku svoji dopravu a tak balíček předali DPD. KATASTROFA! S DPD se nedá na ničem domluvit. Telefon (jediné číslo) nikdo nezvedá a na emaily nkdo nereaguje. Prostě SMSkou oznámí, kdy balíček přivezou a Vy se starejte, abyste byli doma. Na jejich stránkách, jsme se s manželkou pokoušeli změnit dobu doručení, neboť v době kterou nám DPD direktivně určilo, nikdo není doma. Nešlo to. Stránky které slibují, že si můžete upravit dobu doručení, to neumožňují. Musel jsem si vzít dovolenou, kterou jsem si schovával na Vánoce kvůli vnučce.
    Jak už tady někdo výše psal. Objednáváme si přes internet často. Je to (pokud se do toho nezamíchá DPD) pohodlné. Teď už se také budeme ptát (při objednávce) na dopravce. Bude-li to DPD, s díky odmítneme.
    Ještě jedna poznámka. Zkoušel jsem sehnat nějaké jméno z vedení a kontakt, ale je to nemožné. Asi vědí moc dobře, proč jsou páni manažeři tak dobře utajení. Jen mne udivuje, že takto mohou v ČR „podnikat“, zřejmě by se na ty podnikavce měl někdo podívat.

  124. Nerad používám ostrá slova, aloe toto je banda neschopných idiotů. 3x změněné datum dodání, vž dy oznámení dorazí emailem ve 14:00. Balík nikde. Volání na telefonickou linku zbytečné, když se konečně ozve „přepojujeme na operátora“, po prvním zazvonění hovor spadne. Takže balík mám zaplacený a čekám, než se smilují a dodají. Vnoučatům dám pod stromek vytištěné emaily, že to snad bude příští rok.

    1. tak si sedni do dodavky dpd sám.a uvidiš jaký to je.rozvezl by si max.10adres a utekl by si s auta jako malej kluk když vybourá auto.

  125. Zdravim. Firma DPD,je nejhorší firma,kterou jsem poznal. Zaměstnanci firmy lžou,starým lidem,a firma sama,nedokáže odpovedet na email. Dokážou vas na tel.cislo,ale je to hlasový automat,kde nic nevyridite.

  126. DPD je banda idiotů. Přijde vám SMS zpráva, že zítra bude zásilka doručována. Tak jste doma nebo někoho pověříte a čekáte. Samozřejmě vás nikdo osobně nekontaktuje, nikdo vám nezavolá či nepošle SMS zprávu a tak čekáte a čekáte… Večer se podíváte na sledování zásilky a tam je napsáno balík byl odmítnut a vrací se zpět odesílateli. I přesto, že vás nikdo osobně ani telefonicky nekontaktoval. Naprostá drzost a libovůle kurýra. Druhý den voláte operátorovi, a když se vám ho podaří dovolat, slíbí vám, že se na to podívá. Opět se večer podíváte na sledování zásilky, kde se dozvíte, že balík byl vrácen odesílateli a ten se tomu diví a samozřejmě je zde otázka, kdo bude platit opětovné poštovné. Toto je jediný přepravce, se kterým mám pokaždé problém ( tedy již podruhé ) a doufám, že letos to bylo naposledy, kdy jsem využil DPD kurýra. Radši zvolím jiný e-shop s jiným přepravcem. Takže já stále čekám a nevím na čem jsem, zda zásilku dostanu či nikoliv, i když ji mám již předem uhrazenou. Takže závěrem i česká pošta je spolehlivější než DPD.

  127. Nebyla jiná možnost než DPD. Bohužel. Celý den někdo u okna a k dipozici, adresa uvedená kompletní na samostatný dům a zcela blbuvzdorná. Na webu se cca 2 hod po oznámeném termínu objevilo, ze nikdo nebyl zastižen a nechali oznámení. Oznámení nenechali, vůbec tu nebyli, telefonický kontakt nevyužili. Co se týče jiných možností dohody s tímto dopravcem, přijde mi prakticky nemožné jiný kontakt zrealizovat. No buď si nás v přiměřené a nám vyhovující době sami najdou a nebo se s tím musí nějak poprat odesílatel. Se lháři nemám potřebu dál cokoliv řešit, i když obecně asi chápu, že řidiči po vánocích toho mají určitě dost. GEIS, ČP, PPL nebo DHL vždy ok, ČP a DHL ok i do /ze zahraničí (Čína, Rusko, Španělsko).

  128. stačí se podívat na jejich webowky kde píšou že vám zboží dají před dům (ne do domu) a v den který si určíte (ne hodinu) taky za tu cenu… 8 dolarů z francije je to pro mě dvakrát levnější než čp

  129. Zasilka odeslana 8.12.2016 pres DPD do dnes jsem ji nedostal a to mame 4.1.2017.. Totalni nezajem o urgence ze strany odesilatele, aby zavolali predem na me tel. cislo pri dorucovani. Na mou urgenci byla odpoved od DPD, ze nejsou povini volat na telefonni cislo uvedene na baliku, pokud jste nepouzili jejich aplikaci. Takze se s jejich kuryrem, muzeme mijet treba jeste cely rok. DPD zasliku stale drzi a nepusti ji ani zpet odesilateli.. DPD totalni oser, nikdy vic.

  130. Já bych z toho až tolik nevinila ty řidiče, co mě osobně přijde mnohem mnohem horší jsou ty pologramotný dispečerky. Jejich kompetence, schopnost používat vlastní mozek, schopnost improvizace je naprosto katastrofální. Mluvit s nimi (4 nebo 5 kusů), bylo jako rozprávět s hodně hloupým šimpanzem. Vůbec nevěděly co po nich chci, než cokoli našly trvalo to věčnost, když už to našly, lhaly o tom, že to nejde, když už byly usvědčeny ze lži, tak se vymlouvaly, ale hlavně…ani jedna z nich neudělala správně to co měla. Takže díky nim je teď kus zásilky někde v Narnii a druhý kus zásilky vozí nějaký nešťastný řidit po celé Praze již 5. dnem, protože prostě šimpanz s telefonem něco naklikal do systému.
    KATASTROFA

  131. Nedá mi, abych napsala svoji aktuální zkušenost teď z pondělí 20.3.2017. Měl mi přijít balíček posílaný z Francie firmou Colissimo, měla jsem tam zaplacené sledování zásilky navíc, ale oznámení o poloze chodila se zpožděním, navíc Colissimo nepředává adresu i s telefonem, takže jsem v den doručení (pátek 17.3.) samozřejmě nebyla doma a kurýr se mi ani neměl jak dovolat. Nevěděla jsem v ten moment vlastně ani, přes kterého kurýra bude zásilka doručována v ČR. Když jsem v neděli zjistila, že přes DPD a přečetla jsem si veškeré recenze, tak jsem myslela, že mě šlehne a s balíčkem jsem se v duchu rozloučila. Nakonec bylo ale všechno úplně jinak. V systému Colissima jsem viděla, že po neúspěšném pokusu o doručení leží moje zásilka na depu ve Velkých Přílepech. Zavolala jsem tedy hned v pondělí v 7 ráno na zákaznickou linku DPD, kde jsem sice musela vyslechnout hlášení automatické smyčky, ale to jsem prostě logicky nechala proběhnout (takto přeci funguje většina zákaznických linek), pak jsem byla hned přepojena na operátorku. Ta dokázala balíček přesně identifikovat (Colissimo totiž používá jinou číselnou řadu pro evidenci balíčků, než DPD) a domluvila jsem se s ní, ať hlavně balíček neposílají zpátky odesílateli (bylo mi sděleno, že to by stejně neudělali, že by se pokoušeli balíček doručit znovu) a poprosila jsem ji, ať mi balíček nechají na depu v Přílepech – bydlím nedaleko, takže pro mě nebyl zas takový problém si ho tam vyzvednout. Milá operátorka to velmi ochotně zařídila a ještě mi pro jistotu nadiktovala identifikační číslo balíčku v systému DPD, aby nebyly zmatky při vyzvednutí. Na depo jsem dorazila hned dvě hodiny potom na otvíračku v 9 ráno (pak jsem musela pokračovat do práce, takže jsem později ani nemohla) a musím říct, že jsem na základě recenzí na internetu očekávala, že s vydáním balíčku zákonite musí přijít nějaké problémy, ale vše bylo k mému úžasu již připraveno. Velmi milé pracovnice na výdeji mi balíček ihned předaly a počkaly, až si ho zkontroluju. Takže za mě překvapivě vše naprosto v pořádku. Je sice pravda, že kdybych nebyla krapet progresivní člověk, který si spoustu věcí dokáže dohledat a zjistit sám (viz např. fakt, že Colissimo na území ČR spolupracuje s DPD), tak by to taková brnkačka nebyla, ale to je na vině spíš Colissimo, že nedává možnost připojit k adrese i telefon, že nedává informace o spolupracujících kurýrních službách atd. Jinak samotné vyřešení situace přes DPD bylo naprosto perfektní a fakt je musím pochválit.

    1. Dobrý den Dano,
      byť to někteří z nás mají relativně blízko k depům a jsou ochotni si pro zásilku tam zajet, nepovažuji toto za primární náplň činnosti přepravní služby. Proto si platím dopravu – aby mi byla zásilka dodána, nikoliv abych si pro ni někam musel jezdit a domlouvat si nestandardní postupy v call centru.
      Jinak moje zkušenost je taková, že pokud si objednám cokoliv s dodáním do práce ( firemní adresa, město cca. 12tis. lidí), není problém s žádnou přepravkou ani poštou. Pokud si něco objednám domů ( konec okresu i kraje, 130 obyv.), stává se, že řidiči, když nestíhají, prostě nedojedou vůbec a balíček doručí příště, až toho mají na trase víc. Tento postup je informace přímo od jednoho z kurýrů.
      Pokud jde o konkrétní společnosti, PPL má ode mně nejlepší hodnocení, jejich řidič zavolá, dohodneme se, jestli balíček nechá u sousedů nebo hodí třeba přes plot. Holky z Pošty, když mají svoje dny, tak nechají jenom lístek, že adresát nebyl zastižen ( Manželka je na mateřské, pravděpodobnost, že by nebyla doma, když očekává balíček, je nulová. A nečekané balíčky nám nechodí). GLS se občas stane, že dodává balíček do obce se stejným jménem, ale v jiném okrese a pak se rozčilují, jak to, že tam nikdo nebyl doma. DPD je katastrofa popsaná už mnohokrát nejen na této stránce.
      Teď naposledy objednány rostliny, žena na ně doma čeká, ale nic. Jen sms, že nikdo nebyl zastižen. Ve webové aplikaci nejde se zásilkou dělat vůbec nic. Na call centrum problém se dovolat. Paní tam mi ale stejně nepomohla – ví jen to, co vidí v systému. S autem nejezdí, takže mi nemůže říct nic k tomu, proč nikdo nepřijel a jak to, že v systému je uvedeno, že adresát nebyl zastižen. Zásilka leží v Horce, buď ji dodají v úterý ( v pondělí byl svátek ), nebo ji vrátí odesilateli. Živé rostliny 5 dní na cestě kvůli neochotě jednoho chlapíka dělat svoji práci. Už teď toho chlapa lituju, až balíček bude mojí ženě předávat…

      1. No vidíte, Petře, s tím vyzvedáváním na depu to má každý jinak. Chápu, že spousta lidí pracuje stále na jednom stejném místě a může si nechat zásilku zaslat do práce. Je i pár lidí, kteří mají to štěstí, že mohou pracovat z domova. Dokonce jsou i případy, že někdo ani snad nemusí pracovat a může si dovolit tvrdnout doma a čekat na kurýra 🙂 Já to tak, bohužel, nemám. Střídám práci na pobočkách a v terénu. Ráno kolikrát ani nevím, kde přesně se budu přes den pohybovat. Časem jsem došla k závěru, že si nechci komplikovat život naháněním se někde s kurýrem. A opravdu neřeším, jestli je to či ono primární náplní činnosti přepravní služby. A věřte, že podobně to má spousta dalších lidí, kteří také preferují jistější vyzvednutí zásilky na konstantím místě, když mají cestu kolem. Částečným důkazem toho je i rozmach sítí úložných míst: Zásilkovna, Uloženka… Bohužel, tam zahraniční subjekty, u kterých objednávám, zasílání nenabízejí. Takže jsem vděčná i za možnost vyzvednutí na depu. A to i proto, že se nechci nervovat, jestli mi kurýr jen tak nehodil zásilku přes plot, nebo do ventilační šachty domu, nebo v paneláku plném lidí do běžné schránky, ze které to někdo cizí snadno „vybral“, protože to prostě trčelo ven :-(( Ano, všechno reálné zkušenosti mých přátel a známých s doručováním zásilek pro osobní předání na domácí adrese. Nechci za to ale házet špínu jen na zásilkové služby. Problém začíná tak, že většina subjektů ze zahraničí z nepochopitelného důvodu nepředává zásilkovým službám telefon na zákazníka. A když kurýři nemohou dopředu zavolat, tím pádem obtížněji zákazníka na domácí adrese v určitý čas zastihnout, tak tuto situaci řeší podobnou nešťastnou improvizací 🙁

  132. Nazdar, jen stručně. PPL vždy bez problémů. PDP opak. Dodací adresa kempink, obec kam kempink spadá je na mapě, stojí tam hotel, bydlí starousedlíci. Čekám jak vořech,/úmyslně píši vořech/, zásilka není. Po dlouhých minutách na telefonu mi dispečerka sdělí, že balík je na depu, řidič udává neexistující adresu. Tak nový pokus, tentokrát dodáno díky předchozí ostré výměně názorů s dispečerkou .Včera opět. V 8.30 mi volá řidič, že adresa neexistuje. K smíchu. Již několik let dodává PPL, adresa bez problémů .Vedle mne bydlí starosta obce a další obyvatelé. A reakce na dýško řidiči? Ani náhodou, za práci je placen, já jsem jako bývalý učitel také nedostával od žáků bakšiš !

  133. Taky přidám zkušenost,asi tak před rokem jsem reklamoval notebook a měla ho odvést společnost DPD po objednaném termínu jsem čekal 2 dny a stejně nikdo nepřijel a ani žádná omluva prostě nic.Minulý týden znovu jsem u této firmy objednal odvoz na dnešek a od rána čekám a nikdo nikde a telefon zkuste někdo zavolat mě se to nepovedlo- automat zmáčkněte číslo 1,2,3,4 atd pořád dokola počkejte ozvese vám náš pracovník,nevybrali jste si a znovu dokola a pracovníka jsem se nedočkal.
    Takže příště už žádný DPD.

  134. Přidávám jednu pozitivní zkušenost. Dorazily jak emaily s oznámením termínu a času doručení, tak dvě SMS, kdy jedna upozornila na doručení a ve druhé byl specifikován čas. Kurýr dorazil o chvilku dříve, ale jelikož jsem byla doma, tak bylo vše v pořádku. Navíc byl milý a usměvavý a ještě se ptal, jestli nechci s těžkým balíkem někam pomoci. Asi záleží na konkrétní oblasti, ve které se rozváží, ale za mne opravdu spokojenost a nemám žádný důvod tuto společnost nezvolit jako přepravní pro svou další objednávku z internetu.

  135. Na určitých zahraničních eshopech, kde nakupuji, je jedinou variantou právě DPD. Nakoupil jsem několikrát a nikdy nebyl problém. Kurýr přijel vždy na čas, který mi napsali, vždy volal, než dorazil k baráku. Byl vstřícný a příjemný (když to tu tak pročítám, tak mám asi štěstí na kurýra).
    Nicméně právě tento týden jsem také musel využít služeb DPD. Musím konstatovat, že již poněkolikáté mám s touto přepravní službou pouze pozitivní zkušenost, dodání proběhlo spolehlivě a rychle.

  136. Tak teď vidím, že nejsem jediná – aktuálně poslaný meil depu i firmě DPD: (jak tak čtu, stížnost stejně nebude vyslyšena..):

    Dobrý den,
    ač jsem se již domluvila s operátorem na opětovném doručení mé zásilky, musím ještě písemně oznámit nespokojenost s Vašim zaměstnancem, který mi sice nesdělil své jméno, ale má přidělené tel. číslo 734686276 a doručoval mi balík 10.5.2017 v 10:50.
    Prvně nebylo vpořádku, že mi nebyl oznámen čas doručení SMS. To není chyba kurýra, každopádně to způsobilo celý problém. Kurýr mi volal, že už je před domem, resp. byl za domem na soukromém pozemku vedlejší firmy, která tento prostor plně oplotila a přestože je na GPS uvedena přístupová cesta k našemu bytovému domu, přístupná na první pohled není. Kdyby mi přišla SMS od kurýra, zpětně bych mu volala a tento fakt oznámila. Zásilkou je mraznička, která ač není z největších, nelze předat přes vysoký plot. To pan kurýr odmítal pochopit a odmítal přijet ke správnému vchodu, chtěl zásilku předat přes plot a když jsem odmítala, že to nelze, začal vyhrožovat, že ji přes plot hodí. V tu chvíli z okna vyhlédl soused, který panu kurýrovi opět opakoval, že správný vchod je z druhé strany, načeš jsem se chtěla pokusit si opravdu převzít mraznici nad vysokým plotem. Kurýr ale nedal ani na souseda a než se mi pokusil podat zásilku přes plot, chtěl, abych nejprve podepsala převzetí. Když jsem chtěla nejprve zkusit, jestli to přes plot vůbec půjde, tak řekl, že nejprve to podepíšu, jinak bych se zásilkou mohla utéct bez podpisu (jaksi mu snad nedošlo, že naopak by to mohlo být také a podle charakteru vyjadřování p. Kurýra bych se tomu ani nepodivovala).
    Kurýr potom agresivně s nadávkami hodil balíček zpátky do vozu a jeho poslední slova byla, že to přiveze k druhému vchodu. Čekala jsem venku 20 minut, ikdyž trasa autem je cca 2-minutová. Poté jsem kurýrovi volala a ten mi řekl, že můžu čekat, že mi to sem nepřiveze.
    Ještě nikdy jsem se nesetkala s takovým arogantním, afektovaným a s prominutím hloupým způdobem jednání ze strany dopravního kurýra. Vždy jsem se s dopravci bez problému domluvila. Vaše firma už mi taky párkrát něco doručila a bylo to bez problému. Tento člověk ale nesplňuje řádně požadavky a povinnosti svého zaměstnání. Pod důvod nedoručení zásilky napsal ,,NEPŘÍSTUPNÉ ZVONKY“, čímž lživě odůvodnil fakt, že na požadovanou adresu nechtěl přijet a ke zvonkům se ani nedostal (zvonky máme u předního vchodu, kam jsem chtěla balík doručit). Také se zde objevuje hláška, že jsem špatně uvedla adresu, což taky není pravda. Požaduji proto omluvu, protože jsem stála 20 minut na slunci, přestože pobírám antibiotika a mám to přísně zakázáno, ale největší přešlap bylo jednání dotyčného kurýra, který se choval agresivně, neurvale a nebyl ani trošku přístupný zdravé a rozumné konverzaci. Myslím, že by se to dál dít nemělo, protože ač je to třeba jen jeden člověk, háže to takový dojem na celou Vaši firmu a to asi nemáte zapotřebí.

    Přeji pěkný den a lepší zaměstnance,
    s pozdravem
    Mgr. Šujanská, D.

    Nejspíše jsem našla i jméno tohoto kurýra, je u informací k doručení zásilky:
    Jakub Kyrych Kurýr Depo 1385 – Brno.

  137. Otřes! Absolutní neochota zaměstnaců se přizpůsobit klientovi!!! A když chcete po neochotě kurýra přeobjednat čas na jejich stránkách, tak platíte 20 Kč :DDD, ale musíte pouze přes kartu, né, že Vám to přičtou po předání zásilky. Trapárna! Opravdu nejhorší služba, co jsem zažila! Nikdy bych je nevyužila! Bohužel objednávám z venku a na koho natrefím, tak bohužel natrefím 🙁 Mám bohužel smůlu, že přes tyto tragédy mi už 3x dorazila zásilka 🙁 Manažeři by se měli trošku zamyslet na svojí prací!!! A ředitel nad tím, koho zaměstnává!!!!

  138. V aplikaci pro přeobjednání dne doručení jsem si vybral jiný den. Když jsem ten daný den čekal na zásilku, nic nepřišlo.
    Volal jsem na zákaznickou linku, asi po trojím vyslechnutí vytáčecích voleb jsem byl spojen.
    Spojovatelka mi oznámila, že můj balíček nemohl být doručen, protože je špatná adresa, Česká pošta, PPL aj. nikdy problém neměli. Paní se mnou jednala jako s nějakým blbcem (omlouvám se za výraz) a pořád opakovala, že adresa je špatná – nebyla. Tak jsem se jí ptal, proč mi aplikace dovolila balíček přeobjednat. Odpověď jsem nedostal, když jsem se ptal, zda je aplikace nefunkční, paní něco doslova zamrčela do sluchátka a opět mi opakovala, asi po desáté, že moje adresa je špatně. Chápu, že se může stát chyba, ale přístup na info lince je naprosto neadekvátní, místo aby zjistili, co se stalo, snaží se z Vás udělat někoho, kdo neví kam chce zásilku doručit.

  139. Nespolehliva a neschopna firma,ktera ani po trech telefonatech neni schopna dorucit balicek, u ktereho je uvedena adresa i telefon-vymluvy na fluktuaci ridicu mne opravdu nezajimaji-absence telefonu primo na ridice a odkaz na vecne odstavenou webovou branu maji byt sluzba zakaznikum ? Zlata Ceska posta- a to jsem ji
    nikdy nemel rad, ale pokud polostatni podnik funguje lepe nezli soukrome DDP, je neco spatne ..

  140. Zdravím 3,7. jsem si obědnal mobil pro firemní účely, s tím že doručovací datum 7.7.
    7.7. mi napsaly že zásilka byla převezena na depo, náhradní termín 10.7. desátý sedmí nic, volal jsem a že se omlouvaj že to poslaly omilem do Olomouce, náhr termín 11.7. tak jsem zvědavej! už tejden se mě nikdo nedovolá musím jak debil přendavat simkarty z jednoho telefonu do druhého

  141. Já mám naopak s Českou poštou dobré zkušenosti, po ránu také zavolají a jezdí skoro ve stejnou dobu okolo 9. hodiny.
    Naopak nejhorší zkušenosti mám s PPL. Jezdil tady několik roků takový namachrovaný
    přebarvený frajírek, i když jsem měl uvedeno při objednávce, že doručení druhý den za příplatek a na zásilku jsem čekal doma. nic nedorazilo a přes hororovou telefonickou anabázi s dispečinkem PPL a pak i s vedením jsem se za prvé dozvěděl, že jsem NEBYL zastižen doma, za druhé, že zboží z Brna do Tábora je na závleku v Ostravě, druhý den nikdo opět nevěděl, kdy zásilka dorazí a třetí den přijel nečekaně zmíněný frajírek s tím, že první den „neměl čas, měl toho hodně“. Jinými slovy se na to krásně vykašlal a nahlásil, že jsem nebyl doma, aby to jako vypadalo, že objel celý rajon.
    Při objednání NTB a doručení tímto exotem, požadoval místo 24 800,- 2 480,- a ani nepoděkoval za upozornění, jestli je částka opravdu taková.
    Další zkušenost s ním byla taková, že neměl 200,- na vrácení a odjel s tím, že jsem měl mít drobné a při další zásilce mi řekl, že to odevzdal a ze svého mi 200,- platit nebude.
    S tímto spolkem jsem nadobro skončil, i když už ho vyrazili…
    S českou poštou je jednání dobré, vše v pořádku, navíc se tady lidi znají…
    PPL to je jednou ten, podruhé se zase někdo jiný něčemu diví a aby člověk seděl celý den doma…

  142. Dodnes jsem měl s přepravními společnostmi celkem dobrou zkušenost, ale po poslední akci již DPD nebudu využívat.
    10.7.2017 po deváté hodině večerní mi přišlo e-mailem oznámení, že druhý den mi budou doručovat zásilku. Jsem v zahraničí, tak jsem poprosil dceru, aby mi na balíček počkala. 11.7. před obědem mi přišla zpráva, že z technických důvodů bude balíček doručen 12.7. Dcera musela do práce, tak jsem poprosil ratínka, aby k nám zajel a počkal na balíček. Když ani po páté hodině odpolední balíček nedorazil, tak jsem 2x volal na informace. Slečna informátorka vůbec nevěděla důvod problémů, mladý pan informátor mi oznámil, že mi snad balíček doručí 13.7. Dnes je třináctého a balíček nikde, žádné vysvětlení od DPD a tři dny jsme si podle DPD organizovali život.
    Zůstanu u pošty nebo dám přednost PPL a uvidím.

  143. Mohu se jen připojit k údivu nad službami DPD. Z liberce mi poslali zásilku , která měla být rychle doručena, neboť mi hrozilo penále za nedodržení termínu zakázky. Slavná DPD údajně zásilku chtěla doručit, ale nemohla najít firmu na zvonku. O tom, kde firma sídlí, je přitom uvedeno na schránce pod jménem, která je cca 20cm od zvonkového tabla se jmenovkou totožnou na schránce. Předpokládám průměrnou inteligenci, že když jméno firmy je pod jmenovkou majitele, že dokáže zazvonit na tento zvonek.
    Další úžasná věc je, že se nikam nedovoláte a vše musíte řešit pomocí e-mailu.
    Již nikdy ne pro tuto službu

  144. Bez předchozího upozornění mailem nebo SMS se ve schránce objevil lístek „minuli jsme se“. Lístek jenom jeden, přesto je na něm zatržen druhý pokus o doručení.Jediné číslo, které je na lístku uvedeno zkouším dát do sledování na stránkách DPD ale zásilka podle čísla neexistuje. Telefonická podpora po nekonečném úvodu sdělí, že si mám zásilku vyhledat na internetu… Přepojení na operátora není možné, navíc vyžadují další kód, který mi ale neposlali. Na mailové zprávy automaticky odpovídají ve smyslu „zprávu jsme přijali“.
    Zásilku nutně potřebuju, ale zatím mám jen pocit absolutní bezmoci. Pokud mi ještě někdy někdo nabídne přepravu DPD určitě odmítnu. Problém není v řidičích je to o systému.

  145. Nesnášim firmu DPD.Odesílala jsem s touto firmou balíček,nejdřív nás kurýr nenašel a tak tvrdil,že jsme nebyly doma,podruhé už jsem si ho pohlídala.Na jejich stránkách,kde umožňují sledovat zásilku, jsem zjistila,že zásilka je pořád na depu a že byla vrácena.Po telefonu mi oznámili,že je balík špatně zabalený a že jim to nejede ve skladu po válečkách.Dobře,jelikož to bylo v pátek,řekli že mi zásilku vrátí v pondělí.Dnes je pondělí,zásilka je pořád v depu,nikdo neví proč jí kurýr nevzal a nikdo neví,co s tím.Takže DPD už NIKDY!!!!

  146. Ano, s kurýrní službou DPD mám také velmi špatné zkušenosti. Bohužel, u zahraničního obchodníka si mnohdy nemohu vybrat a tak jenom trnu, jak DPD moji zásilku doručí „pro radost“, jak zní jejich motto. Nevylepšila to ani aplikace DPD kurýr (nemáte možnost zkontrolovat svoji adresu – pokud jste v podezření, že to zahraniční obchodník uvedl nesprávně, nebo neúplně – zobrazená adresa je jiná/zkrácená/z jiného systému, funkce Napsat kurýrovi nefunguje – do pole nenapíšete ani „ň“, telefon na kurýra se někdy zobrazí, někdy ne, jméno a fotka /:-D/ zodpovědné osoby je k ničemu, protože chybí jakýkoli další kontakt. Na info s automatem se – někdy – dovoláte po desítkách pokusů, na info mail nemá cenu psát, ozvou se až už „je po bitvě“. Z poslední doby: křehké zboží při přepravě rozbili (zjistil jsem až u českého obchodníka), ale ve sledování byl až do konce stav „příjemce nezastižen“, včera nedoručili balíček proto, že na zásilce ze zahraničí nebyla firma (doručení do zaměstnání), podle info linky prý byl kurýr před domem, ale nenašel na mě zvonek (v budově s jediným vchodem není jiná možnost, než vejít automaticky otevíranými dveřmi a zeptat se), podle info linky mi kurýr volal (celý den jsem na příjmu a hlídal jsem telefon, žádný zmeškaný hovor!) operátorka info linky uzavřela tím, že to je tvrzení proti tvrzení a že já to nemůžu dokázat. Tak kurýr postál před domem (údajně :-DDD) a než by udělal jeden krok, nebo zavolal, tak se otočil a odjel s tím, že si to klient vyřeší a když vše dobře dopadne, tak balíček dostanu dnes.
    Žádný kontakt na firmu není, opatrně si chrání vlastní kůži přes info linku a mail, ničeho se nedovoláte, na stížnosti mailem odpoví arogantně, případně obecně asertivně 🙂 a tak můžete jenom trnout, jaké dobrodružství s nimi zažijete příště.
    Šlendrián, nekorektnost, arogance, lajdáctví, to je DPD v České republice, bohužel opravdu nejhorší zkušenost s dostupnými kurýrními službami.
    A stesk pana řidiče, že jsou přetěžování, či nespravedlivě hodnoceni neberu, nesoudím podle jednoho případu a jednoho problému, jako celek je DPD ČR pro platícího zákazníka zoufalá, nekompetentní a neseriózní firma.

  147. Tak se s Vámi jdu také podělit o svou zkušenost s DPD! Všechno vypadalo hladce. Včera jsem si objednala notebook. Pak mi přišel mail, že už je na cestě. Říkám si paráda. Doručen měl být mezi 12:30 až 13:30. Bylo něco kolem 13:00 a slyším jakoby přijela dodávka. Jelikož bydlím v paneláku, tak jsem hned nešla k oknu kontrolovat zda je to kurýr z DPD nebo jen auto souseda. Pak mi to ale nedalo.. no a koho jsem neviděla zpět nastupovat do dodávky? 😀 Kurýra z DPD. Prý nenašel moje jméno na zvonku.. Jak by asi mohl, když bydlím v pronájmu. Neopovážil se mi radši ani zavolat, jestli je tedy na správné adrese.
    O vše jsem se podělila se svým přítelem, který se tedy po 20 minutách poslouchání robota na čísle do depa, dovolal živé paní. Obdrželi jsme kontakt na kurýra, který tvrdil, jak se mi snažil 3x dovolat, ale bylo obsazeno. (přitom jsem celý den čekala na telefonu jak debil a s nikým jsem nemluvila, abych měla obsazeno) Takže bych na závěr dodala, že toto bylo poprvé a naposledy :-)) příště si radši zajdu do kamenného obchodu a připlatím si za notebook tu 1000, než takhle ztrácet nervy.

  148. Přišla mě SMS o doruční balíčku. Čas se mě nehodil a tak jsem využil služby na změnu času doručení. Domů jsem dorazil v čas. Bohužel jsem ve schránce měl už lísteček, že jsem nebyl zastižen doma. Do uvedeného čase na doručence ale chybělo ještě 40 minut. Zrovna se posouval čas a řidič si zapomněl posunoot hodiny. Jel jsem tedy na Depo DPD Liberec. Tam jsem se dozvěděl, že na této adrese již nejsou. Telefon nikdo nezvedá, operátorky vyřizují zákazníky, kteří se dovolali před vámi. Zavolám dodavateli, že nejsem schopen si jejich zásilku (dobírku) převzít a jdu si to koupit jinde, bez DPD.

  149. Neznám horší přepravní společnost. Depo přemístěno, ovšem na stránkách v kontaktech to již nikdo neuvedl, takže jsem dnes jela na původní adresu zcela zbytečně. Na dpd kuryr se nelze celý den dost, a jediné telefonní číslo sloužící pro celou republiku (!?!?!?) je samozřejmě absolutně bez šance. Tohoto přepravce si bohužel vybral e-shop, u kterého jsem si objednávala, jako jedinou možnou variantu dopravy. Nikdy více!

  150. BUDU PODáVAT NA VAš PODNÍK DPD TRESTNÍ OZNAMENI,PROTOŽE JE TO PODVOD,nebo špatný organizační podnik. telefonický jsem dostala od kurýra sdělení
    ,že mám objednánou zasylku uvedl čas,ale neuvedl kontakt na sebe.Nebyla jsem v Praze při jeho sděleni ,že mám zasylku v hodnotě 1290 kč. Byla jsem mimo Prahu 3 dni,ale nemohla jsem jemu nic sdělit u zjístit kde bude zasylka na které adrese,protože nemám jeho číslo telefonu a žádný kontakt. Do dnes jí hledám ,ale nic sem nenašla, ani Vás DPD.Nikdo ani na poště nevědí kdo a co je to zač?Proto podávám žalobu na PČR v Praze at vás naučí ,jak se máte se slušně chovat. Nejsme psy,aby jsme běhali po celý den po Praze a hledali kurýra a podnik DPD. Dodnes nemám objednanou ZÁSYLKU.čislo balíku 138450 302 231 02 tel.225 537373 JE STÁlE OBSÁZENÉ

  151. VELMÍ ŠPATNĚ PRACUJETE,ANI JEDNÁ VDĚČNOST. NAUČTE SVÉHO KURÝRA AT VŽDY NECHÁ SVOJE ČÍSLO TELEFONU ABY JSME MOHLI VOLAT JEMU V PŘÍPADĚ NE DORUČENÉ ZÁSYLKY. BUREŠOVÁ

  152. 9. 11. 2017 dorazila SMS „10. 11. doručíme balíček …. Čas upřesníme v den doručení“
    10. 11. 2017 marné čekání na upřesnění času i na doručení, ale! ve sledování zásilky se kolem poledne objevila informace: Příjemce změnil čas doručení.
    Souhlasím s jedním z předřečníků: Bude-li mít e-shop jako jedinou možnost dopravy DPD, jdu nakupovat jinam.

  153. DPD je absolutně neseriózní přepravce, balík měli doručit 21.11. , přišla mi pouze SMS že budou doručovat mezi 8- 18 h. a čas upřesní, kontakt na řidiče veškerý žádný, email s potvrzením času taktéž nedorazil. Po přihlášení do aplikace jsem se dočetla, že jsem nebyla zastižena, taková nehoráznost! Napsala jsem email na info@dpd.cz a přišla mi odpověď po 2 dnech, že balík dorazí závazně 24.11., Dnes je 25.11. a balík stále není dodán, v aplikaci vidím termín doručení 27.11.2017 – DEPO VELKÉ PŘÍLEPY .Pokud DPD nemusíte využívat nedoporučuji. Skvělá je PPL i Česká Pošta!

  154. Necháváme si objednávat většinou přes poštu, protože jsme v zapadlé vesničce a ti k nám už trefí. Cesta k nám není na mapě, takže když přepraváci (PPL, DPD) nezavolají předem, zabloudí k sousedům. To by vše nevadilo (nakonec zavolají a navigujeme je), kdyby to zboží bylo na dobírku. Proto, když objednáváme, dáváme přednost e-shopu s možností pošty (i s příplatkem). A když není zbytí, tak od jiného dopravce. Také je výhodou, že pošta u nás troubí (někteří jiní dopravci také, ale záleží vše na řidiči), protože nám v současné době nejde zvonek a sedět hodiny a čekat u okna není zábavné 😉

  155. Objednala jsem celkem dost drahý dárek pro přítele na Alze, jelikož mám s ní dobré zkušenosti. Jako dopravce jsem zvolila DPD. Dnes ráno mi přišla sms, že balík doručí mezi 13.09-14.09. Tak čekám doma. Kolem 13.20 se kurýr ozve, že je na adrese, ať jdu ven. Vyšla jsem a nikde nikdo. Tak čekám 10-15-20 minut a pořad nic. Naštvaná mu volám, kde jako je, že mám doma 3 měsíční dceru a že na něj nemůžu čekat půl dne. Řekl mi, že jsem na adrese nebyla zastižena a že už odjel. Co teď mám jako dělat? Poraďte!

  156. NEDOPORUČUJI!!! Drive to bylo vse ok ale zkusenosti nyni s touto prepravni firmou DPD je hruza…
    Jsou to samy lhari! cekam doma na balicek,nikdo neprijel ale napsali ze jsem nebyl zastizen doma! podruhe to same a potreti dokonce ze jsem nezaplatit dobirku! LHARI LHARI LHARI
    Jsou to jenom lzi…Volte radeji Ceskou postu!

  157. S DPD už nikdy víc. Při převzetí balíku deklarovali, že balík bude doručen následující den. Jediné co pro udělali, že poslali informační e-mail. Zásilka byla podána 8.1.18 s tím, že bude doručena 9.1. 18. Nicméně 9.1.18 se bez jakéhokoliv přičinění adresáta změnil termín doručení s tím, že to bylo naše přání. Po peripetiích s kontaktováním mi nebyli ani schopni doložit, kdo, kdy a proč se termín změnil. Nakonec balík zůstal na DEPU a dodnes není doručen s tím, že adresát nebyl zastižen. Můžete tam volat, psát když na to máte nervy, ale je jim to jedno. Jediné co by pomohlo, kdyby je lidi přestali používat a nebo jim ČOI či podobný správný orgán dal pokutu a zakázal činnost.
    Vůbec mně nezajímají názoru řidičů, že toho mají hodně. Já se v práci taky nenudím a nechodím do kina a jestli je to nebaví, tak ať jdou k lopatě, stejně nic lepšího neumí než jezdit jako piráti silnic s dodávkami na hranici životnosti, parkovat všude jako králové a to i před vjezdem do dvora, kde mají výjezd záchranáři a pak se tváři, že nemají jinou možnost, když je někdo napomene. Divím se, že tato služba opravdu funguje český zákazník je podporuje. Zlatá česká pošta, tam se pro balík člověk aspoň rozumně dostane, když už jej „nedoručí“.

  158. Mám s DPD jen samé špatné zkušenosti. Bohužel někteří dodavatelé a eshopy, nabízejí pouze tohoto dopravce a nemám možnost zboží koupit jinak.

    Několik měsíců (možná celý rok) je pravidlem, že pokaždé když avizují dodání balíku, nikdo se neukáže a večer pošlou email, nebyli jste zastiženi. Pracujeme oba s manželem z domova a máme malé dítě, tak pokaždé je u nás někdo doma. Řidič se vůbec neobtěžuje přijet a můžeme na 100% počítat s tím, že v termínu ani v avizovaný čas či den zboží nedorazí. Veškeré reklamace – jen ztráta času a energie. Žádná změna ani náprava.

    Mám spoustu negativních zkušeností s touto firmou, tato je čerstvá:
    Včera jsem čekala jednu známou, tak jsem nechala odemčené vstupní dveře do rodinného domu. Řidič DPD bez toho aniž by zazvonil, vnikl do našeho domu a dobýval se do soukromého sektoru. Ještě, že byly dveře z chodby do bytu zamčené, jinak by vešel přímo tam, protože lomcoval dveřmi uvnitř domu.
    Když jsem ho upozornila, že měl zazvonit a počkat před domem, tak ho to tak naštvalo, že mi vyrval balík z ruky, řval na mě „tak já vám přivezu balík a vám se to nelíbí. Nic vám nedám, klidně si na mě stěžujte a utekl a balíkem ven před dům k autu…“
    Doběhla jsem ho a trvala na předání balíku. Opakovalo se ještě jedno kolečko, křičel na mne a házel mi zpátky peníze, že je nechce, že mi balík nedá… Nakonec si peníze vzal a odjel.
    Ještě dlouho po té jsem se třásla a byla jsem z takového agresivního a násilného chování vedle…
    (Ještě dodám, že tato zásilka byla také tradičně doručována den po avizovaném doručení a zprávě nebyli jste zastiženi…).

    Také vzpomínám na jednoho řidiče, který z nějakého důvodu nechtěl jezdit před dům a pravidelně volal, že veze balík a že mám přijít o 3 ulice dál, že zastavil u kruhového objezdu a tam že mi to předá… (Bez ohledu na to jak velký, težký balík to byl…

    Prostě veselohra…

    Nejhorší na tom je, že DPD s tím nic nedělá. Již jsem posílala několik reklamací, stížností… Nic nezabírá.
    Jako výsměch na závěr nezapomenou poslat zprávu „rozvážíme vám radost“…. no comment.

    Nenapadá vás někoho jak tenhle přístup změnit?

    1. „Nenapadá vás někoho jak tenhle přístup změnit?“

      Napadá, prostě jejich služby dál nevyužívat. Nebudou mít zákazníky, časem zkrachují a nahradí je lepší, fungující firma.

  159. DPD je NEJHORŠÍ dopravce co snad tahle země zažila.
    Ano Česká pošta není někdy nic moc ale na DPD nemá snad ani …. no nevím fakt nikdo.

    Oproti doručení u mě měli balík převzít. Měl se posílat zpět prodejci protože zboží bylo poškozeno. prodejce dokonce vyhotovil objednávku a poslal mě štítek který jsem měl na balíček nalepit. A jaké to bylo:
    1 den nic (po telefonu se dozvídám že tam už byli ) a to jsem všude kde by se mohl kurír zjevit lidi upozornil že ho mají poslat za mnou / nebo mě zavolat

    2 den opět nic
    Ale to překvapení. Tentokrát jsem prý dokonce mluvil s řidičem a řekl jsem mu že ten balík ještě nemám připraven.

    Poté co po spoustě nervů a telefonů konečně přijel kurýr. A jaké překvapení.
    Ne to nemůžeme přebrat. Tady zaplatě a my to odvezeme (upozorňuji že to již bylo zaplaceno prodejcem zboží).

    A konec. NIC krabice s rozbitím zbožím u mě a prodejce který čeká že mu pošlu dané zboží aby jej mohl vyměnit.

  160. V pondeli prisel mail i sms, ze v utery bude dorucen. V utery prisel mail, ze to dnes nestihaji a doruceni bude ve stredu. Stejny mail prisel ve stredu, ze doruceni bude ve ctvrtek. Ve ctvrtek do odpoledne neprislo nic, tak jsem si radeji pro balicek prijel na parcelshop Nehvizdy, tak to ale alespon bylo rychle. Zrejme nechavaji lidi vycukat, pulka si prijede sama a zbytek treba po tydnu rozvezou.

  161. DPD mi doručuje už měsíc notebook za 50 000 a když jim volám 10x tak mi řeknou že mě přepojí na operátora a položí se to, když se dovolám tak to tam nikdo nebere jen to zvoní ať je co je za den. Neozývají se zpětná vazba 0% horší společnost neznám. Nedoporučuji ani velkým firmám, neseriozni. Lituji toho že to přes ně někdo takto dělá, čekám na notebook tak dlouho až mi možná projde záruka, protože jsem ho reklamoval. Ani nevím jak se s nimi spojit mají tam milion automatu na všecko ale nic neřeší.

    Nejhorší zásilková služba se kterou jsem se za celý život setkal. Nikdy nepoužívat jestli si vzpomenete. Zlatá Česká Pošta ♥

    Fuj!

  162. Již od 4.7.2018 mají mou zásilku sebe na depu, doteď (17.7.2018) mi zásilku nedoručili. Když na jejich stránkách „sledování zásilky“ je tam 3x, že kurýr převzal zásilku a pak jí zase vrátil z důvodu „nenalezeno v areálu“ aniž by mi zavolal, nebo mě jakkoliv jinak kontaktoval. Když jsem se dotazoval na jejich zákaznické podpoře a ptal se, kde je problém a posílal jim opět adresu, kam mají balíček doručit včetně souřadnic a screenshot mapy, naspali mi pouze, že info předají no a další den opět „nenalezeno v areálu“. Psal jsem již přibližně 6 emailů, na odpověď čekám většinou déle než 24h a nikdy neodpoví na otázku, jestli jim chybí nějaké info, ani kdo za to konkrétně může, ať vím, na koho si stěžovat, jen napíšou, jak je to upřímně mrzí a že věří, že mi již příště balíček přijde. Neuvěřitelné. Rozhodně jejich služby nedoporučuji, vrhá to i špatné dojem na eshop, který jejich služeb využívá a je v tom nevinně, pak může naprosto zbytečně dostat špatné hodnocení, aniž by to mohl nějak ovlivnit.

  163. Dnes jsem čekala balíček, ráno jsem napsala kurýrovi v aplikaci dpd, že budu doma po 16. hod, a že jsem pracovně v jiném městě, když jsem přijela domů v 15.30 hod, balíček ležel přede dveřmi, kdyby ho někdo ukradl, tak bych měla asi smůlu. Dovolat se na jejich číslo nejde, odkazují vás neustále na webové stránky, které mají zadané chybně, protože zde naskočí stránka – zadaná adresa neexistuje. Tímto se také připojuji ke špatnému hodnocení služeb dpd.

    1. já to taky dělal jako kurýr že jsem dal baliček ke dveřím.víš ono to v tom stresu ani nijak jinak nejde.a vy zákazníci pořád budete remcat ale furt!

      1. Váš stres není náš problém a nechat někde ležet balík napadne jen debila, s prominutím. Hodnocení doručovatele se pak promítne na celkovém hodnocení společnosti, jako v tomto případě.

  164. Zdravím všechny, co zde píší komentáře o službě DPD. Jestli chcete, aby Vám zásilka v pořádku dorazila, tak to udělejte stejně jako jsem to udělal já.
    Ihned po objednání zboží v e-shopu vám od DPD přijde e-mail s číslem zásilky.
    A v tom e-mailu vás také informují, že si můžete naplánovat doručení, jak potřebujete. Takže aby vám zásilka přišla bez problémů, tak se přihlašte do DPD kurýra (informace vám přijde v e-mailu) a tam si nastavte, aby vám kurýr doručil zásilku do nejbližšího výdejního místa DPD Pickup ve vašem městě. Výdejní místo si najděte zde: https://pickup.dpd.cz/
    Do těchto výdejních míst kurýři jezdit prostě musí a tam vám zásilku nechají. Vy si ji tam potom bez problémů vyzvednete a už nemusíte řešit, jestli vás kurýr zastihl doma nebo ne. Tohle je opravdu spolehlivý návod, jak nepřijít o zásilku a jak předejít problémům s doručením zásilky od společnosti DPD.

  165. Dobrý den, dnes mi přišla SMS od DPD, že mi přijde balíček v určenou dobu.
    Vzal jsem si volno v zaměstnání a čekal jsem doma na doručení.
    Ve zmíněnou dobu mi zavolal doručovatel a dožadoval se upřesnění Pražské
    adresy. Bohužel nejsem z Prahy a ani balíček nebyl adresován do Prahy.
    Tento doručovatel který mluvil lámanou češtinou s ruským přízvukem stále trval
    na doplnění Pražské adresy a nedokázal pochopit, že adresa doručení není Praha.
    Bohužel v DPD funguje pouze záznamník a nelze se konkrétně informovat, tak jsem
    se pouze dozvěděl že doručovaný změnil adresu dodáním, přesto že jsem nic neměnil ale ani termín dodání neuvedl. Typický arogantní přístup k zákazníkovi.

  166. DPD – něco otřesného. 3.9.2018 mi přišla SMS že bude zásilka doručena 4.9. mezi 12.30 a 13.30. Jelikož zboží potřebuji vzal jsem si volno v zaměstnání a čekal na zásilku. V uvedenou dobu se mi ozval řidič DPD a lámanou češtinou s ruským přízvukem se dožadoval vysvětlení v které části Prahy se nacházejí Holice, kam má zboží doručit. Navečer mi přišlo oznámení od DPD, že nemohli doručit zásilku, protože mě nezastihli doma a zanechali písemný odkaz – lež jak věž. Zároveň mi zdělili, že zásilka bude doručena dne 5.9. . Zajistil jsem si osobu, která za mne zásilku převezme ale během dne mi bylo zděleno, že nemohou doručit.
    Při zjišťování (sledování zásilky) jsem zjistil, že je opět na vstupním depu. DPD již nikdy víc !!!

  167. DPD = prasečí chlív. Dvakrát během 2 týdnů sms seďte doma bude dodáno, poprvé provozní problémy, nyní na webu firmy “ rozvážející radost“ ( to musel vymyslet dement), změna termínu po dohodě se zákazníkem. Problém jen, že s kterým ? Se mnou néééé.
    Už mám této dobytčí firmy plné zuby . Obchodu jsem oznámil, že zboží nepřevezmu s udáním důvodu, pro případ že bude DPD tvrdit , že jsem zemřel nebo emigroval, nebo že obec zrušili nařízením vlády.
    Využiji těch e-mailových adres od divocha : milosmalanik.GM@dpd.cz je adresa ředitele toho cirkusu na radost a rád se sním o ni podělím.

  168. Musím potvrdit, že je DPD z mých zkušeností nejhorší. V jejich aplikaci DPD kurýr se neustále objevují naprosto vymyšlené zprávy o stavu zakázky a termínu dodání, jejich telefon funguje jako dokonal tobogan, vstoupíte a za chvilku vás to zase vyplivne, a jste opět na začátku.
    Pokusy o komunikaci přes jejich webové formuláře je také smutný příběh. Nejenže vám nikdo neodpoví, ale ani vám nepotvrdí, že jste přes nějaký formulář vznesli požadavek.
    Maily docházejí, ale jediná věcná reakce byla, že jsem nevyplnil příslušný kod zásilky. Pozitivní bylo, že se mi ihned slečna/paní omluvila, že jej přehlédla.
    Tak od minulého pondělí čekám a čekám a čekám …
    Dnes to opět nebude, vrátili zásilku do Modletic.
    Výsměch!

  169. Máte to podobně ??? Důležité je práci rozdělat ….. to, že se zboží k Zákazníkům nedostane ,to není důležité ,ani je to nezajímá .Už mají vyděláno . Dodnes zásilku nemám . Depo -kurýr ,depo -kurýr …. Možná by se měli přejmenovat na DKD

    07.11.2018 09:06
    Zásilku jsme doručili.
    (Vrácení)
    Záznam
    07.11.2018 05:51
    Zásilku jsme předali kurýrovi.
    (Vrácení)
    07.11.2018 05:32
    Zásilku jsme přijali na depo.
    (Vrácení)
    06.11.2018 07:38
    Zásilku jsme přijali na depo.
    29.10.2018 13:46
    Zásilku se nám nepodařilo doručit a vrátili jsme ji zpět na depo.
    29.10.2018 10:54
    Zásilku se nám nepodařilo doručit.
    Kurýr nezastihl příjemce zásilky. (druhý pokus o doručení).
    29.10.2018 07:07 )
    Zásilku jsme předali kurýrovi.
    26.10.2018 15:06
    Zásilku se nám nepodařilo doručit a vrátili jsme ji zpět na depo.
    26.10.2018 09:50
    Zásilku se nám nepodařilo doručit.
    Kurýr nezastihl příjemce zásilky a zanechal mu upozornění.
    26.10.2018 05:40
    Zásilku jsme předali kurýrovi.
    26.10.2018 04:26
    Zásilku jsme přijali na depo.
    25.10.2018 20:08
    Zásilka je na cestě na depo, ze kterého ji budeme doručovat.
    25.10.2018 20:02 Datové centrum
    Přijali jsme informace k zásilce od odesílatele.
    25.10.2018 19:22
    Zásilku jsme vyzvedli u odesílatele.

  170. Jsem Velmi sklamaná z této služby.
    Za doručovací služby jsem zaplatila kolem 600kč, protože jsem potřebovala balíček opravdu rychle. Ale když už si za službu zaplatím tak předpokládám že se mi budou snažit domu balík doručit..viděla jsem na GPS že řidič je v mé ulici a okamžitě zamítá zásilku s tím, že se mi nedovolal. Absolutní lež to byla…já jsem mu zpětně volala a on na mě hulákal že už do mé ulice nejede a ať si koukám vyšlápnout kopec. To jsem byla už vytočená a aby si udělal pojistku před šéfem tak se mi jakoby pokoušel dovolat 5krát tím že rychle vytočil mé číslo a zavěsil..takže zpětná vazba pro Vás..přeji Vám aby jste lépe fungovali a tyto věci se již nestávali!

  171. První a poslední balík přes dpd, vrátím ho prodejci. Pracuji 25 km od místa bydliště a směnuji, takže je pro mě nemožné zastihnout balík doma. Proto je pro mě důležité, abych mohl kontaktovat řidiče a domluvit se na předání. Bohužel na telefonní lince jen automat, sms doručeny také z automatu. Nabízí se jedna možnost zanechat řidiči vzkaz přes internet, nicméně je to k ničemu, protože vzkazy jsou prostě ignorovány. Balík nevyzvednu a objednám raději z jiného e-shopu. Kdybych ten čas strávený kontaktovanim dpd raději využil na přesčasu v práci, ještě bych na tom pravděpodobně vydělal. Silně mě to vytočilo.

  172. DPD je otřesné , arogantní. Vyhnout se obloukem.Tváří se jak jsou perfektní, ale skutek utek.Balíky mají hrozně zmačkané, zmuchlané, zničené. Když nastane nějaký problém všechno svedou na vás, dávají ruce pryč, a ještě si za to nechají zaplatit.Z takové firmy se mi dělá zle od žaludku.

  173. Dobrý den,
    já chci touto cestou poděkovat pracovníkům DPD Horka nad Moravou. Dostatečně předem napíší rozmezí jedné hodiny pro dodání zásilky a do té se VŽDY „trefí“, na rozdíl např. od České pošty. K nám většinou doručuje pan Miroslav Němec a s ním,v případě naší potřeby ,je vždy možné se dohodnout na přijatelném řešení. Ještě jednou děkuji pracovníkům DPD Horka nad Moravou a zejména pak panu Miroslavu Němcovi za perfektní práci pro nás zákazníky.H.Kl.

  174. Zdravím koukám samé negativa

    Já zas čekám na peníze až mi přijdou za balík,který už příjemce má.28.2.19 si převzal balík
    Do dnes mi nepřišly peníze na účet.
    V úterý mi řekly když jsem jim volal,že přijdou ve středu 100%
    A já jim řekl (a když ne) a oni na to,že si mám zavolat ve čtvrtek že se zeptaj na dobirkovem oddělení, a já na to,a kdy mi dáte vědět? Co vám řekly na dobirkovem oddělení kde jsou moje peníze?
    A oni na to,zavolame vám v pátek .

    DOBRÝ NE?
    TAKŽE ZITRA JE TO 6 DEN.

    Přitom píšou do 3 pracovních dnů vám příjdou peníze.
    Máj to v obchodních podmínkách.

    Hlavně že když máte něco zaplatit tak to chtěj hned nebo budou SANKCE!!!!

    A PRO NĚ SANKCE NEPLATÍ?

    napsal jsem jim email

    Žádná odezva!!!

    Hlavně že mi paní po telefonu,když po 15min. Jsem se dovolal,řekla NAPIŠTE URGENTNÍ EMAIL.

    VELKÝ HOVNO !!!!!

    KOCOURKOV

  175. DPD? DoPrDele s nima! Akorát že u zásilek ze zahraničí těžko ovlivníte, který přepravce to v ČR dostane do pazour. Co mi jde z Francie, často skončí u těchle nekomunikativních hovad z DPD! Sotva jsem změnil místo doručení, přišla mi zpráva z fr. La Poste Colissimo, že se zásilka vrací odesilateli! Podle DPD pořád leží na jejich depu. Kdy ji uvidím já?!

  176. dnes 30.4. mi DPD oznámilo, že dnes přivezou balíček a upozornili, že balík můžu převzat pouze a jenom já s dokladem totožnosti. Takže varianta aby převzala balíček moje žena ( a zaplatila ho) se rozplynula. Koukám na web stránky zadávám číslo mého balíku a v 8:00 ráno, ihned po jejich sms, že balík příjde, měním doručovací adresu na stejné město pouze jiná ulice do mojí práce (cca 500-700m jinde). Na tož mi přišla sms, že změna doručovací adresy proběhla v pořádku a že 2.5. mezi 8-18 hodinou balíček doručí. COOO??? zítra je svátek, ale to sakra ten kurýr nemůže jet do jiné ulice? nechápu končím, už se nubudu rozčilovat.

  177. Tak já balíček dostal, sice rozbitý, ale dorazil. Přelepený páskou že obsahuje zápis o škodě a samozřejmě nic. Po dovolání mi řekli že má reklamovat odesilatel v Americe, navíc že manažer depa který zásilku viděl a přelepil páskou si myslí že je v pořádku (otevřená nebyla). Takže mám krásné světlo na HD. Ale už vím jak někoho otrávit, pošlu mu přes DPD a mám od něj pokoj……..

  178. S DPD mam tiez priserne skusenosti. Ale to co vyviedli teraz sa mi este nestalo. Objednala som si balik ktory bol odoslany 7.6. Potom stal v holandsku 4 dni (vraj mali jeden den statny sviatok). Ked ho konecne poslali, tak pre istoru do Nemecka a nie do CR a na SVK ako by mali. Dnes rano pozeram a balik v rozvoznom depe v nemecku pripraveny na dorucenie. Tak som opat volala a operatorka ze museli urobit chybu tak treba pockat kym na to pridu a opravia to. Opravili to dnes rano asi o deviatej a balik je vraj presmerovany. Pripominam len ze dnes je 14. A dorucenie v nedohladne (balik je stale v nemecku).

    1. Ha, tak to mám stejnou zkušenost zatím. 19.4. objednaný z Holandska balíček, 21.4. předán dopravci od 24. má status ‚in transit‘ a nic. A stále nic nemám. Mimochodem express delivery. V dnešní době fakt neskutečné.

  179. Upřednostnil jsem jak soukromě, tak i firemně dal doporučení s doručováním DPD. Bohužel, špatné zkušenosti. Doručí Vám kdykoli mezi 8°° a 18°° hodinou bez možnosti výběru aspoň mezi dopoledním a odpoledním doručením, nemožnost kontaktu na kurýra-doručovatele, velký problém kontaktu i s firmou – automat a volte 1,2.3,4 a odkazy na www stánky. Pokud tyto možnosti dají do volby, bude to OK, pokud nikoli,
    řada uživatelů odstoupí.

  180. DPD – Drzý Prolhaný Dobytek. Čekám zásilku za 35.000,- (sedlo na koně). Firma odesílá přes DPD. Průběh? Přes kontaktní formulář (dovolat se nejde), píšu s předstihem žádost, abych byl kontaktován kurýrem a dohodli jsme si čas převzetí. Samozřejmě mě nikdo nekontaktoval, zpráva o čase předání přijde ráno, s časem, kdy jsem v práci, telefon na kurýra neexistuje, dovolat se na centrálu nelze. Přesměroval jsem zásilku na ten jejich pick up (úložiště), že si pro ni zajedu. Druhý den mi volá týpek, drzý jak banda cikánských puberťáků, že mu to na úložišti odmítli vzít, protože balík je moc velký. Na požadavek doručení domů odpověď: „Nelze, když jste si to dal na pick up.“ Na můj nekompromisní požadavek doručení – „Dělejte si, co chcete.“ A dál už jen vytípávání mobilu. Volal jsem na pick up, provozovatelka zdvořile sdělila, že z DPD tam nikdo nebyl a nikdy žádnou zásilku neodmítla. Prostě kurýr prolhaný dobytek.
    Následně, druhý den, mail že zásilka nešla z důvodu rozměrů uložit na pick up (to neviděli už při převzetí a nemohli mě upozornit předem?) Mám si ji vyzvednout na depu v Unhošti. Napsal jsem, ať ji vrátí odesilateli (mám to tam blíž, než do jejich Unhoště a bez rizika, že někoho uškrtím). Momentálně mi odesilatel psal, že zásilka přišla do depa k nim, a než ji stačil vyzvednout, zase ji z nepochopitelných důvodů poslali zátky do Unhoště. Kdyby takhle pracovali mí podřízení, nadělám z nich nezaměstnané.

  181. dovolím si hodnocení firmy – děs a hrůza. Spíše se ale zaměřím na popis mých dnešních zážitků. Při objednávce v obchodu jsem si vybral místo doručení několik set metrů od bydliště – Klánovice. Při odeslání mě kontaktoval dodavatel, že pro přeplněnost to nemohou zaslat na vybrané místo. Domluvili jsme jiné o 8 km dále na Náchodské ulici. Ještě se ujistili v té chvíli, že to je možné. Když ještě po 14:20 následující den jsem neměl info o zásilce, tak jsem začal pátrat. V 5:22 ho přijali do doručovacího depa v Nehvizdech. Před 9:30 ho ale přijali znovu do tohoto depa. Na čtvrtý pokus po 7 minutách telefonování jsem se spojil s operátorem a dohodl se na vyzvednutí přímo v depu. Měli mě ověřit, zda tam skutečně zásilka je a zavolat. Kdyby ne, tak sem měl volat o půl páté. Nikdo nezavolal a tak jsem zavolal, vše zase vysvětlil další pracovnici. Zase nedodržený příslib, okolo 1/2 šesté nové volání. Nové vysvětlování další pracovnici a sdělila mi, že tam zásilka je. Vyrazil jsem na pobočku do Nehvizd, kde okolí docela znám. Nikde žádný vjezd do areálu. Opakovaně jsem vjel do sousedních areálů, až po třetím průjezdu okolo jsem zastavil v sousední ulici a šel k plotu u hlavní silnice přes rozbahněnou hlínu. Volal jsem na lidi v areálu za plotem a ti mě poradili, že musím několik set metrů před areálem odbočit, objet dva areály jiných firem a zezadu přijet dopředu k tomu plotu. Bez jediné směřující cedule na odbočce či trase. Konečně v 19 hod jsem si vyzvedl zásilku.

  182. Dobrý den,

    dnes jsem měl tu možnost se seznámit se službami této firmy a tak jak někdo píše UŹ NIKDY !
    Místo ale pouze si ulevit tím že se tady vyjádřím, by bylo daleko lépe si svěřit z našimi zkušenostmi jinde např. televize, rádio a pod., aby to vědělo co nejvíc lidí – pak by se možná něco stalo.

  183. Společnost není schopna hodit do schránky oznámení o doručované zásilce v případě, že nejste doma. Jde-li zásilka ze zahraničí a máte-li zahraniční tracking number, nic na stránkách DPD nedohledáte, neboť si je společnost přečíslovává. Společnost je totálně neschopná a není to poprvé, kdy není schopna nejen zásilku doručit ale i o ní jen dát informaci. Je příkladem naprosté neschopnosti jak využívat informační technologie a ověřenou schránku na domě. I Česká pošta je na tom výrazně lépe.

  184. DPD je pro mě nejhorší dopravce vůbec. Dnes jsem s jejich službami definitivně skončil. Marně od rána čekám, až u mě dopravce zazvoní a já si seběhnu pro zásilku. Když se celý den nic neděje, zavolám řidiči Dubskému, kdy mi zásilku doručí a on, že až v pondělí ! Na otázku, proč mi ji nedoručil dnes, proč nezazvonil, mi odpoví: „Já nezvoním, nemám čas čekat, až někdo sleze.“ To je přístup k zákazníkovi, že se mi chce zvracet. PPL nebo Česká pošta nemá se zvonkovým tlačítkem problémy. Aspoň vím, koho rozhodně nebudu příště v eshopech zaškrtávat 🙂

  185. DPD Kurýr poslal v pátek SMS, že doručí balíček v pondělí. Přitom na balíku byla napsaná poznámka z objednávky doslova: Nedodávat v pondělí. Děkuji.
    Pokusila jsem se přesměrovat balík na další den, ale odkaz ve zprávě nefungoval, ani kód zásilky. Nechápu také, proč zde mají odkaz na http:, když tento už většina prohlížečů raději blokuje. Dovolat se není možné, a telefonický automat uvedená čísla zásilky také nebere, kontakt na nejbližší depo nikde nelze získat. A šofér zatelefonoval, až když stál před domem. Neskutečné! Naštěstí objemnou zásilku převzala ochotná sousedka. NIKDY VÍC!
    Pravý opak dnes z České pošty: pošlou 2x SMS, podruhé i s přesným časem dodání a k tomu ještě ochotná kurýrka zatelefonovala asi 5 minut před samotným příjezdem.

  186. Tato zásilková služba je velká tragedie,všem doporučuju,ruky pryč od těchto zloděju,kurýr mě měl doručit zásilku ze státu,nedoručil a vymluvil se na to,že mu prostě zapadla mezi balíky a nemohl ji najít,že ji doručí na druhý den,ok,čekal jsem týden,nic,volám,že ho to,už nezajímá,nemá to v dodávce a zásilka byla odeslána zpět do státu,bez jakéhokoliv vysvětlení,znovu jsem musel zaplatit poštovné a clo,už nikdy dpd,všem moc doporučuju aby se této zásilkové služby,zdaleka vyhnuli,neuvěřitelné,co jsou schopni nedoručit,je to banda zloděju!!!!!!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..